logitech G G903 LIGHTSPEED HERO 25K Sensörlü RGB Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah

3.584 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.689 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.679 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
Kargo Bedava
4.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech G G903 LIGHTSPEED HERO 25K Sensörlü RGB Kablosuz Oyuncu Mouse - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı Tipi : Kablosuz , Bağlantı / Arabirim : USB, Mouse Tuş Sayısı : 11 Tuş, Algılama : Optik, Renk : Siyah, Kablo Uzunluğu : 1.8 m, Garanti : 24 Ay Distribütör Garantili, Gaming : Evet, Çözünürlük : 25.600 DPI,

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 15000 Dpi ve üstü
  • RGB Aydınlatma Var
  • Buton Sayısı 11
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Sensör Tipi Optik
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Batarya Tipi Pilli
  • Bağlantı Türü Kablosuz
Geri Bildirim Ver

Logitech G903 Hero Lightspeed Gaming Mouse Wireless Sensor RGB 910-005673 Fiyatı - Trendyol

Bilgisayar kullanımında mouse seçimi önemlidir. Uzun süren işlemleri elleri yormayan bir yardımcıyla yapmak herkesin ihtiyacı olabilir. Logitech G903 Hero sensörlü lightspeed kablosuz RGB gaming mouse - 910-005673 tasarımı sayesinde iki el ile kullanım özelliği sunar. Esnek kullanım özelliğine sahip Logitech G903 Hero esnek tasarımı ile oyun amacıyla üretilir. Optik hareket algılama teknolojisi bulunan Logitech G903 yenileme yanıt süresi ve seçim hızı ile büyük beğeni toplar. Tekerlek dönüş alternatifi sunan Logitech G903 mouse 11 tuşa sahiptir. Ürünün şarj edilebilir özellikte olması tercih edilmesini sağlar. Kablosuz olması ise kullanım rahatlığı açısından önemli özellikler arasındadır. G903 Logitech bu tasarımı ve ergonomik özellikleri ile dikkatleri üzerine çeker.

  • İki el ile kullanılabilen form
  • Şarj edilebilme özelliği
  • 1 ms yenileme yanıt süresi

Ergonomik Logitech G903 Mouse Özellikleri

Ergonomik Logitech G903 Mouse Özellikleri

Bilgisayarda oyun oynanırken mouse kullanma hızı önemlidir. G903 Hero 400 IPS izleme hızına sahip bir üründür. Logitech G903 Hero lightspeed Windows ve Mac sistemleri tarafından desteklenir. Logitech G903 Hero gaming-mouse enerji yönetimi ile dikkatleri üzerine çeker. Logitech G903 Hero lightspeed Wireless gaming mouse yüksek pil kapasitesine sahiptir. Logitech G903 Hero lightspeed Wireless modelinin batarya genişliği 67 mm, derinliği 130 mm, yüksekliği 40 mm ve ağırlığı 110 gramdır. Ürün monoton yüzey renklendirmesine ve çok aşamalı aydınlatmaya sahiptir. Ürün, 1,8 m kablo uzunluğuna sahiptir. Kısa sürede şarj edilerek kullanıma hazır hale getirilir. Üründe enerji yönetimi ise yerleşik batarya ile sağlanır. Ürün, lityum polimer pil teknolojisine sahiptir. Ayrıca bataryanın sahip olduğu kapasite 720 mAh’dır. Profesyonel düzeyde refleks göstermenize yardımcı olan fare ile tüm oyunları oynayabilirsiniz.

Yüksek Hız ve Tepkime Süresi ile Logitech G903 Mouse

Yüksek Hız ve Tepkime Süresi ile Logitech G903 Mouse

Logitech G903 Hero sensörlü lightspeed kablosuz RGB gaming mouse kullananlar ürünü tasarımı, hızı ve sistem gereksinimleri için tercih ederler. Logitech G903 Hero sensörlü lightspeed kablosuz RGB gaming mouse yorumları ürünün sahip olduğu özelliklere göre çeşitlilik gösterir. Ürün Mac, Windows ve diğer çalışma sistemlerini de destekler. Ürünün şarj bağlantı tipi ise micro USB Type-B’dir. Ürün içerisinde şarj imkanı bulunan 1 adet pil bulunur. Logitech’in oyunseverler için özel olarak tasarladığı bu model 16000 DPI hareket çözünürlüğüne sahiptir. Mouse hızlanması ise maksimum 40 G’dir. Ürünün desteklediği sistem gereksinimleri ve enerji yönetimi farenin avantajları arasında yer alır. Ürün, hızlı mouse kullanımı ile kaliteli oyun oynama imkanı sunar. Özellikle aksiyon oyunlarında tepkime hızı ile müşterilerin tercihi olur. Sahip olduğu bu özelliklerden dolayı büyük beğeni toplar.

Avantajlı Logitech G903 Hero Mouse Fiyatı

Avantajlı Logitech G903 Hero Mouse Fiyatı

Logitech G903 Hero sensörlü lightspeed kablosuz RGB gaming mouse fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ergonomik ve işlevsel model, oyunseverlerin ve günlük hayatında bilgisayar kullananların tercihleri arasında yer alır. Logitech G903 fiyat aralığı ise ürünün özelliklerine göre değişir. Logitech G903 Hero sensörlü lightspeed kablosuz RGB gaming mouse ergonomik özellikleri ile tercih edilen ürünler arasında yer alır. Özellikle iki el ile kullanım özelliği dikkat çeken detaylar arasında bulunur. Yüksek hız ve hassasiyet için tasarlanan fare, oyunlarda performansınızı yükseltmenize yardımcı olabilir. Ürünün rengi ise siyahtır. Çok aşamalı aydınlatma sistemi ve monoton yüzey renklendirme özelliği ile farklı bir tasarıma sahip olarak dikkatleri üzerine çeker. Akıcı ve hızlı oyun deneyimi sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.