Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling

213 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (71)
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179 TL165 TL
Kurumsal Fatura
147,79 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
167,31 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter Ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Felix Kitap Satıcı Ünvanı: HAYALCİ YAYINCILIK MATBAA REKLAM TERCÜME TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460043731700016 Vergi Kimlik Numarası: 4600437317
    Bu ürün Felix Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Harry, elleri titreyerek zarfı çevirince mor balmumundan bir mühür gördü
  • bir arma koca bir ‘H’ harfinin çevresinde bir aslan, bir kartal, bir porsuk, bir de yılan.”Harry Potter sıradan bir çocuk olduğunu sanırken, bir baykuşun getirdiği mektupla yaşamı değişir: Başvurmadığı halde Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’na kabul edilmiştir. Burada birbirinden ilginç dersler alır, iki arkadaşıyla birlikte maceradan maceraya koşar. Yaşayarak öğrendikleri sayesinde küçük yaşta becerikli bir büyücü olup çıkar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar J. K. Rowling
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling tarafından yazılan serinin ilk kitabıdır. 1997’de Londra’da çıkan bu eser dünya çapında milyonlarca sayıda kopya satar. Uzun metrajlı film serisi olarak beyaz perdeye de aktarılan eserin her yaştan hayranı vardır. Serinin ilki olan bu eserde baş kahramanlar takdim edilir ve her şeyin başlangıç noktası anlatılır. J. K. Rowling’in çok zor bir döneminde ve beş parasız kaldığı zamanda yazdığı bu roman, onlarca ödüle layık görülür. Harry Potter Yapı Kredi Yayınları tarafından Türkiye’de ilk kez 2015 yılında basılır. Bu genç yaştaki büyücü karakterin önce kendini keşfetmesi ve diğer büyücü arkadaşları ile birlikte atıldığı maceralara siz de şahit olabilirsiniz.

  • Ülkü Tamer tercümesi
  • 9 yaş ve üstü için uygun
  • Birinci sınıf baskı

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 Konusu

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 Konusu

Harry Potter ve Felsefe Taşı Yapı Kredi Yayınları arasında konusu ile dikkat çeken kitaplardan biridir. Baş karakter olan Harry Potter, ailesini kaybettiği için yakın akrabasının yanında kalır. Sıradan bir çocuk olarak yaşar fakat bu akrabalarından sürekli zulüm görür. Bir gün bir kurtarıcı gibi gelen baykuşun mektubu ile hayatının ikinci büyük dönüm noktasına girer. Mektup Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu’ndan gelir ve hiç başvurusu olmadığı halde kendisinin de bu okula kabul edildiğini öğrenir. Daha yola çıkarken başlayan bu heyecanlı macerada iki yakın dost edinir. Büyücülük okulunda ilginç şeyler öğrenen Potter kısa sürede derslerinde başarı gösterir ve becerikli bir büyücü olduğunu ispatlar. Siz de Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling kullananlar arasına girerek bu macerayı okuyabilirsiniz.

Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling Yorumları

Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling Yorumları

Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling yorumları yazarın hayal gücüne yapılan övgülerle doludur. 21. yüzyılın edebiyat dünyasına farklı bir soluk getiren J. K. Rowling, masalsı efsanelerin anlatıldığı yeni eserler için şevk verir. Harry Potter Felsefe Taşı Yapı Kredi baskısı, yazarın dünyaca tanınmasını sağlayan eserin özgün hikayesi ve heyecanlı kurgusu ile 7’den 70’e herkese hitap eder. Çocuğu ile yalnız bir yaşam süren annenin dünyaca tanınan bir yazara dönüşmesini sağlayan bu çarpıcı serüven, 40’ın üzerinde dile tercüme edilir. Romanlarda heyecan arayan gençliğin tekrar eline kitap almasına vesile olan bu kitapla ailece keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu kitap sayesinde çocuklarınızı sanal dünyadan uzaklaştırıp gerçek kitap kokusu ile uyutabilir ya da birlikte okuyarak efsaneler dünyasına eğlenceli bir adım atabilirsiniz.

İndirimli Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling Fiyatı

İndirimli Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling Fiyatı

Harry Potter kitapları Yapı Kredi Yayınları baskısı ile kaliteli bir seçenek sunar. Renkli karton kapağı ile etkileyici olan ürün birinci hamur kağıdıyla da nitelikli bir baskıya sahiptir. 276 sayfa olan kitap 13,5x19,5 cm boyutundadır. Kitabın bu ebatlarda olması çantanızda her yere taşınabilir olmasını sağlar. Felsefe Taşı’nın efsanesini tatil günlerinde veya gece uykusu öncesinde 9 yaş üzeri olan çocuklarınızla birlikte öğrenebilirsiniz. Dünyadaki basılı yayın tarihinde en kısa sürede en çok satan kitap unvanı kazanan eser çocukların hayal gücünü destekleyen bir etkiye sahiptir. Yapı Kredi Yayınları Harry Potter ve Felsefe Taşı - 1 - J. K. Rowling fiyatı tüm özellikleri ve kalitesine oranla bütçe dostudur. Trendyol üzerinden avantajlı rakamlarla temin edebileceğiniz ürünü hem kendiniz hem de yakınlarınız için satın alarak seriye başlayabilirsiniz.