Momax Airbox Go 3-in-1 Magsafe Powerbank ( Lisanslı)

5.995 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.995 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL

Ürün Bilgileri

Momax Airbox Go 3-in-1 Magsafe Powerbank ( Lisanslı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akarsu İletişim Teknoloji Ürünleri Satıcı Ünvanı: AKARSU İLETİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0013065040800018 Vergi Kimlik Numarası: 0130650408
    Bu ürün Akarsu İletişim Teknoloji Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Airbox Go 3-in-1 MagSafe Powerbank 15w İphone kablosuz şarj
  • kullanıcıları hareket halindeyke, tüm cihazları hızlı şarj edecek bir çözüme ihtiyaç duyarlar. AirBox Go 3 in 1 powebank ile aynı anda Iphone, Airpods ve Watch'ı şarj edebilirsiniz. MFM ve MFW sertifikalı, kesintisiz wireless şarj'ın keyfini çıkarın, Aşırı ısınmayı, aşırı şarjı ve kısa devreti önleyen yerleşik güvenlik koruma sistemi, kullanıcının cihazlarının güvenli bir aralıkta şarj edilmesini sağlar. Özellikler
  • Kapasite 10000 mAh (38.5Wh) USB-C giriş gücü : 5V 3A/9V 2.22A (PD20W) Boyutlar: 186.5x75x35m Ağırlık: 365g Gerçek 15W Magsafe manyetik emmeli kablosuz hızlı şarj, iPhone, AirPods ve Apple Watch'u aynı anda şarj etme (toplam 25W) * Ayrıca maksimum PD20W çıkışını destekleyen ve iPad Pro'yu şarj edebilen bağımsız bir USB-C de bulunmaktadır. Dünyanın Apple'ın ikili sertifikasyonunu aynı anda geçen ilk mobil güç bankası : Made for MagSafe ve Made for Watch sertifikalarıyla güvenli ve güvenilir Bağımsız USB-C ile donatılmıştır : En yüksek çıkışlı PD20W'yi destekler, iPad Pro'yu şarj edebilir. Bağımsız konum : Şarj etmek için özel bir depolama alanı vardır ve şarj işlemi birbirine karışmaz. Metal kaplama : Bir bavuldan esinlenerek modellenen düz şeritli yapı, hem güzel hem de dayanıklıdır. Çoğu elektronik cihazla uyumlu : Cep telefonu/tablet/oyun cihazlarının şarj ihtiyacını çözün. Seyahat için iyi bir ürün : ABD Ulaştırma Güvenliği İdaresi'nin (TSA) güvenlik standartlarını karşılar ve uçakta taşınabilir. *Made for MagSafe, Apple tarafından MagSafe manyetik kablosuz şarj patentli teknolojisi için özel olarak başlatılan bir test standardıdır. Bu, birden fazla test sertifikasını geçmiş ve resmi olarak Apple tarafından yetkilendirilmiş bir üründür. Kullanımda hiçbir güvenlik kaygısı ve garantisi yoktur. Sertifikası olmayan ürünler 7,5 W'tan daha düşük şarj gücüyle sınırlı olacak, Made for MagSafe sertifikasına sahip ürünler ise maksimum 15 W şarj gücünden yararlanabilecek. İkisiyle karşılaştırıldığında Made for MagSafe, iki kat daha hızlı şarj gücü sağlayarak zamandan tasarruf sağlar ve gönül rahatlığı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 200 gr ve üzeri
Geri Bildirim Ver