Nux Ac-60 Stageman Iı Studio Akustik Gitar Amfisi

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.526,26 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.222,45 TL

Ürün Bilgileri

Nux Ac-60 Stageman Iı Studio Akustik Gitar Amfisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cangöz Müzik Satıcı Ünvanı: NEVZAT CANGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1562648648000011 Vergi Kimlik Numarası: 2000024202
    Bu ürün Cangöz Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nux Stageman II Akustik Gitar Amfisi 4 Saat kullanım süreli şarj edilebilir pil! NUX Stageman II şarj edilebilir amplifikatör, bir sürü ekipmanı taşımak zorunda kalmadan her yerde performans sergilemek ve yüksek ve net bir şekilde duyulmak istediğinizde bir akustik-elektro gitar için mükemmel bir arkadaştır. Büyük kapasiteli bir lityum pil ile Stageman II, herhangi bir müzisyen için 4 saate kadar açık havada performans göstermeye hazırdır. Akustik gitar ve vokal için doğal ses Stageman II'nin 2 kanalı vardır ve her ikisi de sırasıyla akustik gitar ve mikrofon girişleri için optimize edilmiştir. NUX Stageman II akustik gitar amplifikatöründeki çift girişli kanallar, konserler veya stüdyo kaydı için size daha da fazla seçenek sunar. NUX'un en yeni DSP teknolojisiyle donatılan Stageman II, boyutunun çok ötesinde projeksiyonla saf, zengin akustik ses sunar. Stageman II, hem sahne hem de kayıt uygulamaları için esnek çıkışlara sahiptir ve arayüz ihtiyaçlarınız için tasarlanmıştır. XLR DI çıkışı ve Line çıkış jakı, kayıt yapmak veya bir monitöre göndermek için analog ses çıkışı olarak kullanılabilir. Özelleştirilmiş sesinizi vurgulamak için Send/Return FX Loop girişleri, temel efekt ekipmanlarınızdan herhangi biriyle arayüz oluşturur. Yüksek hassasiyetli hoparlör sistemi Özellikle akustik enstrümanlar için enstrüman amplifikatörleri için ideal hoparlörleri bulmak asla kolay değildir. Yüzlerce kez farklı tedarikçilerin hoparlörlerini denedikten sonra, sonunda tam olarak istediğimiz sesi yakalamak için kendi hoparlörlerimizi özelleştirmeye karar verdik. İki rafine hoparlörü (bir: 1 inç tweeter ve bir: 6.5 inç woofer) Stageman'ın kabininde birleştirerek zafer kazandık. Bu yaratıcı 2 yollu yüksek hassasiyetli hoparlör sistemiyle donatılmış Stageman II, inanılmaz ses dinamikleri sunar. Üstüne üstlük, kabin tasarımımız, optimum canlı ses izleme sağlamak için dikkatlice hesaplanmış bir eğimli açıya sahiptir. Darbe Tepkisi(IR) Fonksiyonu Efsanevi gitar sesleri yaratır. Stageman II, 8 dürtü yanıt dosyasıyla yüklenir. Her dürtü yanıt dosyası, gitar türü ve pikap türü için optimize edilmiştir. IR dosya adları gitar profiline, optimize edilmiş gitar tipine ve pikap tipine dahildir. IR işlevini etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için Stageman II'yi cep telefonunuzla (uygulamanız) bağlayın.
Geri Bildirim Ver