Lav Cube 4 Parça Saklama Kabı

187,46 TL
(46,87 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
merchant-marker-image
8.9
Kurumsal Fatura
187,96 TL

Ürün Bilgileri

Lav Cube 4 Parça Saklama Kabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emre züccaciye Satıcı Ünvanı: MEHMET METİN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3028072059600013 Vergi Kimlik Numarası: 5050251492
    Bu ürün emre züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cube 4'lü Saklama Kabı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Lav Cube 4 Parça Saklama Kabı

Artan yiyeceklerinizi saklamak için kaplara ihtiyaç duyarsınız. Bu aşamada buzdolabınızda fazla yer tutmayacak ve daha sonra yemek için ısıtırken pratik olacak ürünler tercih edersiniz. Bu kriterlere tamamen uygun Lav 4’lü saklama kabı size göre bir seçenektir. Hava geçirmeyen kapağı yiyeceklerinizi taze ve hijyenik tutmanıza yardımcı olur. Kolayca açılır ve sıkıca kapanır. Lav, kendine özgü pembe renkli kapağıyla göz alıcıdır. Makinede kolay yıkanabilir ve deforme olmaz. Mikrodalga fırına kolayca koyabilir ve yiyeceklerinizi güvenle ısıtabilirsiniz. Özellikle kahvaltılık gıdaları saklamak için oldukça tercih edilen bir üründür. İçerisinde reçel ve peynir gibi hassas gıdaları uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Hava kaçırmadığı için içine konulan malzemeleri korur ve bozulmanın önüne geçer. Kahvaltı edeceğiniz zaman dolaptan çıkarıp sofraya konmaya hazırdır.

  • Pratik kullanım
  • Sıkı kapanan dayanıklı kapak
  • Hijyenik depolama

Lav Saklama Kabı Özellikleri ve Avantajları

Lav Saklama Kabı Özellikleri ve Avantajları

Gıdalar depolarken cam kaplar tercih edilir. Bunun nedeni hijyenik ve pratik kullanımıdır. Lav Cube 4 parça saklama kabı, set halinde kurtarıcı bir üründür. İçerisine konulan gıdaları hijyenik bir şekilde depolar. Yüksekliği 5,8 cm’dir. Dolabınızda fazla yer kaplamaz ve pratiktir. Üst üste konulduğunda oldukça az yer kaplayan bu ürün kahvaltılık bir set halinde sofranızda güzel bir görüntü oluşturur. Hem sade hem de şık olan bu kare şeklindeki saklama kapları ile sunum yapabilirsiniz. Dilerseniz içerisine koyduğunuz kuruyemiş, meyve gibi gıdaları yanınızda taşımak üzere depolayabilirsiniz. Böylece ani şeker düşüşlerinde veya açlık hissettiğinizde kurtarıcı bir ürünü yanınızda taşımış olursunuz. Lav Cube 4 parça saklama kabı özellikleri sizin için yararlı olacak unsurları bir arada barındırır. Makinede yıkanması, mikrodalgaya girmesi ve cam olması en başta tercih sebebidir.

Cam Saklama Kabı Kullanıcı Yorumları

Cam Saklama Kabı Kullanıcı Yorumları

Kahvaltılık olarak oldukça tercih edilen Lav saklama kaplarının başka kullanım alanları da vardır. Birbirinden farklı kullanım şekillerine Lav Cube 4 parça saklama kabı yorumlarından göz atabilirsiniz. Yorumlar son derece yol gösterici ve fikir vericidir. Yanınızda taşımak üzere alabileceğiniz kadar küçük ama içerisine fazla miktarda yemek alacak kadar da büyüktür. Öğle yemeklerinizi yanınızda taşımak ve iş yerinizde yemek isterseniz de kullanışlı olur. Lav Cube 4 parça saklama kabı kullananlar arasında yerinizi almak için bu dörtlü seti sipariş edebilirsiniz. Böylece yanınıza çorba, ana yemek, yan yemek ve tatlınızı alabilirsiniz. Hem hijyenik hem de ısıtılabilir olduğu için kolay kullanım sağlar. Onlarca müşteri arasından sizinle benzer ihtiyaçlar doğrultusunda bu ürünü tercih edenleri görebilirsiniz. Detaylı bilgiye açıklama kısmından ulaşabilir ve ürün ölçülerinden hacmine kadar tüm detayları öğrenebilirsiniz.

İndirimli ve Kampanyalı Lav Cube Saklama Kabı Fiyatları

İndirimli ve Kampanyalı Lav Cube Saklama Kabı Fiyatları

Lav saklama kapları dayanıklı malzemelerden üretildiği ve deforme olmadığı için yıllarca kullanıma uygundur. Bulaşık makinesindeki ısıyla deforme olmayan ve mikrodalga fırına giren bu ürün uzun yıllar kullanımınız için üretilir. Dörtlü setler halinde satılması ise avantajlı bir paket oluşturur. Lav Cube 4 parça saklama kabı fiyatlarını takip edebilir ve favori listenize ekleyebilirsiniz. Özellikle evlenecek olan gelin adayları için harika bir çeyiz seçeneğidir. İki kişilik kahvaltılığı rahatlıkla muhafaza eder. Kolay temizlenerek ekstra bulaşık çıkarmaz. Fiyat avantajları ile tercih edebileceğiniz bu dörtlü saklama kapları kullanan kişilerin vazgeçilmezi olur. Cam malzemenin hijyen kalitesi tartışılmazdır. Kalın camdan üretildiği için kolay kolay kırılmaz ve dayanıklıdır. Trendyol aracılığıyla sağlıklı ve pratik Lav saklama kaplarını inceleyebilir ve bütçenize uygun olanları tercih edebilirsiniz.