Piranha 21109 Led Kamp Lambası

220 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Piranha 21109 Led Kamp Lambası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Homie Satıcı Ünvanı: EMİR ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0030650572
    Bu ürün Homie tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işık özelliği: 6 parlak led ampül Işık rengi: Beyaz Çalışma süresi: 6 led ile 16 saat aydınlatma Gövde malzemesi :Sert plastik Kullanım şekli: Tek modda aydınlatma Teknik özellikleri Şarj edilebilir akü 220/240 watt 50/60 hz 3 adet aa pil ile çalışır Kutu içeriği : Ürün ve şarj kablosu Çok fonksiyonlu şarj sistemi sayesinde güneş enerjisi, pil ya da priz bağlantısı ile şarj olabilmektedir. Ayrıca usb çıkışı sayesinde usb ile şarj edebileceğiniz telefon, ipad, mp3, mp4 vs. Gibi cihazlarınız cihaz tarafından şarj edilebilmektedir. Ayrıca alt kısmında 3 adet aaa pil bölümü bulunmaktadır. Ergonomik tasarıma sahip olan kamp lambası, açılıp kapanır yapısı ile kullanımı oldukça kolaydır. Çift taraflı tutma kulbu ile kolayca taşınabilir. Altılı led lambası bulunmaktadır. 16 saate kadar aydınlatabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver