1
Test Kitleri kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Laboquick Keton Çubuğu İdrar Stribi 100lü Kutu 10 Parametre

215 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Laboquick Keton Çubuğu İdrar Stribi 100lü Kutu 10 Parametre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBR Beauty Satıcı Ünvanı: AHSER MEDİKAL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010154317500001 Vergi Kimlik Numarası: 0101543175
    Bu ürün EBR Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 para metre ölçüm yapar
Geri Bildirim Ver

Laboquick 0068 100'lü Kutu 10 Parametre Keton Çubuğu İdrar Stribi

Laboquick 100’lü kutu 10 parametre keton çubuğu idrar stribi, düzenli bir şekilde test yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bir üründür. Evinizde pratik bir şekilde idrar tahlili yapmanız gerekiyorsa bu ürünü kullanabilirsiniz. Vücuttaki keton seviyesinin ne durumda olduğu hakkında fikir sahibi olabilmek için yardımcı bir testtir. Vücudunuzda yeterince glikoz olmadığında yağ ve proteinin yakılmasıyla ortaya çıkan ketonun durumunu ön görerek kontrol altına alabilmek için bu testlerden yararlanabilirsiniz. Diyabet, tip 1 diyabet gibi hastalıklara sahip olanların yanı sıra yaşlı ve hamilelerin de bu test sayesinde vücutlarındaki keton seviyesini görebilmeleri mümkündür. Bu test yoluyla pH ve protein gibi önemli parametrelerin de ölçümü belirlenerek, vücudun ne durumda olduğu görülmektedir.

  • Kutu içerisinde 100 test bulunmaktadır.
  • 10 adet parametre ölçümü yapmaktadır.
  • Kutu üzerinde renk skalası bulunmaktadır.

Laboquick Keton Çubuğu İdrar Stribi 100’lü Kutunun Özellikleri Nedir?

Laboquick Keton Çubuğu İdrar Stribi 100’lü Kutunun Özellikleri Nedir?

Laboquick 100’lü kutu 10 parametre keton çubuğu idrar stribi, vücudunuzdaki keton seviyesinin normal durumda olup olmadığını anlamak için kullanabileceğiniz bir üründür. Kutunun içerisinde 100 adet keton çubuğu olduğundan birçok kez test yapabilme imkȃnınız bulunmaktadır. Diyabetli birey; çok su içme, sık idrara çıkma ve ağız kuruması gibi kan şekerinin yükseldiğini gösteren belirtilere sahipse, keton testini bu ürünle evde yapabilmesi mümkündür. Test kutusunun üzerinde bulunan renk skalası, parametrelerin ne durumda olduğunu görebilmenizi mümkün kılar. Glukoz, bilirubin, özgül ağırlık, kan, pH, protein, ürobilinojen ve nitrit, bu test kullanılarak saptanabilen parametrelerdir. Aynı zamanda özellikle düzenli bir şekilde sağlık kontrolü yapılması gereken yaşlı bireyler için de kullanılabilecek bir üründür. Bunların yanı sıra keton diyeti yapan bireyler de bu testi pratik bir şekilde kullanabilir.

Laboquick Keton Çubuğu İdrar Stribi 100’lü Kutu Kaliteli midir?

Laboquick 100’lü 10 parametre keton çubuğu idrar stribi; hastane ve sağlık ocağı gibi kuruluşlarda yapılan testlere çok yakın sonuç verdiği için kalitelidir. Güvenli bir sonuç vererek, hastanın ne durumda olduğunu doğru bir şekilde göstermektedir. Diyabet hastalığına sahip bireylerin düzenli şekilde kontrollerine devam ederek, sağlık durumları hakkında güvenilir bilgiye sahip olabilmelerini sağlamaktadır. Yaşı ilerlemiş kişilerin düzenli bir şekilde keton durumlarını kontrol edebilmek için de güvenilir bir üründür. Laboquick 100’lü kutu 10 parametre idrar stribi, durum hakkında erkenden bilgiye sahip olup hızlı bir şekilde doktor kontrolüne gidebilmenize de yardımcı olur. Test çubukları, dayanıklı plastik malzemelerden üretildiği için kullanım esnasında kırılma ve bozulma gibi durumlar yaşanmaz. Kutu üzerinde bulunan renk skalası sayesinde parametreleri doğru şekilde test ederek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Laboquick Keton Çubuğu İdrar Stribi 100’lü Kutunun Kullanımı

Laboquick 10 parametre idrar stribi, pratik bir kullanım imkȃnı sunmaktadır. Evinizde kolayca bu testi kullanarak istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Öncelikle temiz ve kuru bir plastik kaba idrar örneğini koymanız önerilir. Daha sonra idrar stribini plastik kabın içine batırıp çıkarabilirsiniz. Daha net ve doğru bir sonuç alabilmek için bu aşamada stribi oda sıcaklığında 1-2 dakika bekletebilirsiniz. Son olarak, test kutusunun üzerindeki skaladan renk değişimini okumanız mümkündür. Sabah saatlerinde idrar daha konsantre olduğundan testin günün o zamanında yapılması önerilir. Herhangi bir zamanda da bu testten yararlanabilirsiniz. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Laboquick 100’lü kutu 10 parametre yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşma imkȃnınız vardır. Herhangi bir sorunuz olduğunda satıcıyla birebir iletişime geçerek, cevap bulmanız mümkündür. Laboquick 100’lü kutu 10 parametre keton çubuğu idrar stribi fiyatına sitemizden göz atarak, hızlıca satın alabilirsiniz.