Nesquik Nestle Nesquik Kakaolu Süt 180 Ml

59 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nesquik Nestle Nesquik Kakaolu Süt 180 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA Satıcı Ünvanı: OLDCİTY OTOMOTİV TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641052645100001 Vergi Kimlik Numarası: 6410526451
    Bu ürün OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nesquik Kakaolu Süt, çocuğunuzun beslenme çantasının vazgeçilmezi! İçeriğindeki ekstra vitamin ve minerallerle anneleri, muhteşem çikolata tadıyla çocukları mutlu ediyor! Üstelik içime hazır formatıyla çocuğunuzun her yerde yanında! Nesquik Sütü Sevdirir! Nesquik Kakaolu Süt içime hazırdır. İçmeden önce çalkalayarak paketin üzerindeki pipetle tüketebilirsiniz. Ambalaj açılmamak kaydıyla oda sıcaklığında son tüketim tarihine kadar saklanabilir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalı ve tercihen iki gün içinde tüketilmelidir.
Geri Bildirim Ver

Nestle Nesquik Kakaolu Süt 180 ml

Süt, çocukların gelişimi açısından oldukça önemli bir besindir. Doğal bir protein deposudur. Aynı zamanda fosfor açısından da oldukça zengindir. Dolayısıyla süt, büyümenin temel yapı taşlarındandır. Ancak çoğu çocuk süt tüketmekten hoşlanmaz. Sütü bebeklerin içeceğini düşünerek süt içmek istemezler. Nestle Nesquik kakaolu süt 180 ml, çikolatalı tadıyla çocuğunuza sütü sevdirir. Yoğun olarak hissedilen kakaolu aroması sayesinde çocuğunuzun süt tüketmesini sağlayabilirsiniz. Ürün, çocukların gelişimi için son derece önemli olan kalsiyum açısından oldukça zengindir. Dolayısıyla kemik sağlığına faydalıdır. Tüketilmesi, güçlü kemiklerin gelişimi için gereklidir. Aynı zamanda çocuklar çikolatayı severek tüketir. Çikolata faydalı bir besin kaynağıdır. İçerdiği demir ve çinko mineralleri enerji verir. Süt ile çikolatanın buluşmasından ortaya çıkan bu ürün, oldukça sağlıklıdır ve çocuklar tarafından sevilir.

  • Doğal lezzet
  • Sağlıklı ve besleyici
  • Kalsiyum deposu

Öne Çıkan Lezzetiyle Nestle Kakaolu Süt 180 ml Özellikleri

Öne Çıkan Lezzetiyle Nestle Kakaolu Süt 180 ml Özellikleri

Süt tüketiminin birçok avantajı vardır. Özellikle çocuğunuzun sağlıklı büyüyebilmesi için sık içmesi oldukça önemlidir. Süt protein ve fosfor açısından oldukça zengindir. Aynı zamanda doğal bir kalsiyum kaynağıdır. Bu mineraller çocuğunuzun gelişiminde büyük rol oynar. Yeterli miktarda alındığı takdirde çocuğunuzun kemik gelişimini olumlu yönde etkiler. Dişlerinin sağlıklı büyümesini destekler. Besleyici olmasıyla Nestle Nesquik kakaolu süt 180 ml yorumları öne çıkar. Ürün, çocuğunuzun günlük kalsiyum ihtiyacının %35’ini karşılar. Sütteki kalsiyum hücreler tarafından kolayca emilebilir. Bu yüzden süt tüketmek hızlı kalsiyum alımı için önemlidir. Çocuğunuz Nesquik süt içerek gerekli kalsiyumu alır. Yoğun kakaolu tadıyla öne çıkar. Eşsiz lezzeti sayesinde çocuğunuza sütü sevdirebilirsiniz. Çocuğunuz ürünü çalkalayıp hemen içebilir. İdeal ambalajı sayesinde çocuğunuzun beslenmesine koyabilirsiniz. Tercihe göre her yerde tüketime hazırdır.

Sağlıklı ve Besleyici Nestle Kakaolu Süt 180 ml Avantajları

Sağlıklı ve Besleyici Nestle Kakaolu Süt 180 ml Avantajları

Çikolata her yaşta sevilen bir besindir. Buna rağmen genellikle çocukların vazgeçilmezidir. Çocukların tatlı besinlere büyük bir merakı vardır. Kokusunu ve tadını severler. Nesquik kakaolu süt, eşsiz çikolatalı lezzetiyle beğeni toplar. Gününün büyük bir kısmını okulda geçiren çocuklar burada bazı problemler yaşayabilir. Bu yüzden çocuğunuz okuldan morali bozuk olarak dönebilir. Böyle durumlarda çocuğunuzun modunu yükseltmek oldukça önemlidir. Ürünün içinde bulunun çikolata aynı zamanda vücutta mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olur. Böylece çocuğunuzun psikolojik olarak mutlu ve pozitif olmasını sağlar. Ürünü tüketen çocuğunuzun keyfi hemen yerine gelir. Süt ve çikolatanın birleşiminden oluşan bu ürün iyi bir enerji kaynağıdır. Çocuğunuz tüm gün koşturur ve oyun oynar. Bu yüzden yoğun miktarda enerji kaybederler. Nestle Nesquik kakaolu süt çocuğunuzun kaybettiği enerjiyi hızlı bir şekilde telafi eder.

Dikkat Çeken Nestle Kakaolu Süt 180 ml Fiyatı

Dikkat Çeken Nestle Kakaolu Süt 180 ml Fiyatı

Nestle Nesquik kakaolu süt 180 ml fiyatı ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. İçeriğinde bulunan ekstra vitamin ve mineraller sayesinde sağlıklı bir üründür. Ürün çocuğunuzun günlük demir ihtiyacının büyük kısmını karşılamasıyla öne çıkar. Pratik kullanımıyla dikkat çeker. Çalkaladıktan sonra pipeti taktığınızda tüketilmeye hazır olur. Kullanışlı ambalajıyla çocuğunuz gittiği her yere götürebilir. Tercihinize göre çocuğunuzun beslenme çantasına da koyabilirsiniz. Bu ürün, besin değerleri açısından oldukça zengindir. Çocukların gelişimi için önemli olan birçok vitamin ve minerali içerir. Ancak çocuğunuz sade olarak içmeyi sevmiyor olabilir. Vücudu için gerekli kalsiyumu alması için bu ürünü kullanabilirsiniz. Yoğun kakaolu lezzetiyle çocukların beğenisini toplar. Bu sayede çocuğunuza bu gıdayı içmeyi sevdirirsiniz. Çocuğunuzun beslenme çantasının vazgeçilmezi olan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.