İlgili Kategoriler
Marka
Genişlik
Derinlik
Fiyat
Materyal
Tema / Stil
Fiyat Geçmişi
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
Ürün Puanı

Dekoratif ve Kullanışlı Duvar Rafı Modelleri

Dekorasyonda kullanılan şık ve dayanıklı duvar rafları sayesinde ev, ofis ve kafe gibi pek çok alanın tarzını kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Dekorasyon esnasında çok önemsenmeyen bu ürünler, doğru şekilde kullanıldıklarında bambaşka bir atmosfer yaratabilir. Küçük duvar rafı bile evin, kafenin ya da ofisin havasını değiştirmeye yeter. Özellikle renkli duvar rafları ev mobilyalarının tamamlayıcı parçasıdır. Ofislerde tercih edilen duvar rafı kitaplık olarak da kullanılabilir. Bu sayede dosyalarınızı ya da kitaplarınızı çok daha düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Duvar raflarını dekoratif ya da ihtiyaç amaçlı kullanabilirsiniz. Metal, demir, ahşap, makrome ve cam gibi farklı materyallerden üretilen bu ürünler hem işlevsel hem de oldukça şıktır. Boş duvarlarınızı raflarla süsleyip daha işlevsel hâle getirebilirsiniz. Evde özellikle salon, banyo, mutfak, çalışma ve çocuk odasında tercih edilen bu ürünler eşyaların daha düzenli görünmesini sağlar. Mutfak gereçlerini köşe duvar rafına dizip daha derli toplu bir görünüm elde edebilirsiniz. Çalışma odasında kitaplık olarak kullandığınız uzun duvar rafına çeşitli eşyalarınızı yerleştirerek alanınızı genişletmeniz mümkündür. Çocuk odasındaki kapaklı duvar rafına küçüğün ulaşmasını istemediğiniz eşyaları koyabilirsiniz. Kafelere yerleştirilen halatlı, çiçekli dekoratif raflar sayesinde misafirlerin beğenisini kazanabilirsiniz.

Duvar rafı modellerine ihtiyaç ve zevk doğrultusunda karar verebilirsiniz. İstediğiniz renkte, materyalde ve boyutta bir ürünü tercih ederek daha özgün ve modern görünümler yaratabilirsiniz. Alanın tarzına uygun pek çok raf modeli bulmanız mümkündür. İşlevsel olmasını istediğiniz ürünlerde ahşap, metal veya demir materyal tercih edebilirsiniz. Alanınız büyükse geniş duvar rafı sizin için ideal olabilir. Kısıtlı alanlar için ise televizyon duvar rafları gibi daha kısa ve küçük modelleri tercih edebilirsiniz. Ortama değişik bir hava katmak için tercih ettiğiniz dekoratif raflarda; pirinç, plastik, kütük, boru, kare ve üçgen gibi farklı modelleri kullanabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde hem ufak tefek eşyalarınızı ortadan kaldırabilirsiniz hem de duvarınız daha estetik durur. Duvar raflarını dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Duvar Raflarının Özellikleri Nelerdir?

Duvar Raflarının Özellikleri Nelerdir?

Uzun, kısa, dar ve geniş gibi pek çok farklı duvar rafı vardır. Bunların yanı sıra duvar raf modelleri farklı materyallerden üretilebilir. Duvar raflarında en popüler materyaller; ahşap, metal, demir, makrome ve cam şeklinde sıralanır. Ahşap duvar rafını evinizin salonunda veya ofisinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Odanızın atmosferini değiştiren bu ürünler sayesinde alanınız daha modern ve şık bir görünüme kavuşabilir. Bu ürünler en çok kahverengi, krem, bej, beyaz veya ahşap renginde tercih edilir. Ahşap raflar farklı renklerde ve desenlerde boyanabilir. Ancak masif duvar rafı doğal hâli ile kullanıcılara sunulur. Yaşam alanınızda daha doğal bir görünüm elde etmek isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

En çok tercih edilen ürünlerden birisi metal duvar rafıdır. Bu modeller oldukça şık, kullanışlı ve moderndir. Genellikle siyah, beyaz ve gri renklerinde üretilen bu modeller son derece sade ve zariftir. Bu ürünleri tek tek ya da çoklu olarak alabilirsiniz. Alanınız geniş değilse ya da dekoratif amaçlı kullanmak isterseniz rafları tekli olarak tercih edebilirsiniz. Metal ürünlere oranla demir duvar rafı modelleri daha dar bir yapıya sahiptir. Bu ürünler dekoratif amaçlı da kullanılır. Duvarda çok yer kaplamayan bu raflar genelde siyah renkli olup şık ve asil bir görünüm elde etmenizi sağlar. Salonunuzda daha zarif duran bir model isterseniz pirinç duvar rafını tercih edebilirsiniz. Pirinç eskitme kaplama metal malzemeden üretilen bu modeller salonların havasını değiştirmek için idealdir. Bu ürünler gold duvar rafı olarak da geçer. Altın sarısı renginde olan raflar mekâna daha zengin ve gösterişli bir görünüm kazandırır.

