Activex Hijyenik Kumaş Ve Yüzey Spreyi 400ml X 2 Adet

91,84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Activex Hijyenik Kumaş Ve Yüzey Spreyi 400ml X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Iyaş Isparta Gıda San. ve Tic. A.Ş Satıcı Ünvanı: IYAŞ ISPARTA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483005273500018 Vergi Kimlik Numarası: 4830052735
    Bu ürün Iyaş Isparta Gıda San. ve Tic. A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Activex Hijyenik Sprey 400 Ml90 derece alkol bazlı formülüyle yüzey ve kumaşlarda güçlü hijyen sağlayan Activex Hijyenik Sprey, hızlıca kurur ve durulama gerektirmez. İçeriğinde çamaşır suyu ve ağartıcı içermediği için güvenle kullanıma uygundur. Activex Hijyenik Sprey Nasıl Kullanılmalı?Kullanmadan önce spreyi iyice çalkalayınız. Yüzeyden 15-20 cm uzakta tutarak yüzeyi tamamen kaplayana kadar 3-4 saniye boyunca sıkın. Kuru ve temiz bir bez ile homojen olarak yayın ve kurumasını bekleyin. Durulamanız gerekmez. Deri, süet ve ipek yüzeylerde kullanmayın.
Geri Bildirim Ver