Sonoff 4chpror3 Akıllı Anahtar Modülü | Alexa , Google | 4 Gang 4 Çıkışlı | Uzaktan Kumanda Edilebil

1.170 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.242 TL

Ürün Bilgileri

Sonoff 4chpror3 Akıllı Anahtar Modülü | Alexa , Google | 4 Gang 4 Çıkışlı | Uzaktan Kumanda Edilebil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akıllı Market Satıcı Ünvanı: YURTTAŞLAR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0988005556300010 Vergi Kimlik Numarası: 9880055563
    Bu ürün Akıllı Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonoff 4chpror3 amazon alexa , google home assistant ile uyumludur. uzaktan kumanda edilebilir. özellikleri app aracılığıyla bağlı ışıkları veya cihazları uzaktan kontrol edin uzaktan kumandalı garaj kapısı ve panjurlar için bile kendinden kilitlemeli ve kademeli 3 çalışma modu cihazların otomatik olarak başlamasını ve çalışmayı durdurmasını sağlamak için bir zamanlayıcı ,zamanlama desteği diğer cihazları tetiklemek için cihazın anahtarla bağlanmasını sağlamak için akıllı sahneleri özelleştirin birlikte kontrol etmek için cihazların kontrol iznini diğer hesaplarla paylaşın. genel bakış sonoff 4chr3 ve 4chpror3, akıllı bir evi etkinleştirmek için akıllı kontrolü mevcut evinize entegre etme yeteneği vermek üzere tasarlanmış 4'lü wi-Fi akıllı anahtarlardır. Her akıllı anahtarın, evinizin dört alanında aynı anda ışıkları ve diğer ev aletlerini kontrol etmek için kullanılabilecek 4 çıkışı vardır. 4chr3 ve 4chpror3 arasında büyük bir fark vardır, 4chpror3, rf kontrolü için ek bir işlevle tasarlanmıştır. Işlev, rm433 uzaktan kumanda aracılığıyla 4chpror3 ile bağlanan cihazı açmanızı/kapatmanızı sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. bağlı 4 cihazı ayrı ayrı açmak/kapatmak için kendi kendini kilitleme modunu, her seferinde 1 bağlı cihazı açmak ve diğer cihazları aynı anda kapatmak için kilitleme modunu ve bağlı 1 cihazı açmak ve ardından açmak için inching modunu etkinleştirebilirsiniz. Belirli bir süre (0,5 - 3600s) sonra otomatik olarak kapanır. Anahtardan uzaktaki cihaz için dın rayı sayesinde hareketli bir alan oluşturarak bağlantılarını sağlayabilirsiniz. Anahtar alexa ve google home akıllı asistanı ile çalıştığında, cihazları sesinizle etkinleştirmeniz yeterlidir. Cep telefonunuzdaki cihazların gerçek zamanlı açık/kapalı durumunu kontrol edin güç açık durumu, kullanıcıların güç kesintisinden önce bağlı cihaz için açık/kapalı/keep durumunu ayarlamasına ve güç geri geldikten sonra ayarlanmış durumda kalmasını sağlamasına olanak tanır 4chpror3 özellikler voltaj aralığı: 100-240v ac 50/60hz(dc: 9-23v) maks. Yük: 10a/2200w/gang 40a/8800w/toplam kablosuz frekans: Wifi 2.4ghz kablosuz standart: Ieee802.11 b/g/n 2.4ghz2.4ghz(2400m-2483.5m)
  • güvenlik mekanizması: Wpa/wpa2 muhafaza malzemesi: Pcv0 4 gang 4 çıkış ebat:145*90*34 (mm) çalışma sıcaklığı(önerilen): -10ºc-40ºc(14°f-104°f) çalışma nemi: %5-%95 bağıl nem, yoğuşmasız not: Rf kumanda dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver