Perdejim Ceviz Ahşap Rustik Perde Askısı + Raylı Rustik Borusu 200 cm

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Perdejim Ceviz Ahşap Rustik Perde Askısı + Raylı Rustik Borusu 200 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OPEN SHOPS Satıcı Ünvanı: S500 TEKNOLOJİ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735189664800001 Vergi Kimlik Numarası: 7351896648
    Bu ürün OPEN SHOPS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Perdejim ceviz ahşap rustik perde askısı - Raylı rustik borusu Yeni nesil rustik modelimizin ahşap kısıpları kayın ağacından yapılmıştır. Kayın ağacı özellikleri Kayın sert ağaç kategorisindedir, halk arasında gürgen olarak bilinir. Sağlam yapısı, dayanıklılığı yüksek olması sebebiyle orman ürünleri sektöründe en çok tercih edilen ahşap türlerinden biridir. Sağlam yapısı nedeniyle işlenmesi oldukça zordur bu nedenle kaliteli ahşap isteyenlerin tercihi kayın ağacıdır. Ahşap raylı rustik özelliklerir Ürünün ahşap başlıkları kayın ağacından üretilmiştir. Ray sistemi kaliteli alüminyumdan üretilmiştir. Kayın ağacı ve kaliteli alüminyum kullanıldığı için yüksek dayanıklılığa ve uzun kullanıma sahiptir. Ray sistemi
  • her türlü perde ruletine(perde düğmesi) uygundur. Standart perde ruleti ölçülerinde üretilmiştir. Yüksek ölçülü perdelerinizi güvenle kullanabilirsiniz. Ağırlık kesinlikle kanalları eğmez, bükmez. Perde düğmeleri kolay takılıp çıkarılabilir yapıdadır. Perde asmanız bu rustik modelleri ile çok kolaylaşacaktır. Perdenizi açıp kapatırken perde ruletleri kanallarda rahat bir şekilde hareket eder. Odanıza şık ve estetik bir görünüm katar. Ahşap başlıklar çok büyük alan kaplamaz. Dar alanlarda kullanılabilir Sipariş verdiğiniz ölçüye uygun rustik borusu ve rustik rayı. 2 adet ahşap rustik başlığı Rustik montaj klipsi ve kapağı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Beden 250 cm
Geri Bildirim Ver

Perdejim Ceviz Ahşap Rustik Perde Askısı + Raylı Rustik Borusu 200 cm

Perdelerin asılmasına yardımcı olan askı çeşitleri her evin en önemli ihtiyaçları arasında ilk sıralardadır. Bu ürünler müşterilerin pratik bir kullanım elde etmelerine yardımcı olur. Rustik perde askısı görüntü kalitesi ile camlarınızın şıklığını artırır. Aynı zamanda mobilyalarınıza uygun rengi ile ortamda modern bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Raylı yapıya sahip olan askı ve boru, takıp çıkarma işlemlerinde kolaylık yaratır. Ürünün ray sistemi, dayanıklı bir yapıda olan alüminyumdan üretilmiştir. Hem kayın ağacı hem de alüminyum malzemeden üretilen ürün, uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Ürünün sahip olduğu raylı sistem, her türden perde düğmesine uygun yapıdadır ve standart ölçülerde perde ruletinden üretilir. Siz de dayanıklı malzemelerden üretilen bir ürün arıyorsanız bu modeli tercih edebilir ve satın alabilirsiniz.

  • Ahşap malzeme kalitesi
  • Kaliteli kullanım imkanı
  • Modern görünüm

Perdejim Ahşap Perde Askısı - Raylı Rustik Borusu

Perdejim Ahşap Perde Askısı - Raylı Rustik Borusu

Perde modellerinin düzenli ve modern bir görünüm sunması için tercih edilen askı çeşitleri, pratik kullanıma imkan tanıyan detayları ile hayatı kolaylaştıran çözümler yaratır. Böylelikle müşteriler tarafından sıklıkla satın alınır. Bu bakımdan ideal bir ürün olarak dikkat çeken Perdejim ceviz ahşap rustik perde askısı - raylı rustik borusu 200 cm ebatlara sahip ölçüsü ile hemen hemen her evde kolaylıkla kullanılabilir. Siz de ürünün ideal ölçüsünden faydalanarak evinizin her odasında tercih edebilirsiniz. Kayın ağacından üretilen bu model uzun süre dayanıklı bir kullanım imkanı elde etmenize yardımcı olur. Ray sistemi sayesinde her türlü perdenin asılmasına da imkan tanır. Üstelik ürünün ahşap başlıkları büyük bir alanı kaplamadığından dar alanlarda da kullanılabilir. Siz de ahşap malzemelerden üretilen bir askı satın almak istiyorsanız ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Perdejim Raylı Rustik Borusu 200 cm Fiyatı

Perdejim Raylı Rustik Borusu 200 Cm Fiyatı

Perdelerin takılmasını kolaylaştıran askı ve boru modelleri her ev için önemli ihtiyaçlardır. Askı ve boru, camlarınızın dekoratif görünmesine yardımcı olur. Raylı yapısı ile takma ve çıkarma kolaylığı elde etmenize ve kurulumunuzu pratikleştirmeye yardımcı olur. Her türlü tüle uygun olan bu ürün sayesinde perdelerinizin herhangi bir şekilde dağılmasını önleyebilirsiniz. Kanalları eğmeyen yapısı ile oldukça konforlu bir kullanım imkanı elde edebilir, ortamda düzenli bir görünüm yaratabilirsiniz. Siz de kaliteli bir kullanım deneyimi yaşamak istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz. Üstelik ürünün sunduğu fiyat avantajından faydalanarak ekonomik bir alışveriş deneyimi yaşamanız mümkün olur. Ürünü uygun fiyatı ile bütçenizi sarsmadan satın almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Bunun için Perdejim ceviz ahşap rustik perde askısı - raylı rustik borusu 200 cm fiyatını inceleyebilir ve kolay bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz.

Perdejim Raylı Rustik Borusu 200 cm Yorumları

Perdejim Raylı Rustik Borusu 200 Cm Yorumları

Perdelerin görünümünü değiştiren askı ve boru modelleri modern bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Kahverengi görünümü ve kayın ağacından üretilen tasarımı ile perdelerinize şıklık katar. Aynı zamanda her türlü mobilya ile uyum sağlayarak yaşam alanınızda düzenli ve şık bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. 200 cm’lik boyutu ile her odaya kolaylıkla kurulabilir. Bu sayede kullanım konforunuzun artmasını sağlar. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu model oldukça beğenilir. Memnuniyet derecelerini ürün özelinde yayımlanan yorumlardan görebilir ve Perdejim ceviz ahşap rustik perde askısı - raylı rustik borusu 200 cm yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlara göz atarak ürünün kalitesi, kullanımı ve performansı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu bilgileri ihtiyaç ve beklentilerinizle karşılaştırmanız gerekir. Edindiğiniz bilgilerle satın alma kararını vererek ürünü Trendyol ile kolaylıkla temin edebilirsiniz.