VESTEL CMI 97202 G WIFI 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

19.150 TL
A
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21.599 TL

Ürün Bilgileri

VESTEL CMI 97202 G WIFI 9 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuna Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: HAKAN KALKAN-ERHAN GÜNER ADİ ORTAKLIĞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Artvin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4930619854
    Bu ürün Tuna Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vestel CMI 97202 G WIFI 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıkma Devri 1000 d/dk
  • Kurutma Özelliği Yok
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Genişlik 59 cm
  • Derinlik 58 cm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 9 kg
  • Renk Gri
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 84 cm
Geri Bildirim Ver

Vestel CMI 97202 G Wifi 9 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi

Çamaşır makinesi, evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünlerinden biridir. Teknoloji ilerledikçe kullanımı konforlu haline gelen çamaşır makineleri tasarlanır. Vestel CMI 97202 G Wi-Fi 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi 20264681 özellikleriyle adından söz ettirir. Verimli özellikleri sayesinde üstün performans gösterir. 97202 Vestel, dikkat çekici modern tasarımıyla herkesin zevkine uyum sağlar. Gri gümüş renge sahip bu ürün, kullanımıyla müşterileri memnun bırakır. Geliştirilmiş teknik özellikleriyle birlikte ürünün kullanımı konforlu hale gelir. Bu ürün, birçok farklı program seçeneği sunar. Günlük 60 dakika programı, sık çamaşır yıkayan müşteriler için özenle geliştirilir. Sessiz ve güçlü şekilde çalışan bu model, ihtiyaç ve beklentileri tam karşılamayı başarır. Vestel CMI 97202, geniş iç hacmi sayesinde kalabalık aileler için idealdir.

  • Son teknoloji
  • Modern tasarım
  • Tasarruf modu

Vestel CMI 97202 G Çamaşır Makinesi Özellikleri

Vestel CMI 97202 G Çamaşır Makinesi Özellikleri

Vestel CMI 97202 Wi-Fi 1000 devir 9 kg çamaşır makinesi, tasarruf sağlayan A enerji seviyesine sahiptir. Düşük enerji tüketerek çevreye ve müşteri bütçesine destek sağlar. 9 kg yıkama kapasitesi sayesinde tek seferde tüm çamaşırları yıkayabilecek kapasiteye sahiptir. Kişi sayısı fazla olan aileler için kullanışlıdır. Birçok farklı kumaş tipine özel yıkama sağlayan çeşitli programları bulunur. Kullanım esnasında ihtiyaca göre ayar yapma ve program seçme imkanı sunar. 1000 devirli maksimum sıkma özelliğiyle çamaşırları iyi yıkar ve suyu sıkarak az nemli bırakır. Vestel CMI 97202 G, Wi-Fi teknolojisiyle uzaktan kontrol edilebilir. Akıllı teknolojisi sayesinde evde veya dışarıda çamaşır makinesi ayarlarını değiştirebilirsiniz. Programları, sıcaklık ayarlarını seçebilir ve telefonunuzdan durumu takip edebilirsiniz. Vestel CMI 97202 Wi-Fi, geliştirilen özellikleriyle birlikte konforlu kullanım imkanı sunar.

Etkileyici Vestel CMI 97202 G Çamaşır Makinesi

Etkileyici Vestel CMI 97202 G Çamaşır Makinesi

Vestel CMI 97202 G Wi-Fi 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi, faydalı özellikleriyle birlikte herkesi etkilemeyi başarır. Sessiz inverter motorunun 73 dB sıkma sesiyle gürültüsüz çalışır. Çamaşır tipine göre ayarlanan programlarının yanında buhar fonksiyonu bulunur. Bu fonksiyon, deterjan harcamadan yıkama sonrası çamaşırları dakikalar içinde temiz hale getirir. Çamaşırlara kazandırdığı yumuşaklıkla ütüleme işlemine fayda sağlar. Vestel CMI 97202 G Wi-Fi için geliştirilen teknik özelliklerinin arasında Twinjet teknolojisi yer alır. Bu teknoloji, deterjanlı suyu hızlı şekilde çamaşırlara püskürterek lekeleri çıkartır. Özel mikro delikli ve inci dokulu kazan yapısıyla birlikte çamaşırlar yıpranmadan yıkanır. Bu ürün, çocuk kilidi sayesinde güvenli kullanım sunar. Hızlı yıkama özelliğiyle birlikte günlük hayatta kurtarıcıdır. Vestel CMI 97202 Wi-Fi 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi yorumları, ürünün avantajlı özelliklerini kanıtlar.

Kaliteli Vestel CMI 97202 G Çamaşır Makinesi Uygun Fiyatlarla

Kaliteli Vestel CMI 97202 G Çamaşır Makinesi Uygun Fiyatlarla

Akıllı teknolojiye sahip Vestel CMI 97202 G Wi-Fi çamaşır makinesi, teknolojik özellikleri ve tasarımı ile birçok avantaj sunar. Güçlü ve sessiz çalışan inverter motoru, Wi-Fi teknolojisi, düşük enerjili çalışma yapısı sayesinde adından söz ettirir. Sessiz ve düşük enerjiyle çalışan bu ürün, üstün performansıyla müşteri memnuniyetine sahiptir. Vestel CMI 97202 G Wi-Fi 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi kullananlar, ürünün avantajlı özelliklerinden etkilenir. Etkileyici ve kaliteli özellikleri deneyimleyenler, Vestel CMI 97202 G Wi-Fi 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi yorumlarında memnuniyetlerini belirtebilir. Bu yorumlar sayesinde siz de ürünün özelliklerini öğrenebilirsiniz. Cihaz, avantajlı fiyatlarıyla da öne çıkar. Vestel CMI 97202 G Wi-Fi 9 kg 1000 devir çamaşır makinesi fiyatları, ürün özelliklerine göre belirlenir. Benzersiz özellikleriyle bu ürünü inceleyebilir, Trendyol’dan müşteri yorumlarını okuyarak modeli satın alabilirsiniz.