5
İş Yönetimi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

Optimist Yayınları Girişimcinin El Kitabı

285,60 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
316,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
355,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
388,17 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Optimist Yayınları Girişimcinin El Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bir iş hayaliniz ya da pazardaki bir ihtiyaca nasıl cevap vereceğinize dair bir fikriniz var veya bir iş kurmak niyetindesiniz
  • bu durumda kuracağınız işletmenin başarıya ulaşacağından nasıl emin olabilirsiniz? Fikriniz, hızla büyüyecek bir şirket kurmak veya niş bir alanda faaliyet gösterecek güçlü bir oyuncu olmak yahut evinize yakın bir yerde market kurmak olsa da yürütülecek temel süreç aynıdır. İyi bir ticari fırsatı gördüğünüzde anlarsınız ve şirket kurup idari veya teknik becerilerinizi kullanıp insani ve finansal sermayenizi birleştirerek o fırsatı değerlendirmeye çalışırsınız. Tabii ki hiçbir şey bu kadar basit değildir. Girişimcilik macerası sürprizlerle doludur. Fikir önemlidir ama bir fırsattan en iyi şekilde yararlanmanın yolu, girişimci tarafından hayata geçirilmiş kurumsal yapıdan geçer. Girişimcinin Elkitabı size, bu süreci ayrıntısıyla anlatmayı amaçlıyor. Bu kitap girişimciliği, “Ben iş kurabilecek biri miyim” sorusundan başlayıp başarılı bir iş sahibi olunca sorulması gereken “Kurup büyüttüğüm bu şirketteki yatırımımı nasıl nakde çevirir ve cebime koyarım” sorusuna kadar, doğrusal bir çizgide anlatıyor. Sizin yaşayacaklarınız büyük olasılıkla buradaki basit çerçevelerden farklı olacaktır. Çünkü girişimcilik süreci, kendi içinde tekrarlarla ilerleyen bir maceradır. Girişimcinin Elkitabı’nda, karşılaşma ihtimalinizin en yüksek olduğu sorunlara ve bunlar karşısında uygulamanız gereken doğru yaklaşımlara güzel bir genel bakış sunuluyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver