Flink Sauber Flink & Sauber Toz Alma Bezi, 3d 21x27 Cm 18 Adet

118,73 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
149,90 TL146 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Flink Sauber Flink & Sauber Toz Alma Bezi, 3d 21x27 Cm 18 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7continent Store Satıcı Ünvanı: 7CONTİNENT EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001215021200001 Vergi Kimlik Numarası: 0012150212
    Bu ürün 7continent Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • 3D yapılı, 18 adet • 3D yapısı sayesinde toz, saç ve tüyleri kolayca temizler. • Yüksek emme kapasitesine sahiptir. • Düz zeminleri, masaları, mobilyaları, otomobil konsollarını vs. temizlemek için idealdir. • Silikon kaplaması tozun bezi sıkıca kavramasını sağlar. • Çoğu kuru silecek sistemi için uygundur. • Ebat: 21 x 27 cm • Malzeme bileşimi: %80 polyester, %20 poliamid
Geri Bildirim Ver

Etkili Formülü ile Flink & Sauber Toz Alma Bezi

3D yapıya sahip olan ve 18 parçadan oluşan Flink Sauber Flink & Sauber toz alma bezi, 3d 21x27 cm 18 adet sr15010026, 3D yapı sayesinde toz, saç ve tiftikleri kolayca temizler. Düz zeminler, masalar, mobilyalar, araba konsolları vb. alanların temizliği için ideal olan sr15010026 ürününün silikon kaplaması tozun kumaşı sıkıca sarmasını sağlar. Polyester ve poliamid malzemelerinden üretilen Flink Sauber Flink & Sauber toz alma bezi, 3d 21x27 cm 18 adet sr15010026 içeriği ile de dikkat çeker. Bu bez, çeşitli yüzeylerde ve ortamlarda işlemler gerçekleştirirken maksimum hijyen sağlamak için ihtiyaç duyduğunuz bir araçtır. Cam, ahşap, seramik ve plastik gibi tüm yüzeylerin temizliğinde benzersiz özelliklere sahip olan bu bez, Flink Sauber toz alma bezi kullananlar tarafından da beğeni kazanmıştır.

  • Etkili Temizlik
  • Benzersiz Yapısı
  • Silikon Yapılı Ürün Kaplama Özelliği

Flink Sauber Flink & Sauber Toz Alma Bezi Özellikleri

Evdeki tozlar sadece görsel bir problem değildir. Aynı zamanda sağlık için de sorun oluşturur ve hijyenik açıdan zararlıdır. Üstelik bu toz parçacıkları düzenli olarak temizlenmezse akciğerleri bile doldurabilir. Akciğer sağlığını korumak ve evin her yüzeyini kaplayan tozu temizlemek için Flink Sauber Flink & Sauber toz alma bezi, 3d 21x27 cm 18 adet sr15010026 kullanımı oldukça uygun bir yöntemdir. En iyi temizleme yöntemi tozlanma alanını kirletmemek için yukarıdan aşağıya doğru temizlemektir. Ancak tezgahı, kitap raflarını ve pencereleri silmek evinizdeki tozu gerçekten temizlemek için yeterli değildir. Bu aşamada Flink Sauber toz alma bezi birçok kişinin bir numaralı yardımcısı olan kullanışlı bir toz alma bezidir. Üstelik bu ürün ile tozları derinlemesine temizleyebilirsiniz.

Flink Sauber Flink & Sauber Toz Alma Bezi Kullanımı

Yumuşak ve yoğun liflerden yapılan Flink Sauber toz alma bezleri, kolay temizlenebilir olması ve çabuk kuruması ile öne çıkar. Ayrıca bakteri üremesini önlemek için hızlı bir şekilde kuruması en önemli özelliğidir. Flink Sauber Flink & Sauber toz alma bezi, 3d 21x27 cm 18 adet sr15010026 özellikleri arasında her türlü ortamın optimum şekilde temizlenmesini sağlaması da bulunur. Bu açıdan bu toz bezi çeşitli alanlar için üretilmiş hassas yüzeyli bir temizlik ürünüdür. Ürünün en önemli özelliği ise 3D yapıya ve silikon kaplamaya sahip olmasıdır. Bu sayede her türlü alandaki tozları hızlı bir şekilde toplar ve silme aşamasında tozları yaymaz. Bu açıdan tozları bünyesinde toplar ve hijyenik bir kullanım sunar. Etkili yapısı sayesinde temizlik malzemeleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden biri olmaktadır.

Flink Sauber Flink & Sauber Toz Alma Bezi Fiyatları

Toz almak için sıklıkla tercih edilen Flink Sauber toz bezi, temiz bir şekilde kullanıldığı zaman uzun süreli bir kullanım sağlar. Ancak temizlenmeyen bezler, bakteri, kir ve toz biriktirir ve bir sonraki kullanımlarında çeşitli yüzeyleri kirletir. Bu yüzden Flink Sauber toz bezinin kullanım talimatına göre 60 derecelik programda normal deterjanla yıkamanız gerekir. Bu sayede bir sonraki temizliğinizde herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız. Ayrıca bu ürünün içindeki tozu almak için çamaşır makinesine ek olarak elde de yıkayabilirsiniz. Ancak bu bezin kurutma makinesine atılmaması gerekir. Bu yüzden özel olarak geliştirilmiş bu bezi temizlerken temizleme talimatlarına uymalısınız. Dilerseniz Flink Sauber Flink & Sauber toz alma bezi, 3d 21x27 cm 18 adet sr15010026 kullananlar tarafından paylaşılan ürün yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Sonrasında isteğinize bağlı olarak ürünü hızlı ve kolay bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.