Nescafe 3'ü 1 Arada Kahve 17.5gr 72'li Paket

352,50 TL
(4,90 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,64 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
381,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe 3'ü 1 Arada Kahve 17.5gr 72'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Öztürk Ticaret Ankara Satıcı Ünvanı: ENGİN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1268516296600001 Vergi Kimlik Numarası: 7100164591
    Bu ürün Öztürk Ticaret Ankara tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik 3'ü 1 arada
  • Eşsiz Nescafe lezzeti
  • 72'li ekonomik paket
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 - 500 gr
  • Form Paket
  • Çeşit 3'ü 1 Arada Kahve
Geri Bildirim Ver

Nescafe 3'ü 1 Arada 72'li

İş yerlerinde veya okulda sıklıkla tüketilen içecek türlerinden biri kahvedir. Ancak kahve hazırlamanın mümkün olmadığı ya da şeker, süt tozu gibi ek malzemelere erişimin olmadığı yerler olabilir. Nescafe 3’ü 1 arada 72’li ile her an her saatte kahve içmenin keyfini rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Kahvenin eşsiz aromasına süt tozu ve şekerle karıştırılarak hazırlanan bu ürün sayesinde, sadece sıcak su kullanarak istediğiniz her yerde içeceğinizi tüketebilirsiniz. Kahveler Nescafe’ye dönüştürülmeden önce incecik öğütülür. İçerisine süt tozu ve şeker eklenerek sevilen lezzet oluşturulur. Paketin içeriğinde toplamda 72 adet tek kullanımlık kahve karışımı bulunur. Böylece sevdiklerinizle bu lezzeti paylaşabilirsiniz. Cebinize dahi sığacak paketler halinde üretilen ürünü her an yanınızda taşımak için tercih edebilirsiniz.

  • 72’li paket içeriği
  • 3’ü 1 arada enfes lezzeti
  • Her yerde her an kahve zevki

Enfes Tadıyla Beğenilen Nescafe 3’ü 1 Arada

Enfes Tadıyla Beğenilen Nescafe 3’ü 1 Arada

Yorucu iş toplantıları, uzun süren dersler sonrasında kahve içerek kafanızı boşaltabilir ve enerjinizi toplayabilirsiniz. Nescafe 3’ü 1 arada ile molalarınızda düşen enerjinizi yükseltir, bir sonraki toplantı ve derse hazır hale gelirsiniz. Tek kullanımlık paketlerin içerisinde ince öğütülmüş, mevsiminde ve bölgesinden toplanmış kahve, lezzetli süt tozu ve şeker bulunur. Enfes kokusu ve benzersiz lezzeti ile beğeni toplar. Toplamda her paketin ağırlığı sadece 17,4 gram olarak ölçülür. Ultra hafif oluşu sayesinde çantalarınızda veya cebinizde ağırlık yaratmaz. Sadece sıcak su ve bardak gerektiren kullanımı pratiktir. Çabuk ve kolay hazırlanması sayesinde vakit kaybetmeden kahvenizi yudumlarsınız. Kaynatılıp bir dakika bekletilmiş suyu, bardağın içerisine boşalttığınız kahve karışımına dökerek anında şekerli ve sütlü kahvenize kavuşursunuz. Zaman kaybetmeden içeceğinizi hazırlamak için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Nescafe 3’ü 1 Arada 72’li Fiyatları

Nescafe 3’ü 1 Arada 72’li Fiyatları

Birçok kişiye göre kahvenin lezzeti, birileriyle paylaşınca artar. Ofiste iş arkadaşlarınızla verdiğiniz molalarda, okulda teneffüs sırasında ya da evde ailenizle sohbet ederken Nescafe tüketebilirsiniz. Sohbetleri ve molaları güzelleştiren Nescafe 3’ü 1 arada 72’li fiyatları, uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. 72’li çoklu paket olarak müşteriye sunulan bu ürünle sevdikleriniz ve arkadaşlarınızla kahve keyfinin tadına varırsınız. Kahve, süt tozu ve şekeri ayrı ayrı saklamanın mümkün olmadığı ya da sadece sıcak suya erişimin olduğu yerlerde 3’ü 1 arada, size çözüm sunar. Bir dakikadan kısa bir sürede hazırlanabilen pratik bir içecektir. Böylece uzun hazırlık aşamasını atlayarak sıcak içeceğinize hemen kavuşursunuz. Damak tadınıza göre süt tozu ve şeker oranı ayarlanan hazır kahve karışımını hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Nescafe 3’ü 1 Arada 72’li Yorumları

Nescafe 3’ü 1 Arada 72’li Yorumları

Çoğu okul ve iş yerlerinde molalar kısadır. Bu süre zarfında hem kahve içmek hem de dinlenmek isteyenler çoğunluktadır. Çabuk hazırlanan hazır kahve karışımı sayesinde, içeceğin hazırlık aşaması molalarınızdan çalmadan kahve zevkinizi yaşarsınız. Soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak ve hızlıca hazırlanabilen bir sıcak içecek isteyebilirsiniz. Nescafe 3’ü 1 arada 72’li yorumları, soğuk günlerde sıcak kahvesini hemen yudumlamayı isteyen müşterilere yol gösterici şekildedir. Kamp yaparken ya da sırt çantası ile gezi sırasında az eşya bulundurulur. Bu ürün sayesinde yanınıza tek kullanımlık bir kahve karışımı bulundurmanız mümkündür. Uzun seyahatler sırasında termosunuzdan sıcak kahvenizi tüketebilirsiniz. 72 adet tek kullanımlık paketler halinde üretilen bu üründen istediğiniz kadar yanınıza alarak her an lezzetli içeceğinize erişirsiniz. Hem ekonomik hem de her yerde tüketebileceğiniz ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.