9
Helva kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

MİSKOS HELVA Çilekli Kağıt Helva 45gr 40 Adet

339,95 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MİSKOS HELVA Çilekli Kağıt Helva 45gr 40 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİSKOS HELVA Satıcı Ünvanı: MİSKOS HELVA GIDA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622035206100018 Vergi Kimlik Numarası: 6220352061
    Bu ürün MİSKOS HELVA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saklama koşulları TR- Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Direk güneş ışığı ve neme maruz bırakmayınız. EN- Keep in room temperature. Avoid from direct sunlight and humidity. DE- Kühl und trocken lagern. Vor directem sonnenlicht schützen. Uyarılar TR- Pancar şekeri kullanılmıştır. EN- Made with beet sugar DE- Mit Rübenzucker gemacht TR- Domuz yağı ve katkıları yoktur. EN- No contain lard or its additives. DE- Enhalt kein Schweinefett oder dessen Derivate. TR- Türk Gıda Kodeksi’ne uygun olarak, ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemi belgeli ve Helal sertifikalı tesislerimizde üretilmiştir. EN- Manufactured according to Food Safety Management System and Turkish Food Codex in our facilities which certified by ISO 22000 and Halal Certified.
Geri Bildirim Ver