MİSKOS HELVA Kağıt Helva 45 Gr (sade) 40 Adet

350 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MİSKOS HELVA Kağıt Helva 45 Gr (sade) 40 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİSKOS HELVA Satıcı Ünvanı: MİSKOS HELVA GIDA TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622035206100018 Vergi Kimlik Numarası: 6220352061
    Bu ürün MİSKOS HELVA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kağıt Helva Kreması(58%)[Şeker, çöven ekstraktı, asitlik düzenleyici (sitrik asit), vanilya aroma verici], Buğday unu, şeker, kabartıcı(sodyum hidrojen karbonat), emülgatör (soya lesitini), bitkisel yağ (Ayçiçek), mısır nişastası, köpük önleyici (E900). Saklama Koşulları TR- Oda Sıcaklığında Muhafaza Ediniz. Direk Güneş Işığı Ve Neme Maruz Bırakmayınız. EN- Keep İn Room Temperature. Avoid From Direct Sunlight And Humidity. DE- Kühl Und Trocken Lagern. Vor Directem Sonnenlicht Schützen. Uyarılar TR- Pancar Şekeri Kullanılmıştır. EN- Made With Beet Sugar DE- Mit Rübenzucker Gemacht TR- Domuz Yağı Ve Katkıları Yoktur. EN- No Contain Lard Or İts Additives. DE- Enhalt Kein Schweinefett Oder Dessen Derivate. TR- Türk Gıda Kodeksi’ne Uygun Olarak, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgeli Ve Helal Sertifikalı Tesislerimizde Üretilmiştir. EN- Manufactured According To Food Safety Management System And Turkish Food Codex İn Our Facilities Which Certified By ISO 22000 And Halal Certified.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 2 Kg
Geri Bildirim Ver

Miskos Helva Kağıt Helva 45 gr Sade

Atıştırmalık ve benzeri ürünler günlük hayatta ihtiyaç duyulan parçalardandır. Yılların vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan kağıt helva yiyerek geçmişe uzanan bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Miskos markasına ait bu lezzetli helvayla gününüz güzelleşir. 45 gram ağırlığındaki bu ürün size hafiflikle tazeliği aynı anda sunar. Arasına pek çok şey koyarak tüketebileceğiniz bu ürün, lezzeti ve kalitesiyle sizi memnun eder. Helva kreması ile size alışık olduğunuz ama unuttuğunuz o eşsiz lezzeti tekrardan hatırlatır. Paketin içerisinde 40 adet olarak sunulan ürün, toplu alınıp çokça tüketilmeye uygundur. Kendinizi yormadan fazlaca bulundurarak, evinizde depolayabilirsiniz. Sade oluşu ile arasına koyduğunuz lezzetli şeylerin tadını daha iyi alabilirsiniz. Yaz kış demeden helvanızı yiyip, nostalji yaşayabilirsiniz. Güzel günlerde sevdiklerinizle mutlulukla ve güvenle bu ürünü yiyebilirsiniz.

  • Sağlıklı içerik
  • Lezzetli tarif
  • Kolay taşınabilir ambalaj

Mi̇skos Helva Kağıt Helva 45 gr Sade Özellikleri

Mi̇skos Helva Kağıt Helva 45 Gr Sade Özellikleri

Gün içerisinde atıştırmalık bir şeyler yemek ve kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız minik aperatifler tam size göredir. Miskos helva kağıt helva 45 gr sade bunun için birebirdir. İki katlı helvanın arasında ham maddesi olan öz bulunur, bunu da çöven kökü sağlar. Çeşidine göre değişiklik gösteren helvalar, ana maddesini çövenin uzun süre kaynatılmasından alır. Bu ürün sadedir, içerisinde yoğunlaştırılmış süt bulunur. Çövenin macunumsu hale gelmesiyle helvanın asıl tadı ortaya çıkar. İçeriğinde %58 helva kreması, buğday unu, şeker, kabartıcı, emülgatör, bitkisel yağ, mısır nişastası ve köpük önleyici bulunur. Şeker olarak pancar şekeri kullanılır. Oda sıcaklığında tutulması önerilir. Direk güneşle temasından kaçınılmalıdır. Domuz yağı ve katkıları bulunmaz. Temiz içerikle üretilir ve ürünü gönül rahatlığı ile satın alıp sevdiklerinizle yiyebilirsiniz.

Mi̇skos Helva Kağıt Helva 45 gr Sade Avantajları

Mi̇skos Helva Kağıt Helva 45 Gr Sade Avantajları

Helva lezzeti ve dokusuyla tatlı ihtiyacını karşılayan hafif bir üründür. Miskos markasının ürettiği sade helvanın lezzeti sizi farklı zamanlara ulaştırabilir. Aileniz ve arkadaşlarınızla klasik lezzetlerden helvayı afiyetle ve güvenle tüketebilirsiniz. Helvanın arasına dondurma koyarak ya da reçel sürerek istediğiniz şekilde keyifle yiyebilirsiniz. Yeme seçenekleri fazla olan bir üründür. Ana malzemesi şeker olan bu ürünün şeker pancarından üretilmesi kaliteli olduğunun kanıtıdır. Sağlığınızı düşünen bir üründür. Sade oluşu sayesinde içerisine ne koyarsanız koyun baskın ve kötü bir tat oluşmaz. Tadının lezzeti arasına koyduğunuz yiyeceklerle katlanır. Lezzetine doyamayacağınız eşsiz bir tat oluşur. 40 adet şeklinde satılması da kolayca erişebilmeniz açısından iyidir. Bittiği anda hemen elinizin altında daha fazlası bulunur. Pratik ve kolay yenmesi ile uğraştırıcı değildir. İstediğiniz zaman kolayca ürünü tüketebilirsiniz.

Mi̇skos Helva Kağıt Helva 45 gr Sade Fiyatları

Mi̇skos Helva Kağıt Helva 45 Gr Sade Fiyatları

Miskos helva kağıt helva 45 gr sade fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kalitesi ve lezzetiyle asıl amacı müşterileri memnun etmektir. Ürünün kalitesi fiyatı ile uyumludur. Yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla müşteriyle buluşturmak önemlidir. Bu üründe de bunlar düşünülerek hesaplama işlemleri yapılır. Paketinde 40 adet bulunması ile müşteriye rahatlık ve kolaylık sağlar. Tek seferde aldığınız ürünler size yeterli gelir ve tekrar tekrar almak durumunda kalmazsınız. Müşteriler için cazip bir üründür. Ürünün uzun ömürlü olması için güneş görmeyen yerlerde tutulması önemlidir. Oda sıcaklığı yeterli olur. Sağlık açısından denetlenmiş bir üründür. Türkiye standartlarında ve uygunluk olarak da yeterli özelliklere sahiptir. Ürünü tüketen müşterilerin yorumlarını okuyarak memnuniyetlerini görebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü uygun fiyata ve güvence ile Trendyol’dan satın alabilirsiniz.