Duvar raflarında tercih edilen bir diğer malzeme camdır. Cam duvar rafı ince ve zarif modeller arasında yer alır. Bu ürünleri dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Üzerine aksesuarlarınızı, biblo ve çerçeve gibi süs eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Şık ve modern bir duvar rafı isterseniz bu ürün idealdir. Aynı zamanda cam raflar çok fazla yer kaplamaz. Bu sayede dar alanlar için de tercih edilebilirler. Banyo ve çocuk odası gibi alanlar için sıkça tercih edilen plastik duvar rafı, düşme gibi bir durum olduğunda büyük sorunların ortaya çıkmasını engeller. Son derece hafif olan bu ürünler çocuğunuzun güvenliği için idealdir. Aynı zamanda banyo kabinlerinin içine şampuan ve krem gibi bakım ürünlerinizi dizmek için bu ürünlerden birini tercih edebilirsiniz. Böylece rafların ıslanmasından kaynaklı şişme ve yıpranma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

İşlevine ve kullanım amacına göre değişen duvar rafları; sade, renkli, kıvrımlı veya düz olabilir. Aynı zamanda bu ürünler matkapla duvara monte edilebilir veya yapışkanlı olabilir. Ayaksız duvar rafı matkap yardımı ile duvara monte edilmesi gereken bir üründür. Bu ürünler özellikle salonlarda tercih edilir. Aynı zamanda petek duvar rafını evin girişine monte etmeyi düşünebilirsiniz. Böylece anahtar, cüzdan gibi eşyalarınızı bu ürünün üzerinde muhafaza etme imkânınız olur. Duvar delme ihtiyacı yaratmayan yapışkanlı duvar rafının montajı ise oldukça kolaydır. Bu ürünlerin yapışkanı son derece kuvvetlidir. Raf duvara kolayca sabitlenir. Yapıştırdığınızda duvar zarar görmez. Modüler duvar raflarının montajı da oldukça kolaydır. Kullanım kılavuzlarındaki talimatlar doğrultusunda bu ürünü evde kendiniz birleştirebilirsiniz.

Dekoratif Duvar Rafı Modelleri Nelerdir?

Dekoratif Duvar Rafı Modelleri Nelerdir?

Kullanışlı ve pratik ürünlerden dekoratif duvar rafı modellerine dek pek çok farklı seçenek vardır. Dekoratif modeller çok fazla eşya almaz; ancak görüntü açısından oldukça estetiktir. Geometrik şekillerin çok kullanıldığı bu ürünler arasında kare duvar rafı klasik görünümü ile beğeni kazanır. Küçük karelerden oluşan bu modeller genellikle tekli duvar rafı olarak tercih edilir. Boyları raf sayısına göre değişen kare rafların farklı modelleri de mevcuttur. Altıgen duvar rafı; ahşap, metal veya demir gibi materyallerden üretilir. Bu ürün kullanılan alanı ufak dokunuşlar sayesinde daha modern bir hâle getirir. Duvarınızda estetik bir görünüm elde etmek için bu ürünü çoklu olarak da tercih edebilirsiniz. Geometrik şekil sevenler üçgen duvar rafı da kullanabilir. Bu ürünler ince ve küçüktür. Üçgen raflar; takı, anahtar, küçük saksı çiçeği ya da biblo koymak için kullanılabilir.

Geometrik şekilli bir diğer ürün yuvarlak duvar rafıdır. Bu modeller 2-3 adet ahşap veya metal raftan oluşur. Bu rafları çevreleyen yuvarlak metal ve demir parçalar ürünün daha şık, minimal ve modern görünmesini sağlar. Siyah, ahşap, altın ve beyaz renklerinin ağırlıklı olarak kullanıldığı bu raflar son derece kullanışlıdır. Ferforje duvar rafı olarak da bilinen bu modellere süs eşyalarınızı ya da minik renkli saksılarınızı yerleştirebilirsiniz. Sadece saksılarınızı yerleştirmek için çiçek duvar rafı tercih edebilirsiniz. Ahşap kısa raflar veya askılı olan bu ürünler; salonunuzda, balkonunuzda ve ofisinizde oldukça şık durur.

