Penguen 2 Litre Penguen Sürahi Termos

1.990 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Penguen 2 Litre Penguen Sürahi Termos

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİR TİCARET Satıcı Ünvanı: AHİR MAĞAZACILIK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010168443400001 Vergi Kimlik Numarası: 0101684434
    Bu ürün AHİR TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Lt Hacim.12 Saat Sıcak, 24 Saat Soğuk Tutabilme.Çift Katmanlı Yapısı İle İçeceklerinizi Daha Uzun Süre Sıcak Ve Soğuk Tutabilme.İç Ve Dış Yapısı Kırılmaz Çeliktendir. Kolay Temizlenebilir İç Yüzey.Geniş Ağzı Sayesinde İçine Buz Atabilirsiniz.Çift Katlıdır
  • Hem İç Hem Dış Yüzey Paslanmaz Çelik Malzemeden İmal Edilmiştir.Vakumlanmış İzolasyon Yapısı İle Uzun Süre Isıyı Muhafaza Eder.Ergonomik Tasarım.
  • Önemli Uyarı:Termosların Isı Kontrolü Ve Denemesi İlk Kullanımda Sıcak  Su İle Yapılır. Arızalı Olan Termoslar İçine Koyduğunuz Isıyı Tamamen Dışına Verir. Yani İçindeki Isı Aynı Sıcaklığı Dışına Veriyorsa Termos Özelliğini Kaybetmiş Demektir. İlk Kullanımı Su Dışında (Çay,Kahve Vb.)İle Yapılan Termosların İadesi Yapılmamaktadır. Çelikler Dahil Bütün Termoslar Isı Yalıtımlı Çift Katmandır. Termosları Kesinlikle Çelikler Dahil Herhangi Bir Yere Çarpmamak Ve Yere Hızlıca Koymamak Gerekir. Ürünü Kesinlikle Ateşin Üstüne Koymayınız. Bulaşık Makinesinde Kullanmayınız. Kullanılmış, Tahrip Edilmiş Vs Ürünlerin İadesi Kabul Edilmez. Kutusu Hasarlı Ürünlerin İadesi Kabul Edilmemektedir. Kargo Kaynaklı Hasarlarda, Kargo Tutanak Belgesi İle İade Gerçekleştirilebilir.Orijinal Kutuya Hasar Gelmesi, Üzerine Kargo Etiketi, Bandrol, Bant V.S. Yapıştırılması Halinde İade Kabul Edilemeyecektir.
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.
  • Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver