3
Masa Lambası kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Touz 3d Standlı Ay Gece Lambası Dekoratif Küre Led

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kurumsal Fatura
80,43 TL
Kurumsal Fatura
139,90 TL
Kurumsal Fatura
650 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Touz 3d Standlı Ay Gece Lambası Dekoratif Küre Led

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYD CONCEPT Satıcı Ünvanı: AYDIN ÇEVRE DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0115133391100001 Vergi Kimlik Numarası: 1151333911
    Bu ürün AYD CONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZoneOzone Dekoratif Ay Küresi. 2022 Yılında Ayın Çekilmiş En Güncel Fotoğrafını 3 Boyutlu Bir Şekilde Evinize Getiriyoruz. Ürünümüz Doğal Hammaddeler İler Üretilmiş Olup Size Ve Çevrenize Kesinlikle Zarar Vermemektedir Doğada Hızla Çözünür. 4 Adet Düğme Pille Çalışmaktadır. Ürünümüz Led ile çalışan masa lambası olup masa lambası, gece lambası, pilli gece lambası olarak kullanıma uygundur. Kendinizi ve Sevdiklerinizi bu güzel hediye ile mutlu edebilirsiniz. Ürüne Dair Soru Görüş Ve Önerilileriniz Satıcıya Sor Kısmında Sorabilir Ve Bizlerle İletişime Geçebilirsiniz. Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ELBA ELBA454654654 3D Standlı Ay Gece Lambası Dekoratif LED Küre

ELBA 3D standlı Ay gece lambası LED dekoratif küre, karanlıkta uyumaktan keyif almayan bireyler için idealdir. Çevresine yaydığı ışık sayesinde kolaylıkla uykuya dalmanızı sağlar. ELBA 3D standlı Ay gece lambası LED dekoratif küre bebek ve çocuk odalarında da rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, tasarım özellikleri ile çocukların dikkatini de çeker. Astronomiye meraklı bireylerin sıklıkla tercih ettiği ELBA 3D standlı Ay gece lambası özellikle yatma saati geldiğinde odasına gitmek istemeyen çocukların uyku düzeninin iyileşmesine yardımcı olur. İlgi çekici bir tasarıma sahip olan söz konusu ürün, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

  • Çap: 12 cm
  • Stand Materyali: Ahşap görünümlü plastik
  • Aydınlatma Sistemi: LED

ELBA 3d Standlı Ay Led Dekoratif Küre Özellikleri Neler?

ELBA 3d Standlı Ay Led Dekoratif Küre Özellikleri Neler?

ELBA 3D standlı LED dekoratif küre oldukça dikkat çekicidir. Bu ürünün tasarım aşamasında Ay'dan ilham alınmıştır. Bu ürün, içinde bulunan aydınlatma sistemi sayesinde benzersiz bir görünüme sahiptir. Küre şeklindeki ürünün çapı, 12 cm olarak belirlenmiştir. ELBA 3D standlı LED dekoratif kürenin üretim aşamasında kullanılan malzeme PLA olarak bilinen polilaktik asittir. Bu materyal; medikal ürünlerde, ambalajlarda, çevreci uygulamalarda ve tekstil sektöründe kullanılır. PLA'nın bileşenleri, 110℃ ve üzeri sıcaklıklara dayanıklıdır. ELBA 3D standlı Ay gece lambası LED dekoratif küre, insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmaz. Hem yetişkinler hem de çocuklar için tercih edilebilecek olan bu ürün, kolay kullanım imkânı tanır. Bu dekoratif objeyi yaşam alanlarınızın çok daha ilgi çekici bir görünüme sahip olması için kullanabilirsiniz.

ELBA 3d Standlı Ay Led Dekoratif Küre Nerelerde Kullanılır?

ELBA 3d Standlı Ay Led Dekoratif Küre Nerelerde Kullanılır?

ELBA 3D standlı Ay gece lambası LED dekoratif küre, rahatsız etmeyen bir ışığın gerekli olduğu her alanda kullanılabilir. Ürünün aydınlatma sistemi çok güçlü değildir. Bu, bahsi geçen dekoratif objenin genellikle gece lambası olarak tercih edilmesini sebep olur. Yaşam alanlarınızda benzersiz bir görünüm yaratmak için bu üründen birkaç tane satın alabilirsiniz. Kürelerin her birini belirli noktalara yerleştirerek sıra dışı bir ambiyans yaratabilirsiniz. Bir hediye olarak da sıklıkla tercih edilen bu ürün, farklı beğenilere hitap eder. ELBA 3D standlı Ay gece lambası LED dekoratif küre, fazla yer kaplamadığı için rahatlıkla muhafaza edilebilir ve konumlandırılabilir. Bu ürünü çocuğunuzun odasına da yerleştirebilirsiniz. Kaliteli malzemeler kullanılarak imal edilmiş olan küre, kolayca deforme olmaz.

ELBA 3d Standlı Ay Led Dekoratif Kürenin Pil Ömrü Nasıldır?

ELBA 3d Standlı Ay Led Dekoratif Kürenin Pil Ömrü Nasıldır?

ELBA 3D standlı 36 cm Ay gece lambası üç adet pil ile çalışır. Piller, ürüne takılı bir şekilde tarafınıza gönderilir. Kürenin işlevini yerine getirmesi için yapmanız gerekenler, pil yuvasının kapağını açarak bandı çekmenizdir. Bu, ilgili kısımda bulunan pillerin metal ile temas etmesini ve ürünün aktif hâle gelmesini sağlar. Kürenin çok fazla ışık yayması, bir avantajı da beraberinde getirir. Ürünün pilleri, bu sayede uzun bir süre boyunca tükenmez. Kürenin ışığını gündüzleri kapatarak söz konusu gece lambasının çok daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürünün üretim aşamasında kullanılan “light-emitting diode" yani LED teknolojisi de gece lambasının pilinin kısa bir süre içinde bitmesini önler. Ürünün ilk günkü formunu ve kalitesini koruyabilmesi için direkt olarak güneş ışığının altında konumlandırılmaması gerekir. Dilerseniz siz de ELBA 3D standlı Ay gece lambası LED dekoratif küre yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu uzun ömürlü ürünü Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.