Çiçeklerinizi sergilemek için daha uzun veya çoklu kütük duvar rafı tercih edebilirsiniz. Bu ürünü alanınıza göre uzun, kısa, kalın veya ince seçebilirsiniz. Doğal ahşap ürünler evinizde veya ofisinizde küçük bir botanik alan yaratmanızı sağlayabilir. Kütük modellerin yanı sıra halatlı duvar rafı da oldukça sevilen bir üründür. Askılı ve sallanan bu ürünlere hafif süs eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu ürünler iki veya üç ahşap raftan ve halatlardan meydana gelir. Son derece şık olan rafların kullanımı rahat ve kolaydır. Halat gibi örgü veya ip işlerini seven kullanıcılar makrome duvar rafını da tercih edebilir. Bu ürünler makrome örgü ve ahşap raflardan oluşur. Son derece sağlam olan bu örgüler dekoratif amaçlı kullanmak için idealdir. Bu ürünler genelde krem, bej ve beyaz renklerde tercih edilir. Aynı zamanda bu raflar kullandığınız mekânın daha ferah ve aydınlık görünmesini sağlar.

Dekoratif ürünler arasında son derece popüler olan beyaz duvar rafı, evinizin daha aydınlık görünmesini sağlar. Daha koyu tonlarda bir ürün arayışında iseniz antrasit duvar rafını tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz materyal ve uzunluk doğrultusunda ürünü dekoratif olarak kullanabilirsiniz. Ofis gibi daha resmî ortamlarda kullanmak için ise siyah duvar rafları mevcuttur. Oldukça asil bir görüntüye sahip bu ürünler duvarlarınızı daha şık hâle getirir. Zarif, şık ve modern bir alan yaratmak için geometrik şekillerden, antrasit, beyaz ve siyah gibi sade renklerden faydalanabilirsiniz.

Duvar Rafı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Duvar Rafı Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Duvar rafı kullanmak oldukça avantajlıdır. Özellikle odasının dağınık kalmasını sevmeyen ve süs eşyalarını sergilemek isteyenler için son derece önemli ürünlerdir. Evinizde, ofisinizde veya kafenizde tercih ettiğiniz bu ürünler sayesinde daha derli toplu ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle büyük duvar rafı geniş mekânlarda çok tercih edilir. Kafelerde boydan boya raflar görebilirsiniz. Bu raflarda; kitaplar, dergiler ve mekâna uygun süs eşyaları yer alır. Bu büyük ürünlerin yanı sıra çoklu duvar rafları da mevcuttur. Özellikle ofislerde çok kullanılan bu ürünler; dosyaları, belgeleri ve süs eşyalarını koymak için idealdir. Bu ürünler aynı zamanda mekânın daha estetik görünmesini sağlar. Boydan boya tek ya da kısa kısa birkaç parçadan oluşan duvar rafları ile kendi tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Geniş bir alana sahipseniz 110 cm duvar rafını tercih edebilirsiniz. Oldukça uzun olan bu modeli; salonda, mutfakta veya çalışma odasında kullanabilirsiniz. Mutfak gereçlerini üzerine rahatlıkla dizebileceğiniz bu raf sayesinde yerden tasarruf etmeniz mümkün olur. Ağır eşyaları yerleştirmek için kaliteli, kalın ve geniş ahşap rafları tercih edebilirsiniz. Yeriniz kısıtlı ise 90 cm duvar rafı almayı düşünebilirsiniz. Bu rafları tekli, ikili veya üçlü şekilde kullanabilirsiniz. Halat, zincir ve makrome gibi ürünler ile bir araya getirilen raflar duvarda son derece şık görünür. Dekoratif amaçlı kullanmak için ürün bakıyorsanız 80 cm duvar rafı sizin için yeterli olur. Ürünün boyunu belirledikten sonra mekândaki mobilyalara uygun materyali ve rengi seçebilirsiniz. Bu rafları kullanarak yaşam alanlarınızı daha tarz ve estetik bir hâle getirebilirsiniz. Aynı zamanda ortam daha düzenli görünür.

Duvar Rafını Hangi Alanlarda Kullanabilirsiniz?

