Nikotinoff & Quit Smoking 50 ml ( 2 Adet )

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nikotinoff & Quit Smoking 50 ml ( 2 Adet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün HerLife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN MİKTARI : 50 ML PAKET İÇERİĞİ : 2 ADET
Geri Bildirim Ver

NikotinOff & Quit Smoking 50 ml (2 Adet)

NikotinOff & Quit Smoking doğal içerikli bir takviye ürünüdür. İçeriğindeki özel formülüyle dikkat çeken ürün kullananları oldukça memnun eder. Nikotin bağımlılığının önüne geçmek için siz de bu takviye ürününü tercih edebilirsiniz. NikotinOff organik maddelerden üretilir ve kimyasal içermez. Düzenli kullanımda sigara içme isteğinin azalmasına yardımcı olur. NikotinOff ile sigara bağımlılığına veda edebilirsiniz. Tamamen organik içerikli olan ürün bir ilaç değildir. Nikotin tadına ve kokusuna karşı isteğin kesilmesini sağlar. NikotinOff etkili içeriği sayesinde hem kadınlar hem de erkekler için uygundur. Paket üzerini inceleyerek ürünün sertifikaları ve kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz. NikotinOff, bitkisel içeriği ile sigaranın doğal yollarla bırakılmasına yardımcı olur. Ürünün içeriğindeki bitkisel özler, alışkanlık haline getirilen nikotin alımının azaltılmasına katkı sağlar.

  • Nikotin isteğinde azalma
  • Tamamen organik içerik
  • Güçlü ve etkili formül

Doğal İçeriğiyle NikotinOff Quit Smoking 50 ml (2 Adet)

Doğal İçeriğiyle NikotinOff Quit Smoking 50 ml (2 Adet)

Sigara dumanında binlerce farklı kimyasal madde bulunur. Bu kimyasal maddelerden biri olan nikotin bağımlılık yapıcı etkiye sahiptir. NikotinOff & Quit Smoking 50 ml (2 adet) ile bu bağımlılık hissinden kurtulabilirsiniz. NikotinOff, sigara ve nikotin karşıtı bir yardımcı takviye ürünüdür. Bağımlılık hissini bastıran ürün, tarafsız kuruluş testleriyle kanıtlanmış etkiye sahiptir. Takviye ürünü doğal içeriği ile vücuda zarar vermeden zararlı madde isteğinin önüne geçer. İçeriğinde hiçbir kimyasal madde bulunmayan takviye doğal özlerden elde edilir ve bağımlılığın psikolojik etkileriyle başa çıkmaya yardımcı olur. Kullanım kolaylığına sahip olan bu ürünü talimatları takip ederek rahatça uygulayabilirsiniz. Takviye ile vücudun toksinlerden arındırılması ve yoksunluk sendromunun engellenmesi sağlanır. Size sigarayı bırakma yolculuğunda güçlü bir destek sunar. Hem kendi sağlığınızı hem de sevdiklerinizin sağlığını korumak için bu ürünü deneyebilirsiniz.

NikotinOff Quit Smoking 50 ml (2 Adet) Yorumları

NikotinOff Quit Smoking 50 ml (2 Adet) Yorumları

Müşteri yorumları satın alma aşamasında önemli rol oynar. NikotinOff & Quit Smoking 50 ml (2 adet) yorumları ürünü kullananların deneyimleri hakkında size fikir verir. Müşteri yorumlarını inceleyerek etkileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Üründen istenilen etkiyi görmek için kullanım talimatlarına uyulması önemlidir. NikotinOff, günde iki kez ağız yoluyla alınır. Takviyeyi alma süreleri arasında 12 saat beklenmesi önerilir. Ürünü sabah ve akşam olmak üzere iki kez alabilirsiniz. Şurubun aç veya tok karnına bir çorba kaşığı kadar içilmesi mümkündür. Bir kutu 50 ml şurup içerir ve ürün içerisinde iki kutu yer alır. Düzenli kullanımda bir şişenin kullanım ömrü 10 gündür. Detaylı bilgi için paketin üzerinde yer alan kullanım talimatlarını okuyabilirsiniz. Ürün çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. Takviyenin önerilen kullanımı günde iki kez ile sınırlıdır.

NikotinOff Quit Smoking 50 ml (2 Adet) Fiyatı

NikotinOff Quit Smoking 50 ml (2 Adet) Fiyatı

NikotinOff & Quit Smoking 50 ml (2 adet) fiyatı ürünün içeriğinde yer alan maddelerin maliyetine bağlı olarak belirlenir. NikotinOff, müşterisine ulaşmadan önce birçok işlem ve testten geçer. Gerekli ulusal sertifikalara sahip olan ürün hijyen koşullarına uygun olarak üretilir. Sigara karşıtı bir ürün olan NikotinOff, hem sağlığınıza hem de bütçenize dosttur. Bu takviye ürünü ile sigara içme isteğinden kısa sürede kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. NikotinOff uzun vadede bağımlılığın zayıflamasına yardımcı olur ve iştah artışına neden olmaz. Tamamen doğal içerikli olan ürünün bilinen bir yan etkisi yoktur. Alerji ihtimalini göz önünde bulundurarak ürünü kullanmadan önce içeriğini kontrol edebilirsiniz. Bu formül sigara bağımlılığını bırakma yolunda önemli bir yardımcıdır. Organik içeriği ve güçlü formülüyle dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.