Genel Markalar Micro Usb Den Type-c Ye Dönüştürücü Dt14

68,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Micro Usb Den Type-c Ye Dönüştürücü Dt14

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: denizlergsm Satıcı Ünvanı: DENİZ DERBENT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2920586776
    Bu ürün denizlergsm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Syrox Micro Usb den Type-C ye Dönüştürücü DT14 Micro USB girişli USB kablonuzu ya da harici flash belleklerinizi bu adaptör sayesinde Type-C girişine dönüştürebilir, telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun hafızasındaki verilere de ulaşabilirsini,belleğinizdeki fotoğrafları, videoları ya da dokümanları akıllı telefonunuza ya da tabletinize transfer edebilirsiniz.Ürün, Type-C girişine sahip tüm cihazlarınızla uyumludur. Tak çalıştır özelliğine sahip olduğu için herhangi bir kurulum ya da tanıtım yapmanız gerekmez. Ürün%100 Syrox ürünüdür. kutuludur, resmi distribütörler tarafından ithal edilmiştir.ÖzelliklerType C:Var ZENGİN ÇARŞIM

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 4 Ay
Geri Bildirim Ver

Syrox Micro Usb'den Type-c'ye Dönüştürücü Dt14

Syrox micro USB'den Type-C'ye dönüştürücü DT14 ürün, harici flash bellekleri ya da USB kablolarını Type-C girişine dönüştürme konusunda son derece başarılı bir performans sergiler. Syrox markası adından kalitesiyle söz ettirir. 600 adetten fazla ürün çeşidiyle birçok ihtiyaca cevap olur. Satış konusundaki tecrübesi sayesinde müşterilerine ideal fiyatlarla hizmet sunar. Syrox DT14 sayesinde telefonunuzu şarj edebilirsiniz. Telefonunuzun hafızasında yer alan fotoğraf, video ve diğer tüm dokümanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ekstra bir aparata ihtiyaç duymadan Type-C girişini telefonunuza takıp diğer uca micro USB’yi yerleştirerek telefon hafızasındaki verileri kolaylıkla aktarabilirsiniz. Ayrıca flash disk gibi telefonda girişi bulunmayan teknolojik ürünlerin içinde yer alan verilere ulaşmak için de Syrox marka DT14 kodlu ürünü güven içerisinde kullanabilirsiniz.

  • Type-C dönüştürücü
  • Yüksek malzeme kalitesi
  • Uzun kullanım süresi

İşlevsel Özellikleri ile Syrox Micro Dönüştürücü Kullanımı

İşlevsel Özellikleri ile Syrox Micro Dönüştürücü Kullanımı

Syrox micro dönüştürücü telefonunuzu şarj etmek için kullanılabilir. Şarj aletinizin yanınızda olmadığı günlerde micro USB yardımıyla şarj işlemini tamamlayabilirsiniz. Telefon ve tablet hafızasında yer alan verilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Paylaşım sağlamak istediğinizde flash disklere bilgilerinizi yükleyebilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıracak, size hız ve zaman kazandıracak bir ürün ihtiyacı içindeyseniz, Syrox marka bu tasarım size göre olabilir. Hediye olarak da sık tercih edilen bu ürün, uygun fiyatıyla bütçenize zarar vermez. Ürün, Type-C girişine sahip tüm cihazlarla kusursuz çalışır. Ayrı bir kurulum ya da tanıtma işlemine ihtiyaç duyulmaksızın kutudan çıkarıldığı andan itibaren kullanılabilir. Şarj etme ihtiyacı da yoktur. Syrox markasının adından söz ettiren kalitesi ve marka güvenilirliği, Type-C dönüştürücü arayanları memnun eder. Dilerseniz siz de Syrox marka micro dönüştürücüye kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Syrox Micro Type-C Dönüştürücü Özellikleri

Syrox Micro Type-C Dönüştürücü Özellikleri

Syrox micro USB'den Type-C'ye dönüştürücü DT14 kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorum kısmında belirtirler. Ürün, USB girişini Type-C girişe dönüştürerek flash belleklerin içindeki verilerin kolaylıkla telefon ya da tablet gibi USB girişi bulunmayan cihazlara aktarılmasını sağlar. Bu sayede kolaylıkla verilerinize erişebilirsiniz. Sonrasında flash bellek içindeki verileri paylaşabilirsiniz. Syrox marka dönüştürücü modelini kullanarak telefonunuzda yer alan verileri de flash diske yükleyebilirsiniz. Ürünü bireysel kullanım için satın alabileceğiniz gibi hediye amaçlı da tercih edebilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınız için seçebileceğiniz bu hediye son derece kullanışlı olur. Uygun fiyatı sayesinde birden fazla satın alma yaparak pek çok arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz. Özel günlerin uygun fiyatlı çözümüyle bütçenizi yormadan alışveriş yapabilirsiniz. Uzun yıllar kullanılabilecek kaliteye ve kompakt tasarıma sahip olan Syrox marka dönüştürücüyle tasarruf sağlayabilirsiniz.

Uygun Syrox Micro USB'den Type-C'ye Dönüştürücü DT14 Fiyatı

Uygun Syrox Micro USB'den Type-C'ye Dönüştürücü DT14 Fiyatı

Syrox micro USB'den Type-C'ye dönüştürücü DT14 fiyatları ürünün teknik fonksiyonları ve tasarım özellikleri düşünülerek belirlenir. Ürün, tasarımı sayesinde bir ip yardımıyla kolay biçimde telefon kılıfına takılabilir. Ayrıca küçük yapısıyla cepte ya da çantada taşınabilir. Hafif olması sebebiyle ağırlık hissi yaratmaz. Bu sayede seyahatlerde ya da işe giderken ürünü yanınıza alabilirsiniz. Syrox micro USB'den Type-C'ye dönüştürücü DT14 yorumları ürünü sizden önce satın alan ve kullanma fırsatı bulan kişiler tarafından gerçekleştirilir. Şeffaflık ilkesi ile paylaşılan yorumlar son derece güvenilirdir. Syrox marka bu dönüştürücüyü satın almadan önce dilerseniz müşteri yorumlarını okuyarak diğer kişilerin memnuniyet oranını detaylı şekilde görebilirsiniz. Ayrıca ürün puanları da size bu konuda fikir verebilir. Beğendiğiniz Syrox marka ürüne avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Trendyol üzerinden alışverişinizi gerçekleştirerek hızlı ve güvenli bir deneyim yaşayabilirsiniz.