Duvar Rafını Hangi Alanlarda Kullanabilirsiniz?

Duvar rafları özellikle evde ve ofiste çok kullanılan ürünler arasında yer alır. Evin en çok vakit geçirilen yerlerinden biri salondur. Bu alanın şık, modern, bohem veya retro görünmesini ufak dokunuşlarla sağlayabilirsiniz. Salon duvar rafları arasından tarzınız ve zevkiniz doğrultusunda istediğiniz materyalde ve renkte ürünü tercih edebilirsiniz. Fazla vakit geçirilen bir diğer alan da mutfaktır. Bu alana mutfak duvar rafı tercih etmeniz önerilir. Böylece baharatlıkları ve mutfak gereçlerini uygun materyalden üretilmiş raflara yerleştirebilirsiniz. Evinizde tercih ettiğiniz sade ve zarif ürünleri ofis duvar rafları olarak kullanmanız da mümkündür. Ofisinizde ferah, aydınlık, asil ve modern bir hava yaratmak için düz renkli, ayaksız, metal ve tel gibi raflardan faydalanabilirsiniz.

Plastik gibi daha sade ve basit raflar da oldukça hoştur. Bu materyalden yapılan ürünleri çocuk odası duvar rafları olarak kullanabilirsiniz. Böylece çocuğunuzun hafif eşyaları ve oyuncakları daha düzenli durur. Hatta bu raflara çocuk kitaplarını da yerleştirebilirsiniz. Plastik raflar çocuklar için oldukça güvenlidir. Aynı şekilde banyoda kullanmak için de plastik malzemeden üretilen rafları tercih edebilirsiniz. Banyo duvar rafı, şampuan ve duş jeli gibi malzemeleri dizmek için idealdir. Plastik modellerin yanı sıra metal ve telli ürünleri balkon duvar rafı olarak da kullanabilirsiniz. Çiçeklerinizi dizmek için son derece işlevsel olan bu ürünlerin kullanımı ise oldukça kolaydır.

Duvar Rafı ile Odanızı Nasıl Şekillendirebilirsiniz?

Duvar Rafı ile Odanızı Nasıl Şekillendirebilirsiniz?

Duvar rafı ile odanızın daha geniş ve düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz. Özellikle çok amaçlı duvar rafları dağınıklığın ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Kısıtlı alanlar için tel duvar rafı tercih edebilirsiniz. Bu model hem az yer kaplar hem de çok şık görünür. Bu raflara süs eşyası, dergi veya kitap yerleştirebilirsiniz. Modern ve minimal bir alan yaratmak isterseniz daha özgün raflar kullanmanız tavsiye edilir. Bu ürünlerden biri boru duvar rafıdır. Bu ürünün sadece metal borudan oluşan modelleri mevcuttur. Ayrıca metal boru ve ahşap raf kombinasyonuna sahip ürünler de vardır.

Daha az görünür bir ürün isterseniz gizli duvar rafı modellerini tercih edebilirsiniz. Bu raflar oldukça ince ve küçüktür. Kitap veya saksı gibi ürünleri üzerine koyduğunuzda sanki altında raf yokmuş gibi görünür. Bu ürün çok küçük gelirse şeffaf duvar rafı da tercih edebilirsiniz. Şeffaf, ince pleksi raflar alanı daha modern ve şık hâle getirir. Mutfaklarda, çocuk odalarında ve banyolarda tercih edilen bu ürün son derece sade ve güzel durur. Şeffaf rafları geometrik şekillerde tercih ederek hem minimal hem de modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Daha işlevsel bir ürün isterseniz çekmeceli duvar rafını tercih edebilirsiniz. Bu ürünler; kalın, geniş ve kullanışlıdır. Raf kısmına sergilemek istediğiniz süslerinizi yerleştirirken çekmece bölmesine dışarıda kalmasını istemediğiniz eşyalarınızı koyabilirsiniz.

Duvar Rafı Fiyat Aralıkları Nedir?

Duvar Rafı Fiyat Aralıkları Nedir?

Şık ve pratik duvar rafı seçmek oldukça önemlidir. Bu ürünleri seçerken göz önünde bulundurduğunuz unsurların duvar raf fiyatlarını etkilediği söylemek mümkündür. Özellikle ürünün materyali fiyat değişikliklerinde büyük rol oynar. Ahşap, masif, demir ve metal gibi daha ağır ve sağlam materyalden üretilmiş raflar; plastik, tel, cam ve makrome gibi ürünlere kıyasla çok daha pahalı olabilir. Ürünlerde kullanılan raf sayısından modellerin boyutuna kadar pek çok unsur fiyatta değişikliğe yol açabilir. Trendyol’da ihtiyacınız ve duvarınızın boyutu doğrultusunda bulabileceğiniz oldukça geniş bir ürün yelpazesi vardır.

