Sinkov Sivrisinek Ve Karasinek Kovucu Atomizer Sprey 100 ml

97 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
106,90 TL
Kurumsal Fatura
106,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sinkov Sivrisinek Ve Karasinek Kovucu Atomizer Sprey 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Leylekkapıda Satıcı Ünvanı: KUTAY ELİT SAĞLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0599072010700001 Vergi Kimlik Numarası: 5990720107
    Bu ürün Leylekkapıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sinkov Sinek Sivrisinek Kovucu Sprey Losyon 100 ml x2 adet

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Sinkov Sinek Sivrisinek Kovucu Sprey Losyon 100 ml

Sivrisinekler yaz aylarında ve tatil beldelerinde sıklıkla ortaya çıkan haşerelerden biri olarak bilinir. Vücut üzerinde kızarıklığa ve tahrişe yol açan türlerdendir. Bu sineklerden korunmak ve etkisiz hale getirebilmek oldukça kolaydır. Sinkov sinek kovucu losyon formuyla kolay bir şekilde korunabilmenize yardımcı olur. Ürün, yüksek koruma imkanı sunar. Böylelikle vücudunuzun kızarmasını ve kaşıntı oluşturmasını önler. Aynı zamanda su bazlı yapısı sayesinde kolay bir kullanım imkanı sunar. Ürün, sprey formunda olduğundan vücudunuza kolay hareketlerle sıkabilirsiniz. Böylelikle sineklerin cildinize herhangi bir şekilde zarar vermesini önleyebilirsiniz. Ürün, küçük olduğundan her yere giderken yanınızda götürebilirsiniz. Portatif yapısından faydalanarak çantanızda taşıyabilirsiniz. Bu sayede dışarı çıktığınız zamanda cildinize sıkabilir ve uzun süreli bir etkiye sahip olabilirsiniz.

  • Yüksek koruma imkanı
  • Su bazlı özellik
  • Portatif yapı

Yüksek Koruma İmkanıyla Sinkov Sivrisinek Kovucu Sprey

Yüksek Koruma İmkanıyla Sinkov Sivrisinek Kovucu Sprey

Sivrisinekler, yaz aylarında ortaya çıktığından insanları rahatsız eden haşerelerden biridir. Isırdıkları andan itibaren ciltte kızarıklığa ve kaşıntıya yol açar. Özellikle hassas cilde sahip olan bireyler yaz aylarında koruyucu spreylere ihtiyaç duyarlar. Sinkov sinek kovucu sprey formuyla satışa sunulur. Böylelikle cilde kolay bir şekilde sıkılarak kullanılabilir. Ürün, yüksek koruma imkanı sunduğundan müşterilerin ilk tercihleri arasında yer alır. 100 ml boyutuyla satışa sunulur. Böylelikle özel formülleriyle ailenizi koruma altına alır. İçerisinde herhangi bir kimyasal malzeme bulunmaz. 2 yaşından sonraki bebeklere ve tüm yetişkinlere uygun bir kullanım imkanı sunar. Ürün oldukça uygun fiyatlıdır. Siz de yüksek koruma sağlayan bu koruyucu spreyi satın alabilir ve ailenizi güvende tutabilirsiniz. Sinkov sivrisinek kovucu sprey losyon 100 ml fiyatını inceleyerek bütçenizi sarsmadan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Su Bazlı Özelliğiyle Sinkov Sivrisinek Kovucu Sprey

Su Bazlı Özelliğiyle Sinkov Sivrisinek Kovucu Sprey

Yaz aylarında cildi tahriş eden sivrisineklerden korunabilmek oldukça önemlidir. Bu ürünler, tatil beldelerinde sıklıkla tercih edilir. Fazla nem ve hava sıcaklığından dolayı müşteriler genellikle su bazlı ürünleri tercih ederler. Aynı zamanda tercih edilen ürünün ideal bir gramaja sahip olması da müşteriler tarafından aranan özelliklerden biridir. Sinkov sivrisinek kovucu sprey losyon 100 ml boyutuyla satışa sunulur. Özel formüle edilen bu ürün su bazlı yapıya sahiptir. Yüksek koruma sunan bu ürün, kolay bir şekilde cilde tutunur. Böylelikle uzun süre kalıcı bir çözüm sunar. Etkisini gün boyu devam ettirdiğinden sürekli yenileme ihtiyacı hissetmezsiniz. Cildinize sıkarak 6 saat boyunca koruma imkanına sahip olabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan müşteriler su bazlı yapısından oldukça memnundur. Sinkov sivrisinek kovucu sprey losyon 100 ml yorumlarıyla gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarla Sinkov Sinek Koruyucu 100 ml Losyon

Bütçe Dostu Fiyatlarla Sinkov Sinek Koruyucu 100 ml Losyon

Sinkov sinek sivrisinek kovucu sprey losyon 100 ml şekilde satışa sunulur. Su bazlı yapısıyla istediğiniz her an rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sprey formatına sahip olan bu ürünü cildinize kolay hareketlerle uygulayabilirsiniz. Bu sayede pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürün, aynı zamanda küçük boyutlu olduğu için her an kullanabilir, yanınızda taşıyabilirsiniz. Çantanın içerisine rahatlıkla sığdığından dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Aynı zamanda gün içinde tazeleme ihtiyacı hissederseniz kolay bir şekilde yenileyebilirsiniz. Bu ürünleri satın alırken müşteriler fiyatına da dikkat ederler. Sinkov sinek kovucu sprey losyon 100 ml fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu sayede ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilir, uzun süre etkisini yitirmeyen bir ürüne sahip olabilirsiniz. Portatif yapısından faydalanarak kolaylıkla kullanabilirsiniz.