Karaca Home Glen Pembe %100 Pamuk Tek Kişilik Nevresim Takımı

799,98 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.295 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.320 TL
2. Ürüne 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.345 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Home Glen Pembe %100 Pamuk Tek Kişilik Nevresim Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karaca Home Satıcı Ünvanı: KARACA HOME COLLECTION TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0506041963100016 Vergi Kimlik Numarası: 5060419631
    Bu ürün Karaca Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Home Glen Pembe Pamuk Tek Kişilik Nevresim Takımı Set İçeriği Nevresim: 160 cm x 220 cm
  • Yatak Çarşafı: 180 cm x 240 cm
  • Volanlı Yastık Kılıfı : 50 cm x 70 cm (1 Adet)
  • Malzeme: %100 Pamuk Özellikler Çamaşır makinesinde yıkanabilir. 30 derecede yıkanması tavsiye edilir.
  • Kurutma makinesi kullanımına uygundur.
  • Kuru temizleme yapılabilir.
  • Ütü kullanıma uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastiksiz
  • Özellik Solmaya Dayanıklı
  • Renk Pembe
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Çiçekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk

Yıkama Talimatları

  • Type1
Geri Bildirim Ver

Karaca Home Glen Pembe %100 Pamuk Tek Kişilik Nevresim Takımı

Yatak üzerinin düzenli ve toplu bir görünüme sahip olması için takım halinde nevresimler kullanılır. Karaca Home Glen pembe %100 pamuk tek kişilik nevresim takımı 200.18.01.0284, gün içerisinde yatağın düzenli görünmesini sağlar. Takım, ev eşyaları üretiminde sektörde önemli bir yere sahip olan Karaca tarafından üretilir. Uyku kalitesini artıran tek kişilik nevresim takımı pamuklu kumaşı ve estetik bir tasarım algısıyla incelikli şekilde yapılır. Kaliteli materyallerle üretilen set, yatak odanızın şık ve estetik bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Yumuşak dokuya sahip ürün, yoğun bir günün ardından gece rahat uyumanızı sağlar. Cazip fiyatlar üzerinden satın alacağınız Karaca Home Glen pembe %100 pamuk tek kişilik nevresim takımı ile yatağınızın düzenli görünmesini sağlayabilirsiniz.

  • Estetik görünüm
  • Rahat doku
  • Tek kişilik yataklar için uygun

Estetik Glen Pembe %100 Pamuk Tek Kişilik Nevresim Takımı

Estetik Glen Pembe %100 Pamuk Tek Kişilik Nevresim Takımı

Zarif görünüme sahip olan bu takım, estetik tasarımıyla ön plana çıkar. Pembe rengin rahatlatıcı etkisiyle yatak odanızdaki havanın ferah bir hale gelmesini sağlar. Çiçek desenlerinin hakim olduğu Glen pembe %100 pamuk tek kişilik nevresim takımı, country tarzı ile otantik bir şekilde yatak odanızın stilini tamamlar. Çiçek desenlerine eşlik eden geometrik şekiller, ürünün minimal biçimde tamamlanmasını sağlar. Yatağınızın üzerinde kullanacağınız pamuk tek kişilik nevresim takımı, odanın ferah ve düzenli görünümünü destekler. Pembe ve beyaz rengin uyumunun ön plana çıktığı Yüzde yüz pamuk tek kişilik nevresim takımı, birbirine uyumlu parçalara sahiptir. Yastık kılıfı, çarşaf ve nevresim içeren set, yatağınızın üzerini uyumlu bir şekilde kapatmanıza yardımcı olur. Cazip fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle yatak odanızı son derece şık bir şekilde dekore edebilirsiniz.

Şık Karaca Home Glen Pembe Nevresim Takımı

Şık Karaca Home Glen Pembe Nevresim Takımı

Yatağınızın düzenli ve derli toplu bir görünüme kavuşmasını sağlayan bu ürün, rahat bir şekilde uyumanıza yardımcı olur. Yatağın yüzeyini tamamen kaplar. Kayma gibi problemler yaşamanızın önüne geçer. Pamuk kullanılarak imal edilen %100 pamuk tek kişilik nevresim takımı rahat dokusuyla uyku esnasında konforlu hissetmenizi sağlar. Teninizle direkt olarak temas eden bu ürün, nefes alabilir özelliktedir. Bu sayede içerideki ısının tamamen korunmasına yardımcı olur. Üzeriniz açılmadan rahat bir şekilde uyumanıza yardımcı olan tek kişilik nevresim pamuklu olmasıyla gece boyunca vücut sıcaklığınızın korunmasını sağlar. Rahat bir uyku çektikten sonra ertesi güne konforlu ve enerjik şekilde başlayabilirsiniz. Pembe rengin sakinleştirici enerjisiyle buluşan rahat pamuklu kumaş, uyku kalitenizi artırır. Cazip fiyatlar ile satın alabileceğiniz 100 de 100 pamuk tek kişilik nevresim takımı ile yatak odanızı estetik biçimde dekore edebilirsiniz.

Cazip Fiyatlı Karaca Home Glen Pembe Pike Takımı

Cazip Fiyatlı Karaca Home Glen Pembe Pike Takımı

Temizliği son derece kolay bir şekilde yapılan bu takım, çamaşır makinesi kullanımına uygun olarak tasarlanır. Kuru temizleme ve kurutma makinesi kullanarak temizliği sağlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünün üzerinde ütü de gezdirebilirsiniz. Hijyenik ve düzgün şekilde saklayabileceğiniz bu parça, yatağınızın üzerinin düzenli bir görünüme sahip olmasını sağlar. Rahat bir yatak odası tasarımı için tercih edebileceğiniz ürüne Trendyol üzerinden kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Karaca Home Glen pembe %100 pamuk tek kişilik nevresim takımı fiyatları ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Fiyatlar, farklı bütçelere hitap eder. Karaca Home Glen pembe %100 pamuk tek kişilik nevresim takımı kullananlar tarafından yazılan yorumları da inceleyebilirsiniz. Yorumlar, alışveriş sürecinde son derece önemlidir. Ürünü önceden satın alıp kullanan deneyimli müşterilerin yazdığı Karaca Home Glen pembe %100 pamuk tek kişilik nevresim takımı yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.