Dalan Doğal Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları Için 1000 gr

123 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kurumsal Fatura
106,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,99 TL
Kurumsal Fatura
119,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Dalan Doğal Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları Için 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURALLİ Satıcı Ünvanı: GİZEM TURAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670510575
    Bu ürün TURALLİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dalan Doğal Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları İçin 1 KG
Geri Bildirim Ver

Dalan Doğal Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları İçin 1000 gr

Yenidoğanların cildi son derece hassastır ve alerjik reaksiyonlara çok yatkındır. Bu nedenle de kıyafetlerini yıkarken onların hassas cildini tahriş etmeyecek deterjanlar tercih etmek oldukça önemlidir. Sert kokular ve malzemeler, bebeklerin cildinde kızarıklığa sebep olabilir. Dalan doğal granül sabun tozu bebek çamaşırları için 1000 g ambalajlı ürün kumaşları yumuşatır. Hassas ciltleri korumaya, çocuk egzaması gibi cilt rahatsızlıklarını ve kızarıklıklarını önlemeye yardımcı olur. Doğal granül sabun tozu kıyafetlerde ve yatak tekstillerinde kalıntı bırakmadan üstün temizlik sunar. Bunun yanı sıra 1000 gram olarak sunulan Dalan doğal granüllü toz deterjan paket fiyatları da oldukça uygundur. Siz de bebeğiniz için etkili ve hassas temizlik sunan 1000 gram Dalan doğal granüllü toz deterjan seçeneğini bütçenizi zorlamadan satın alabilirsiniz.

  • Üstün kalite
  • Hassas içerikler
  • Üst düzey temizlik

Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları İçin 1000 g Özellikleri

Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları İçin 1000 g Özellikleri

Bebekler için doğal ve tahriş etmeyen bir çamaşır deterjanı seçmek çok önemlidir. Sert kimyasallar içermeyen Dalan doğal granüllü toz deterjan, hem kıyafetlerde hem de yatak tekstil ürünlerinde hassas bir temizlik yapmaya imkan verir. Kumaşlar üzerinde kalıntı oluşmasını engeller ve böylece bebeklerin son derece hassas olan cildinde tahrişe sebebiyet vermez. Siz de ürünün içeriğindeki bileşenleri incelemek için paket üzerindeki bilgileri inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra ürün özellikleri ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi olmak isterseniz Dalan doğal granül sabun tozu bebek çamaşırları için 1000 g yorumları ve önerilerine göz atabilirsiniz. Ürünün üstün kalitesi sayesinde Dalan doğal granül sabun tozu bebek çamaşırları için 1000 g kullananlar memnun olur. Bu referans ile siz de Dalan sabun tozunu satın alabilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bebek Çamaşırları İçin Dalan Granül Sabun Avantajları

Bebek Çamaşırları İçin Dalan Granül Sabun Avantajları

1000 g Dalan doğal granül bebek çamaşırları için sabun tozu, bebeklerin hassas cildinde tahriş olmadığı için memnuniyet yaratır. Son derece kaliteli bir üründür ve alerjen maddeler ya da sert kimyasallar içermez. Bu nedenle siz de hem kendinizi hem de bebeğinizi mutlu etmek için üstün kalitesi ile beğeni kazanan bu ürünü satın alabilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Dalan granül bebek sabun tozu, paraben ve boya da içermez. Bu nedenle bebeklerin yanı sıra hassas ciltli ve alerjik bünyeye sahip olan kişiler için de ideal alternatiflerden biridir. Dalan doğal granül sabun 60 derecede yıkama yapmak için uygundur. Kolayca erir ve her çamaşırı iyi bir şekilde temizler. Üstün kaliteli içerikleri ve işlevsel kullanımı ile hem bebekleri hem de ebeveynleri rahat hissettirmeye imkan verir.

Doğal Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları İçin 1000 g Fiyatı

Doğal Granül Sabun Tozu Bebek Çamaşırları İçin 1000 g Fiyatı

1000 g Dalan doğal granül bebek çamaşırları için sabun tozu, kaliteli içeriği ve avantajlı fiyat etiketi ile beğeni kazanır. Bebeklerin hassas yapısı göz önünde bulundurularak tasarlanan bu ürün, agresif kimyasallar içermediğinden hassas temizlik yapar. Böylece bebeklerin cildinde alerjiye veya hassasiyet oluşumuna sebep olmaz. Bu nedenle siz de üstün kalitesi ile dikkat çeken 1000 g Dalan doğal granül bebek çamaşırları için sabun tozunu satın almak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra Dalan doğal granül sabun tozu bebek çamaşırları için 1000 g fiyatı da oldukça avantajlıdır. Müşterileri memnun eden bu işlevsel sabun tozu, Trendyol üzerinde bütçe dostu fiyatlar ile sunulduğundan tasarruf etmenize yardımcı olur. Üstün kalitesi ile öne çıkan Dalan granül sabun seçeneğini bütçenizi zorlamadan satın alabilir ve tüm ailenizin çamaşırlarını bu ürünle yıkayabilirsiniz.