Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.579 TL

Ürün Bilgileri

Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİOTECH BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: SERDAR ALPASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0560187160
    Bu ürün BİOTECH BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rampage RM-K60 7.1 oyuncu kulaklık, oyuncular için özel olarak tasarlanmıştır ve PlayStation 4 platformlarıyla uyumludur.
  • 7.1 sanal çevresel ses özelliği ve pasif gürültü önleme özelliği sunan mikrofonlu oyuncu kulaklık oyun deneyimini daha etkileyici ve sessiz kılar.
  • 118 dB hassasiyetine ve 50 mm sürücü çapına sahip Rampage R-K60 Drop Plus sayesinde net ve güçlü sesler elde edilir.
  • Kevlar destekli kablolama ve sökülebilir kablolu özelliklerine sahip USB oyuncu kulaklığı esnek bir bağlantı seçeneği sunar.
  • LED aydınlatma ve çağrı gürültü engelleme özelliğiyle gelen kulak üstü kulaklık gaming modeli kulaklığın estetik görünümünü tamamlar ve iletişimde daha net bir ses sağlar.
  • Rampage RM-K60 kulaklıkta mikrofonun çıkarılabilir ve esnek olması ihtiyaca göre mikrofonu ayarlayabilmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu 1-2 m
Geri Bildirim Ver

Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 Surround Oyuncu Kulaklığı Gaming All in One Fiyatı - Trendyol

Gündelik hayatın önemli parçalarından biri haline gelen kulaklıklar birçok alanda müşterilere iyi bir deneyim yaşatır. Rampage RM-K60 Drop Plus All In One USB 7 - 1 surround gaming kulaklık sahip olduğu özellikler ve mükemmel ses kalitesi ile müşterilere tarifsiz bir deneyim yaşatır. Bu kulaklık, müşterilerin dinleme eylemini daha rahat, kullanışlı ve zevkli hale getirir. Kulaklığın kablosunda bulunan kırılma önleyici plastik kaplama kullanım ömrünü korur. Bu sayede de Rampage RM-K60 Drop Plus All In One USB 7 - 1 Typ-C ve 3.5 mm çıkışlı surround gaming oyuncu kulaklık müşterileri tarafından büyük beğeni toplar. Sizler de yüksek kaliteli performansı ve konforlu kullanıma sahip olan bu kulaklık ile eşsiz bir dinleme deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • Portatif mikrofon
  • Maksimum performans
  • Yüksek kaliteli ses

Rampage RM-K60 Drop Plus Kulaklık Özellikleri

Rampage RM-K60 Drop Plus Kulaklık Özellikleri

Rampage RM-K60 Drop Plus All In One USB 7 - 1 Typ-C ve 3.5 mm çıkışlı surround gaming oyuncu kulaklık Rampage RM-K60 Drop PLUS özellikleri ile müşterilerine tarifsiz bir deneyimin kapılarını açar. Kaliteli malzemesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlar. Sahip olduğu estetik görünüm ve esneklik müşterilerin konforunu artırır. Rampage RM-K60 Drop Plus 7.1 modelinin gürültü engelleme özelliği, uzun kablo imkanı ve süngerli kulaklık ile oyun deneyimini iyileştirir. Aynı zamanda Rampage RM-K60 Drop Plus All In One USB 7 1 zengin bir paket içeriğine sahiptir. Paket içerisinde bulunan farklı tip kablolar ürünün farklı cihazlar ile bağlantı kurmasına olanak tanırken müşterilere de esnek bir kullanım imkanı sunar. Yüksek performans yaratan özellikleriyle Rampage RM-K60 Drop Plus All In One ile sizlere avantaj sağlar.

Rampage Drop Plus Gaming Kulaklıkla Muhteşem Oyun Deneyimi

Rampage Drop Plus Gaming Kulaklıkla Muhteşem Oyun Deneyimi

Oyun oynarken kullanılan kulaklığın kalitesi oyun zevkini artıran en önemli faktörlerden biridir. Rampage RM K60 Drop Plus da kalitesi ile buna katkı sağlar. Kaliteli kulaklıklar, bir video oyununu sürükleyici bir deneyim haline getirir. Bu ürün ile oyun içerisindeki önemli sesleri, zengin müzikleri tüm detaylarıyla duyabilirsiniz. Bu model ses ortamını farklı uygulamalar için özelleştirir ve takım arkadaşları ile yüksek kaliteli bir mikrofonla iletişim kurulmasına izin verir. Bu sayede kopukluk yaşamadan dinlemeye ve konuşmaya devam edebilirsiniz. Tüm bu özellikler RM-K60 Drop Plus All In One kulaklık ile müşterilere bir arada sunulur. Sizler de oyun oynarken bu eşsiz deneyimi yaşamak isterseniz Rampage RM-K60 Drop Plus All In One USB 7 - 1 Typ-C ve 3.5 mm çıkışlı surround gaming oyuncu kulaklık kullananlar arasında yerinizi alabilirsiniz.

Rampage RM-K60 Drop Plus Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Rampage RM-K60 Drop Plus Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Rampage RM-K60 Drop Plus All In One USB 7 - 1 Typ-C ve 3.5 mm çıkışlı surround gaming oyuncu kulaklık fiyatları ürünün tüm özellikleri düşünülerek belirlenir. Bu ürün oyun kalitesini artırırken, oyun dışındaki kullanımlarında da müşterilere avantaj sağlar. Kırmızı LED ışığı, uzun kablosu, süngerli kulaklığı, portatif mikrofonu ve zengin paket içeriği hem fiyatın belirlenmesi hem de müşteri deneyimini artırmak için göz önüne alınan özelliklerdir. Rampage RM-K60 Drop Plus All In One USB 7 - 1 Typ-C ve 3.5 mm çıkışlı surround gaming oyuncu kulaklık yorumları müşteri deneyimlerini inceleyerek karar vermenize yardımcı olur. Sizler de ihtiyaç duyduğunuz kulaklık performansını yaşamak için bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilir ve hayallerinizdeki deneyime RM-K60 Drop Plus ile sahip olmanız mümkündür.