BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu )

758,45 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nadir Kaktüs Plant & Decoration Satıcı Ünvanı: BİLAL CAN ARABACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710484170
    Bu ürün Nadir Kaktüs Plant & Decoration tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bitki Bakım Önerisi: Bambuların sularını haftalık 1 kere değiştirmeniz gerekir.Kullanılan su klorsuz veya bir gece dinlenmiş su olması gerekmektedir. Bu ürün 5 adet olarak satılmaktadır. Ürün Boyu: 100cm
Geri Bildirim Ver

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu )

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 cm (x5) ( Şans Bambusu ) bambu5li80 Asya ülkelerinde ortaya çıkmıştır ve popülerliğini neredeyse bütün dünyaya duyurmuştur. Özellikle de Çin’de çok fazla bilinmektedir. Gerek güzel ve naif görüntüsü gerekse kolay bir bakımı olmasından dolayı çoğu insanın evinde bulunan bir bitkidir. Sayılarına göre farklı anlamları bulunan bambuların yer aldıkları evlere mutluluk ve bereket getirdiğine inanılır. Şans bambuları aslında bambu ailesine ait olması da bambu ağacına olan benzerliği nedeniyle bu isimle anılmaktadır. BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) (Şans Bambusu) yorum ve değerlendirmeleri satın almadan önce dikkatle incelenmesi gereken noktalar arasında bulunmaktadır.

  • Kolay Bakım İmkanı
  • Güzel ve Naif Görünüm
  • Uzun Ömürlü Kullanım

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu ) bambu5li80 Rutin Bakımlarını Yaparak Uzun Süreli Kullanım

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 cm (x5) ( Şans Bambusu ) bambu5li80 Rutin Bakımlarını Yaparak Uzun Süreli Kullanım

Lucky bamboo nasıl bakılır sorusu satın almak isteyen kişilerin düşündükleri ilk konular arasında yer almaktadır. Fakat Lucky Bamboo bakımı insanların aklını bu denli kurcalayacak kadar zor bir konu değildir. Bakımı ve kullanımı oldukça kolaydır. Beşli olarak satılan bu şans bambusu modelinin suyunun haftada bir kere değiştirilmesi önerilmektedir. Kullanılan suyun ise ya klorsuz olması ya da en az bir gece dinlendirilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde kısa sürede solabilir. Sağlık bir bambu seçimi yapıldığı zaman hem daha uzun ömürlü olur hem de bakımı daha kolay gerçekleştirilebilir. Bütün kısımlarının yeşil olması ve hiç sararma görülmemesi bambunun sağlıklı olduğunun en büyük göstergesidir. Ayrıca bambunun konulacağı vazo veya saksının seçimine de çok fazla dikkat edilmelidir. Genellikle uzun ve ince yapıya sahip şık vazolar kullanılır.

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu ) bambu5li80 ile Sevdiklerinize Anlamlı ve Kalıcı Bir Hediye

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu ) bambu5li80 ile Sevdiklerinize Anlamlı ve Kalıcı Bir Hediye

Lucky Bamboo insanların sevdiklerine verebilecekleri anlamlı ve kalıcı bir hediye olarak tercih edilebilmektedir. Kullanan kişilerin yorumlarına bakıldığı zaman konulduğu ortama enerji verdiği tahmin edilmektedir. Şans verme konusundaki Uzak Doğu inanışı pek çok kişinin şans bambularına evlerinde veya bulundukları ortamlarda yer vermelerinin en temel nedenlerinden birisi olmuştur. Hem rengi hem de uzun ve şık görüntüsü ile ortamların havasını değiştirir ve enerji verir. 100 cm bambu modeli uzun boyu ile çok şık bir görüntü meydana getirmektedir. Aynı şekilde uzun ve şık bir vazoyla birlikte kullanıldığında evlerin vazgeçilmez bir aksesuarı haline gelir. Sayılarına göre farklı anlamlara sahip olan bu bambulardan 5'li şans bambusu bereket ve güzel bir geleceği simgelemektedir.

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu ) bambu5li80 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 Cm (x5) ( Şans Bambusu ) bambu5li80 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 cm (x5) (Şans Bambusu) çok farklı uzunluklarda ve sayılardaki modelleri ile piyasada bulunmaktadır. İnsanlar evlerinin dizaynına, zevklerine ve şans getirmesini istedikleri konulara göre seçimde bulunurlar. Bambular isteğe göre toprakta da suda da yetiştirilebilmektedir. Suda bakımı daha kolay ve temiz olmasından dolayı daha çok su içerisinde kullanılmakta ve sabit bir şekilde durabilmesi için alt kısmına çakıl taşları kullanılması önerilmektedir. Bitki büyüdükçe vazosu da ona göre değiştirilmeli ve daha büyük bir vazoya geçilmelidir. BİTKİ KARAVANI Lucky Bamboo 100 cm (x5) (Şans Bambusu) satın al seçeneği ile Trendyol üzerinden ürüne kolay bir şekilde sahip olunabilir.