Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti 40x50 Cm 10 Lt 40 Lı Rulo 5 Paket

167,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti 40x50 Cm 10 Lt 40 Lı Rulo 5 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALMİNA TOPTAN Satıcı Ünvanı: EMRE DUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3130260334
    Bu ürün ALMİNA TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RESİMDE GÖRÜNEN KÜÇÜK BOY ÖGEM MARKA ŞEFFAF ÇÖP POŞETİNİN BİRE BİR AYNISI GÖNDERİLMEKTEDİR. (BAŞKA MARKA, BAŞKA EBAT OLARAK GÖNDERİLMEZ) ÜRÜNLERİMİZİN FATURASI KESİLEREK KARGO İLE BERABER GÖNDERİLMEKTEDİR. (KESİNLİKLE FATURASIZ ÜRÜN SATMAMAKTAYIZ) ÖGEM KÜÇÜK BOY ÇÖP POŞETİ 40 CM x 50 CM 10 LİTRE 40'LU RULO ŞEFFAF RENK (5 PAKET GÖNDERİLİR) 1 ADET RULO TAKRİBEN 90 GR GELMEKTEDİR STOKTAN AYNI GÜN FATURASI İLE BİRLİKTE KARGO YAPILMAKTADIR.

Ürün Özellikleri

  • Ebat Küçük
  • Paket İçeriği 10'lu
Geri Bildirim Ver

Kaliteli Yapıları ile Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti 40'lı Rulo

15342010 çöp torbası, 40x50 cm ölçülerinde ve 10 litre kapasitelidir. Ögem küçük boy çöp poşeti 40x50 cm 10 lt 40’lı rulo 5 paket özellikle sabit çöp kutuları, ofisler, banyolar ve genç odalarında kullanıma uygundur. İnsanlar için uygun atık toplama ve hijyen sağlamak için Ögem markası tarafından tasarlanan ögem küçük boy çöp poşeti 40x50 cm 10 lt 40’lı rulo 5 paket özellikleri ile pratik çözümler sunar. Bu tip torbalar öncelikli olarak ev kullanımı ve atık miktarı az olan alanlar için üretilir. Bu açıdan dilerseniz evinizde, ofisinizde, mağazanızda veya restoranınızda belirli bir standarda sahip bu çöp poşetlerini kullanabilirsiniz. Atık toplama için çok pratik olan bu ürün kokusuzdur. Rahat bir kullanıcı deneyimi sağlamasının yanı sıra 40’lı rulo 5 paket şeklinde satılır.

  • Rahat Kullanım
  • Ofis Kullanımına Uygun
  • Kaliteli Yapı

Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti

Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti

Ögem küçük boy çöp poşeti 40x50 cm 10 lt 40 lı rulo 5 paket kullanımı sayesinde tasarruf sağlamak mümkündür. Çöpleri toplayarak hijyenik bir ortam sunan bu çöp torbaları, kullanıcılara ve çevreye birçok fayda sağlamaktadır. Genel olarak evsel atıklar başta olmak üzere tüm çöpler 40x50 çöp poşeti ile kolaylıkla toplanabilir. Kullanıcılara rulo halinde verilen çöp poşetlerinin koparılması da çok kolaydır. 40 adetlik 5’li paketlerde satıldığı için ise küçük boy çöp poşeti 40x50 cm uygun fiyatlı bir üründür. Ayrıca modern üretim teknolojisi sayesinde bu çöp poşeti biyolojik olarak parçalanabilir şekilde üretilmektedir. Ağır çöpleri taşırken yırtılmaya ve sızıntılara karşı dayanıklıdır ve böylece atık suyun etrafa akmasını önlerler. Kullandığınız yaşam alanında düzenli çöp toplama sağlayarak hijyenik bir ortamın oluşmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti ile Ekonomik Seçim

Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti ile Ekonomik Seçim

Düzenli ve hijyenik atık toplama için Ögem küçük boy çöp torbaları plastikten yapılır. Önemli bir temizlik malzemesi olan bu küçük boy çöp poşetleri, ihtiyaç duyduğunuz her yerde kullanılabilir. Dönüştürülebilir plastikten üretilen bu ürünler, belirli standartları da karşılar. Bu açıdan marka, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli işlevlere sahip küçük boy çöp torbaları sunmaktadır. Ayrıca atığın ağırlığını taşıyabilecek kalınlıkta yapılması kullanım kolaylığı sunar. Bu sayede ögem küçük boy çöp poşeti 40x50 cm 10 lt 40’lı rulo 5 paket içeriği ile herhangi bir sorun çıkmamasına yardımcı olur. Apartman ve ofis gibi yaşam alanlarında kullanılan bu çöp torbalarının özel olarak üretilmesi ise size kullanım kolaylığı sağlar.

Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti Özellikleri ve Fiyatları

Ögem Küçük Boy Çöp Poşeti Özellikleri ve Fiyatları

Banyo ve tezgah üstünde kullanılan çöp kutuları için küçük boy çöp poşeti kullanmak gerekir. Ögem çöp torbası ile bu alanlarda kullanılan sağlam ve dayanıklı yapısı ile öne çıkar. Böylelikle yemek artıkları gibi çöplerin sızıntı yapmasını engeller. Ayrıca ürünün kalın yapıda olması atıkların kokusunun yayılmasını engeller. Kullanışlılıkları sayesinde ise bu çöp torbaları hem ofis çalışanları hem de ailelerin ilk tercihidir. Ögem küçük boy çöp poşeti 40x50 cm 10 lt 40’lı rulo 5 paket yorumları ve daha fazlasına Trendyol'dan erişebilir, detaylı bilgiye tek tıkla sahip olabilirsiniz.