logitech Mx Keys Mini Minimalist Kablosuz Bluetooth Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye - Siyah

3.479 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.630 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

logitech Mx Keys Mini Minimalist Kablosuz Bluetooth Aydınlatmalı Türkçe Q Klavye - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha küçük, daha akıllı ve daha güçlü minimalist bir kablosuz klavye olan çoklu cihaz özellikli MX Keys Mini ile tanışın. Minimalist form faktörü
  • daha az uzanma, daha fazla rahatlık ve daha iyi bir vücut duruşu için omuzlarınızı hizalayıp mouse'u klavyenize daha yakın koymanıza olanak sağlayarak daha iyi bir ergonomi sağlar. Perfect Stroke tuşlar, yönünüzü kaybetmeniz ve akışınızın bozulmaması için ideal tuş dayanıklılığı ve dokunmatik yanıt hızı ile parmak uçlarınıza göre tasarlanmıştır. Arkadan aydınlatmalı tuşlar, elleriniz klavyeye yaklaştığında yanar ve değişen ışıklandırma koşullarına otomatik olarak uyum sağlar. Akıllı Dikte, Mikrofon Sesini Kapatma/Açma ve Emoji tuşları ile iş akışınızı daha fazla kolaylaştırın. MX Keys Mini’yi Flow özellikli MX Master 3 veya MX Anywhere 3 ile eşleştirerek birden çok bilgisayarda sorunsuz çalışın. Bağlanmak için USB bağlantı noktalarına gerek duymadan Bluetooth ile kolayca eşleştirin. Arka plan ışığı kapalı kullanıldığında 5 ay pil ömrü sunar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Kablosuz
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Var
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Yok
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Logitech MX Keys Mini Aydınlatmalı Kablosuz Klavye (Türkçe)

Klavye, bilgisayar kullanımında konfor için önemli bir parçadır. Kullanım esnasında yormayan klavyeler rağbet görür. Logitech MX keys mini aydınlatmalı kablosuz klavye (Türkçe) 920-010504 modelinin en sevilen özelliklerinden biri olan aydınlatma seçeneği sayesinde klavye kullanımından alınan haz, bir üst seviyeye çıkar. Bluetooth bağlantı özelliği sayesinde, Bluetooth içeren tüm cihazlar ile kolaylıkla bağlantı kurulabilir. Asıl amacı konforlu bir alan yaratmak olan Logitech, bilek desteği uygulaması ile müşterilerin olabildiğince az efor sarf etmesini hedefler. Logitech MX keys mini standartlara uygun olan Q klavye tasarımıyla geniş bir kitleye hitap eder. Standart klavye tipi, latin alfabesi kullanan tüm diller için uygundur. Logitech, ev ve ofiste kullanıma uygundur. Windows, Mac, Linux, Android, iOS işletim sistemlerine uyumludur.

  • Q klavye tasarımı
  • Fonksiyon tuşlarına sahip
  • Birçok işletim sistemine uyumlu

Logitech MX Keys Mini Kablosuz Klavye Özellikleri

Logitech MX Keys Mini Kablosuz Klavye Özellikleri

Klavyede yer alan F1 ile F12 arasındaki tuşlar, fonksiyon tuşu olarak adlandırılır. Birçok işlemin kısayolu olarak kullanılan fonksiyon tuşlarına sahip olan Logitech MX keys mini aydınlatmalı kablosuz klavye (Türkçe), kullanım esnasında komutların çoğunlukla kısaltılmasını sağlar. Bu şekilde zamandan tasarruf edebilir ve bilgisayar işlerini kısa sürede bitirebilirsiniz. Kullanımı hızlı ve kolay bir hale getirmeyi hedefleyen Logitech MX keys kablosuz klavye üzerinde bulunan multimedya tuşları sayesinde bilgisayarı açma, kapama, bekleme komutuna geçme ve bir programı başlatma gibi komutları tek tuş ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Klavyenin üst kısmında yer alan nümerik tuşlar ile bir klavyenin sahip olması gereken tüm tuş takımları tamamlanır. Model, renk uzayı olarak bilinen RGB özelliğine sahip değildir. Touchpad özelliği bulunmayan ürün, yalnızca yazma işlemine odaklı olarak tasarlanır.

Logitech MX Keys Mini Kablosuz Klavye Avantajları

Logitech MX Keys Mini Kablosuz Klavye Avantajları

Tasarımcı ve kodlayıcılar için tasarlanan klavye, kullanım rahatlığı arayan herkes için uygun bir bilgisayar parçasıdır. Özellikle profesyonellerin tercih ettiği Logitech MX keys klavye (Türkçe tuş dizilimi) modeli, gün içinde yoğun iş temposuna uyum sağlayabilmesi için tuşların üzerinde yer alan yuvarlak oymalar, parmak şeklinden ilham alınarak tasarlanır. Bu sayede tuşları bastığınızda ekstra efor sarf etmez ve buna bağlı olarak parmaklarınız ağrımadan uzun süre çalışabilirsiniz. Logitech MX keys mini aydınlatmalı kablosuz klavye (Türkçe) kullananlar, klavyeyi kullanırken minimum çaba harcamalarından bahseder. Tuşların üzerine uygulanan mat kaplama sayesinde parmaklarınızı tuş takımı üzerinde zahmetsiz bir şekilde gezdirebilirsiniz. Yüksek mühendislik ile tasarlanan artırılmış tuş dengesi özelliği, sesi azaltır ve yanıt verme oranını artırır. Model, kutu içerisinde bulunan USB-C kablosu ile şarj edilebilir.

Cazip Logitech MX Keys Mini Fiyatları ve Yorumları

Cazip Logitech MX Keys Mini Fiyatları ve Yorumları

Logitech MX keys mini aydınlatmalı kablosuz klavye (Türkçe) fiyatları, ürünün müşteriye sunduğu performans hedefleri dikkate alınarak belirlenir. Yormayan ve konforlu bir kullanım alanına sahip olan Logitech MX keys mini fiyat skalası, kaliteli ürün sınıfı içerisinde yer alır. Logitech MX keys mini aydınlatmalı kablosuz klavye (türkçe) yorumlarında modelin sahip olduğu yüksek donanım özellikleri beğenilir. Karanlık çalışma ortamı da düşünülerek tasarlanan Logitech klavyeye yaklaştığınızda ürün ellerinizi algılar ve klavyeniz sensör yardımıyla aydınlanır. Işık yoğunluğu, ortama göre otomatik olarak ayarlanır fakat manuel ayarı da mevcuttur. Easy-Switch özelliği bulunan klavye, aynı anda 3 cihaz ile eşleşebilir. Model, 10 metrelik alan içerisinde kablosuz kullanım özelliğine sahiptir. Çalışma ortamınızı keyifli bir hale getirmek için bu ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.