Boş duvarlarınızı süsleyen bu ürünleri; salon, çalışma odası, banyo, balkon, mutfak, antre gibi evin her köşesinde ortamın havasını değiştirmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürünler ofis veya kafe gibi iş yerlerini dekore etmenize de yardımcı olur. Farklı geometrik modellere sahip duvar rafları; bir, iki veya üç parça olarak aparatlar veya duvar ayakları kullanılarak monte edilebilir. Renk, kalite, malzeme ve stil açısından birçok duvar rafı seçeneği mevcuttur. Sağlam ve güzel görünümlü duvar rafları, evinizde veya ofisinizde nefes kesici bir atmosfer yaratır. Duvara hareket katmak için bütçenize uygun alternatifi geniş ürün yelpazesi içinden bulabilirsiniz. Trendyol üzerinden birbirinden farklı duvar raflarını inceleyerek zevkinize ve ihtiyacınıza uygun ürünleri anında satın alabilirsiniz.

Duvar Rafı Nasıl Monte Edilir?

Farklı kullanım amacına özel olarak dizayn edilen duvar rafı modelleri; matkapla son derece kolay ve pratik şekilde monte edilebilir. Duvara yapıştırarak da kullanılabilecek bu ürünler; sade, kıvrımlı, düz ya da renkli şekilde tasarlanır. Ayaksız duvar raflarını matkap yardımı ile duvara monte ederek anahtar ya da cüzdan gibi eşyalarınızı uzun süre saklayabilirsiniz. Delme ihtiyacı oluşturmayan yapışkanlı ürünlerin montajlama işlemini zahmetsiz ve rahat şekilde halledebilirsiniz. Yapışkan kalitesi kuvvetli olan malzemeler, duvara kolaylıkla sabitlenebilir. Matkap ile monte edilecek olan modeller için ise uygun dübel ve vida gerekir. Sonrasında da raf ölçüsüne göre alan belirlenmelidir. Ardından duvar delme işlemini tamamlayıp rafı kolayca monte edebilirsiniz.

Duvar Rafına Ne Konur?

Ev ve iş yerlerinin vazgeçilmez parçası haline gelen duvar rafı modellerinin üzerine kitap, anahtarlık, çiçek ya da saksı gibi pek çok malzeme konulabilir. Duvar raflarında camdan tasarlanan ürünler de oldukça ilgi çekici görünüm oluşturur. Zarif, ince yapısıyla öne çıkar. Duvar rafı modellerinin üzerine cüzdan ya da anahtar gibi eşyalar konabilir. Kullanacağınız alana göre koyacağınız eşyaları da kolayca belirleyebilirsiniz. Dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz rafların üzerine aksesuar, çiçek, saksı ya da süs eşyalarınızı rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Çocuk odalarında kullanım sağlanacak ise kitap ya da oyuncak gibi parçalar yerleştirilebilir. Ayrıca salon veya oturma odasına yapılacak kullanımlarda da fotoğraf çerçeveleri son derece hoş bir görüntüye imza atar. Banyolarda dahi kullanılabilen bu raflar havlu, sabun veya şampuan gibi bakım ürünleri yerleştirilebilir. Mutfaklarda ise fincan takımlarıyla görsel şölen oluşturabilirsiniz.

Duvar Rafı Nereden Alınır?

Odanın dağınık kalmasını önleyen, süs eşyası ve pek çok materyali sergilemek için özel olarak geliştirilen duvar rafı modellerini Trendyol'dan kolayca bulabilirsiniz. Ev, iş yeri ve kafelerde boydan boya sergilenen bu ürünlerin üzerinde dergi, kitap ya da söz konusu mekana uygun süs eşyalarını rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Son derece hafif yapıda olduğundan dolayı çocuğunuzun güvenliği için de idealdir. Dosya, belge ya da süs eşyalarınızı koymanız için uygun olan aynı zamanda mekana modern ve estetik görünüm kazandıran bir malzemedir. Geniş alana sahipseniz 110 cm duvar raflarını salon, mutfak ya da çalışma odalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Modelleri Trendyol üzerinden detaylı biçimde inceleyebilirsiniz.