Xrades Hyper Beast 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad

279,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Xrades Hyper Beast 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad Mouse Pad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Xrades Satıcı Ünvanı: SIRTMAÇ ÇELİK KAPI,TEKSTİL,İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206009294600019 Vergi Kimlik Numarası: 2060092946
    Bu ürün Xrades tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xrades gaming mouse pad kaymaz tabanlı, silikon ve kauçuk karışımı mikro kumaş bir modeldir.
  • Hyper beast mouse pad farklı sensör tipleri ile uyumlu bir şekilde çalışır.
  • Xrades 90x40 mouse pad boyut XXL’dır. Masaüstü bilgisayarınızda oyun keyfini katlar.
  • Xrades 90x40 mousepad, kenarlarındaki dikiş sayesinde uzun süre sorunsuz kullanım imkanı verir.
  • Xrades hyper beast, farklı baskılar sunar. Parlak baskılı yüzey kullanım esnasında keyif veriri
  • Büyük boy mouse pad modelinde kullanılan taban yapısı ve dokuma kumaşı hassas bir yapıdadır. Bu sayede farenin her hareketinin algılanmasını sağlar.
  • Oyuncu mouse pad çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

Xrades Hyper Beast 90x40 cm XXL Gamings Oyuncu Mouse Pad

Oyuncuların oyun sırasında verimini artırabilmesi için mouse padler büyük önem taşır. Xrades Hyper Beast 90x40 cm oyun sırasında kaydırmaz özellik taşıdığından sıklıkla tercih edilen ürünlerden biridir. Bununla birlikte masalarda önemli bir yer edinmesinin yanı sıra hoş bir görünüm de sunar. Xrades Hyper Beast canlı renkler ile tasarlanarak satışa sunulur. Sık mikro yönteminin etkin olduğu bir dokuma sistemiyle üretildiği için kir tutmama özelliğine sahiptir. Kaydırmaz tabanı bulunduğundan ani hareketlerde bile kuvvetli bir tutuş imkanı sağlar. Özel yıkanabilir bir yapıya sahip olan Xrades Hyper Beast 90x40 cm XXL gamings oyuncu mouse pad Xrades900 50 derece sıcaklığa kadar dayanıklıdır. Aşınma ve yırtılma gibi durumların önüne geçebileceğiniz özel teknolojilere sahip olan bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Göz alıcı renkler
  • Kaliteli yüzey
  • Eşsiz tasarım

Göz Alıcı Renklere Sahip Xrades Hyper Beast Mouse Pad

Göz Alıcı Renklere Sahip Xrades Hyper Beast Mouse Pad

Xrades Hyper Beast mouse pad sayesinde kullanılan cihazların ömrü uzar ve bu sayede uzun süre rahatlıkla kullanılabilir. Oyuncuların vazgeçilmez aksesuarı olan Xrades Hyper Beast, göz alıcı bir tasarım ve eşsiz renklerle üretilir. Fareye daha iyi bir izleme ve hareket ivmesi kazandırarak veriminizin yüksek oranda artmasında da oldukça etkilidir. Kontrol ve hassasiyetli önemli oranda artıracak bir yapıya sahip olan bu ürün, kolay bir kaydırma sistemine sahiptir. Ayrıca tabanında bulunan silikon destekleri sayesinde de masa üzerinde kuvvetli bir tutuş sağlar. Fare kontrolünüz bu sayede artarak oyun deneyiminizi profesyonel anlamda güçlendirebilir. Ayrıca göz alıcı renklere ve eşsiz bir tasarıma sahip olan bu ürün uygun fiyatlarla satışa sunulur. Xrades Hyper Beast 90x40 cm XXL gamings oyuncu mouse pad Xrades900 fiyatlarına avantajlı kategoride sahip olabilirsiniz.

Keyifli Bir Oyun Deneyimi İçin Xrades Hyper Beast Mouse Pad

Keyifli Bir Oyun Deneyimi İçin Xrades Hyper Beast Mouse Pad

Oyuncuların oyun veriminin artmasını sağlayabilmek ve masaların çizilmesini önlemek amacıyla satılan mouse padler yüksek kalitede üretilir. Keyifli bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak Hyper Beast mouse pad sayesinde performansınızı kolaylıkla artırabilirsiniz. Farenizin hareketlerini algılayarak ivme kazandıran bu ürün sayesinde hızlı geçişleri kolayca yapabilirsiniz. Kir tutmayan yüzeyi sayesinde daha temiz bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Xrades Hyper Beast 90x40 cm XXL gamings oyuncu mouse pad Xrades900 kullananlar özel formüllerle tasarlandığından yıkama esnasında ürün üzerinde bulunan renklerin solmadığını fark ederler. Bu sayede satın aldıkları ürün performansından yüksek oranda memnundurlar. Siz de keyifli bir oyun deneyimi elde etmek istiyorsanız kaliteli baskılara ve yapıya sahip olan bu ürünü satın alabilirsiniz. Daha önce satın alan müşteriler gibi siz de özel tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Kaliteli Yüzeyli Xrades Hyper Beast Oyuncu Mouse Pad Fiyatları

Kaliteli Yüzeyli Xrades Hyper Beast Oyuncu Mouse Pad Fiyatları

Oyuncular, oyun oynarken istedikleri derecede keyif alabilmek, oyunun hızını ve verimini artırarak performansı yükseltmek için mouse pad modellerine ihtiyaç duyarlar. Xrades Hyper Beast 90x40 cm XXL gamings oyuncu mouse pad modeli kaliteli yüzeylerle üretilerek silikon tutuculara sahiptir. Sağlam tutuş imkanı sağladıkları için herhangi bir kayma durumunun önüne geçebilecek şekilde üretilir. Yüzeyinin pürüzsüz bir yapıya sahip olması sebebiyle dekorasyon açısından da oldukça büyük bir etkiye sahiptir. Siz de kaliteli yüzeye sahip olabilmek istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca Xrades Hyper Beast 90x40 cm XXL gamings oyuncu mouse pad Xrades900 yorumlarını Trendyol’dan okuyarak gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz. Uygun bir fiyat kategorisinde satın alabileceğiniz bu ürüne güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz. Xrades Hyper Beast 90x40 cm XXL gamings oyuncu mouse pad fiyatlarına hızlıca ulaşarak ürünü satın alabilirsiniz.