10
Yumuşatıcılar kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli 1440 ml 60 Yıkama 4 Adet

409 TL
(1,70 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
455,09 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
481,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Yumoş Extra Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı Hanımeli 1440 ml 60 Yıkama 4 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Unilever Satıcı Ünvanı: MNK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622047387500015 Vergi Kimlik Numarası: 6220473875
    Bu ürün Unilever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SET.UNİ.1406

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Konsantre
Geri Bildirim Ver

Yumoş Extra Hanımeli Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı 4 Adet

Yumuşatıcı, gündelik yaşamda sıklıkla kullanılan temizlik ürünlerinin bir parçasıdır. Bu ürünler, giysilere zarar vermeyecek yüksek kaliteli malzemelerden yapılmalıdır. Yumoş markası bu konuda kullanıcıların güvenini kazanmakta ve ürünlerini son derece hijyenik bir şekilde sunmaktadır. Yumoş uzun yıllardan beri kaliteli ve hijyen ürünleriyle kullanıcılarına hizmet vermektedir. Tüm zamanların farklılaşan ve yenilikçi ürünleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamaktadır. Yumoş extra hanımeli konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama sunan bu ürün, insan sağlığı açısından zarar teşkil etmeyen çeşitli özler ve kimyasal bileşenler içermektedir. Renkli ve beyaz çamaşırlardaki inatçı lekelerin çıkarılmasında çok etkili bir yapı sergiler. Bunun yanı sıra bakterilerin ve mikropların öldürülmesini ve giysilerin temiz olmasına olanak tanır. Giysilerin solmamasını ve temiz bir görünüme sahip olmasını isteyenler, Yumoş extra hanımeli konsantre çamaşır yumuşatıcı ürününü gönül rahatlığıyla kullanabilir. Temiz görünümün yanı sıra temiz bir koku da sağlar.

  • Etkili temizlik
  • Güzel koku
  • Üstün performans

Yumoş Extra Hanımeli Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Özellikleri

Yumoş Extra Hanımeli Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Özellikleri

Marka, uzun süredir temizlik alanında varlığını sürdürmekte, üretim aşamasında kullanıcı ihtiyaçlarını ve insan sağlığını ön planda tutmaktadır. Temizlik sektöründe sevilen bir marka olan Yumoş, yumuşatıcıları ile öne çıkmaktadır. Yumoş extra hanımeli konsantre yumuşatıcı 1440 ml, çamaşırlara özel formül sunarak, çamaşırlarınızı yumuşacık yapar. Özel olarak tasarlanmış olan bu ürün ile iyi sonuçlar alınabilir. Yumoş extra hanımeli konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama x 4 adet SET.UNİ.1406 giysileri soldurmaz veya deforme etmez. Yumoş yumuşatıcılar kumaşlara ve çamaşır makinelerine uyumludur. Çamaşır makinelerinin ayrı bir yumuşatıcı bölmesine sahip olmasının nedeni, deterjan parçacıklarının temizleme işlevinden en iyi şekilde yararlanmak için ayrı ayrı çalışılması gerekmesidir. Deterjan çekmecesine deterjanla birlikte yumuşatıcı koymak deterjan işlevine zarar verir. Yumoş yumuşatıcı, yıkama sırasında değil, yıkama bittikten sonra durulama döngüsü sırasında konulması önerilir.

Yumoş Extra Hanımeli Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Yorumları

Yumoş Extra Lavanta Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı ile Ferah Günler

Pamuk içerikli giysiler doğal pamuklu yapısı ile statik elektriği çekme eğilimindedir. Bu nedenle, pamuklu giysilerde yumuşatıcı kullanılması çok önemlidir. Yumoş extra hanımeli kullananlar çamaşırların yıkama ve kurutma sırasında daha az kırışıklık sağladığını ve özel formülüyle çamaşırların daha hızlı bir şekilde kuruduğunu dile getirmektedir. Nevresimleri daha rahat hale getirmek için bu yumuşatıcı tercih edilebilir. Nevresimin yumuşaklığı daha iyi bir uykunun sağlanmasına neden olur. Hassas ürünler için Yumoş hanımeli konsantre yumuşatıcısı tercih edilebilir. Bu ürün, tüm giysilerin yeni gibi görünmesine yardımcı olur ve yıpranmalarını önler. Ütüleme işlemine duyarlı yün ve iplik ürünleri için daha az ütüleme sağlamaktadır. Ürün, farklı kumaşlara uyumlu, çamaşırlar için yüksek koruma, maksimum kumaş yumuşatma ve taze koku sağlar. Yumoş extra hanımeli konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama x 4 adet yorumları için ürünlere göz atabilir ve ürün hakkında daha fazla detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yumoş Extra Hanımeli Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Fiyatı

Yumoş Extra Hanımeli Konsantre Çamaşır Yumuşatıcı Fiyatı

Yumoş markasının bünyesinde yer alan bu yumuşatıcı hassas ciltlere olumsuz bir etki bırakmaz. Bununla birlikte, ciltlerde alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Hipoalerjenik olan bu ürün herhangi bir alerjen içermemektedir. Yumoş extra hanımeli fiyat açısından kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Bu ürün her bütçeye uyum sağlamasından dolayı oldukça sevilmektedir. Kullanıcıların çamaşırlarını yıkama aşamasında severek kullandığı bu ürün 4’lü paket halinde satışa çıkarılmasından dolayı aynı zamanda ekonomik ve tasarrufludur. Trendyol'da yer alan bu ürünü Yumoş extra hanımeli konsantre çamaşır yumuşatıcı 1440 ml 60 yıkama x 4 adet satın al yazarak güvenle sahip olabilirsiniz.