Temel Geri Dönüşüm Kutusu – Pil Atık Kutusu

88,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Temel Geri Dönüşüm Kutusu – Pil Atık Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMEL Satıcı Ünvanı: TEMEL KIRTASİYE KİTAP OYUNCAK İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837006233900012 Vergi Kimlik Numarası: 8370062339
    Bu ürün TEMEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geri Dönüşüm Kutusu – Pil Atık Kutusu Atık Kutuları-Geri Dönüşüm Kutuları Kaliteli plastikten üretilmiştir 19x19x40 cm ebatlarında Yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir İç ve dış mekan kullanımı için uygundur

Ürün Özellikleri

  • Materyal Krom
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Temel Geri Dönüşüm Kutusu – Pil Atık Kutusu

Geri dönüşüm, oldukça önemli ve doğa için son derece kritik bir durumdur. Çevre kirliliği ve insan atıkları da göz önüne alındığında geri dönüşüm kutularının artık yaygınlaştığını görmek mümkün. Kullanım ömrünü tamamlamış, son kullanma tarihine ulaşmış ya da fiziksel hasar nedeniyle kullanılamaz hale gelen pillere "kullanılmış piller" denir. Pil atıkları doğada yok olmayan ve çevreye ciddi zararlar verebilen bir üründür. Bundan dolayı geri dönüşümü desteklenmesi çok önemlidir. Bu hizmete karşılık veren temel geri dönüşüm kutusu ülkemizde tercih edilmesi gereken bir malzeme özelliğini sağlar. Amacına hizmet eden bir ürün olduğu için de sıklıkla tercih edilir.

 
  • Plastik malzemeden üretilmiştir.
  • 19 x 19 x 40 cm ebatlarına sahiptir.
  • Yıkanıp kurulanabilir ve tekrar kullanılabilir özelliktedir.

Temel Geri Dönüşüm Kutusu Özellikleri Nelerdir?

Temel Geri Dönüşüm Kutusu Özellikleri Nelerdir?

Hem iç hem de dış mekana uygun olarak kaliteli plastikten üretilmiştir. Bundan dolayı tekrar yıkanıp kullanılabilir. Böylece uzun kullanım garantisi de vaat eder. Kırılmaz, sağlam bir yapıya sahiptir. Pil atıkları için özel olarak hazırlanarak kırmızı renkte geliştirilmiştir. 19 x 19 x 40 cm ebatlarındadır. Kullanılmış pillerde bulunan çeşitli kimyasallar, sulama suyuna ve sinek ısırıklarından kaynaklanan toprağa karışarak çevreyi kirletebilmektedir. Hem bu nedenle hem de kullanılmış pillerin geri dönüştürülmesi yoluyla doğal kaynakların verimli kullanımını artırmak için evinizden veya işinizden topladığınız kullanılmış pilleri toplamak önemlidir. Doğa için son derece önemli atıkların geri dönüştürülmesine bir katkı sağlandığı için çevre kirliliğinin önüne geçer. Her türlü mekanda kullanıma uygunluk göstermektedir. Temel atık pil kutusu artık kullanılmayan pillerin geri dönüştürülmesine katkı sağlar. Dayanıklıdır, uzun ömür garantisi vardır. Temel geri dönüşüm kutusu sayesinde pillerin tekrar dönüştürülebilir yapı kazanması sağlanır.

 

Temel Geri Dönüşüm Kutusu Avantajları Nelerdir?

Temel Geri Dönüşüm Kutusu Avantajları Nelerdir?

Temel geri dönüşüm atık pil kutusu oldukça avantajlı ve kullanışlıdır. İçerisinde birçok pil barındıracak kapasitesi mevcuttur. İç ve dış mekana uygunluğu sayesinde her yerde kullanılabilir. Kırılmaz yapıdadır, kolay zarar görmez. Uzun ömürlü ve bütçe dostudur. Yıkanabilir özellikte olması avantaj sağlar. Fiyat uygunluğu da devamlı kullanım sağlaması açısından önemlidir. Geri dönüştürülerek kullanılır. Bunun yanı sıra temel atık pil kutusu yorumları incelendiğinde müşteri memnuniyetleri görülmektedir. Kullanım alanları oldukça avantaj sağlar. Yüksek kalite ve performans göstermenize yardımcı olur. Üretiminde yüksek kalite malzemelerden yararlanılmıştır. Ev ve iş yerinde kullanımı mümkündür. Daha fazla detay için yorumlar kısmına göz atabilirsiniz.

 

Temel Geri Dönüşüm Kutusunun Fiyatı Uygun mudur?

Temel Geri Dönüşüm Kutusunun Fiyatı Uygun mudur?

Bu ürünün kullanım alanları göz önüne alındığında fiyat uygunluğu ile bütçe dostu olması göze çarpan detayların başında gelir. Temel geri dönüşüm kutusu fiyatları aile bütçenizi sarsmaz ve uygun fiyatı ile de performans ürünü olduğunu sizlere gösterir. Kullanım alanlarına ve özelliklerine bakıldığı zaman fiyat uygunluğu da gözle görülür. Ürünün üretimindeki kullanılan malzemeler ve ürünün kalitesi fiyat açısından bütçe dostu olduğunu yansıtır. Kullanım garantisi mevcuttur. Temiz işçiliği vardır, sorun çıkarmaz. Çok yönlü bir kullanım kolaylığı da sağlamaktadır. İş yerleri ve çeşitli dükkan, market gibi kurumlar tarafından da kullanımı sağlanabilir. Piyasa değerinden çok daha uyguna yüksek kalite arayanların tercih etmesi gereken bir geri dönüşüm kutusudur. Kolay taşınabilir hafif bir yapıdadır. Kırılmaz ve sağlam yapısı uzun kullanım ömrü garantisi verir. Kullanıcıların deneyimlerini okumak için ürünün yorumlar kısmına göz atabilirsiniz. Dilerseniz de bu avantajlı ürüne sahip olmak için Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz.