Hazalgsm Agilis 10 Sc

115 TL
Şimdi Al
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
AGRODALTARIM
9.8
Kurumsal Fatura
119,90 TL
ElbisAda Botanik
9.6
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
119,50 TL
ALPAGRO MONDE
9.5
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
119,90 TL
DEMETER SHOPPING
8.2
Kurumsal Fatura
114,99 TL

Ürün Bilgileri

Hazalgsm Agilis 10 Sc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market Satıcı Ünvanı: AYSA TOPLUM SAĞLIĞI HAŞERE MÜCADELE SİSTEMLERİ UYGULAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123110768500001 Vergi Kimlik Numarası: 1231107685 Adres: Mahalle/Semt:HALKAPINAR MAH. Cadde/Sokak:1202/1 SK. No:15 E
    Bu ürün Aysa Haşere İlaç & Bahçe Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AGİLİS 10 SC - 50 ML - Tüm haşerelerde etkili konsantre SC insektisit. - Karasinek, sivrisinek, hamamböceği, karınca, bit, pire ve diğer zararlılara karşı uzun süre etkilidir. - 50 ml 500 m2 alana kadar ilaçlama yapar.
  • Agilis® 10 SC Ürün Grubu : İnsektisit Etkili Madde : 100 g/l Alphacypermethrin
  • Formülasyon : Süspansiyon Konsantre (SC)
  • Etki Şekli : Kontakt ve Mide
  • Kullanma şekli: İlacın tamamı 5-6 litre su ile karıştırılıp m2 ye 50ml gelecek şekilde uygulanmalıdır.
  • Hazırlanmış olan karışım Sivrisinek , Karasinek ve Hamamböceklerinin bulundukları ve saklandıkları yerlere yakın mesafeden (40 cm kadar ) püskürtülür.
  • Sivrisinek , Karasinek ve Hamamböceklerinin bulunduğu ve çıkabilecekleri satıhlara, odaların karanlık köşelerine, dolapların arkalarına, duvarların çatlakları ve yarıklarına, süpürgeliklere, lavabo giderlerinin bulunduğu yerlere ,boş kapalı ambarlara, buzdolabı, soğutucu kabin ile boruların arkalarına uygulayınız.
  • Tüm duvarlara kaplama şeklinde de uygulayabilirsiniz. İlacın etkisi 1-3 aya kadar devam eder. Duvarlarda leke ve koku yapmaz.
  • Güvenlik tedbirlerine uyunuz.

Ürün Özellikleri

  • Form
    Sprey
Geri Bildirim Ver