8
Battal Boy Yatak Örtüsü kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Örtüm Birdy Çift Kişilik Kapitone Yatak Örtüsü

952,30 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
969,90 TL

Ürün Bilgileri

Örtüm Birdy Çift Kişilik Kapitone Yatak Örtüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Favora Home Satıcı Ünvanı: FAVORA EV TEKSTİLİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385149148400001 Vergi Kimlik Numarası: 3851491484
    Bu ürün Favora Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 54 TEL DOKUMA SIKLIĞINA SAHİP KUMAŞTAN ÜRETİLMEKTEDİR. %100 MİCRO KUMAŞ KULLANILMAKTADIR HAFİFTİR HAVA GEÇİRGENLİĞİ YÜKSEKTİR YATAK ÖRTÜSÜ : 250 x 260 (1 ADET) YASTIK KILIFI : 50 x 70 (2 ADET) 30 DERECE SUDA AĞARTICI KULLANMADAN YIKAYINIZ.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 250 x 260
  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Çarşafsız
  • Dolgu Materyali Pamuk
  • Renk Beyaz
  • Desen Çiçekli
  • Paket İçeriği 3'lü

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% MİCRO

Yıkama Talimatları

  • type1
Geri Bildirim Ver

Örtüm Birdy Çift Kişilik Kapitone Yatak Örtüsü

Yatağın üzerini şık bir şekilde kapatmaya yarayan yatak örtüleri aynı zamanda bir dekor unsuru olarak karşınıza çıkar. Birdy çift kişilik kapitone yatak örtüsü YÖÇK41 ev tekstil ürünleri arasında kalitesi ve duruşuyla dikkat çeken bir parçadır. Bu ürün 54 tel dokuma sıklığına sahip olan kaliteli kumaştan üretilir. Kaliteli kumaş yapısıyla öne çıkan bu ürünü uzun süre kullanmanız mümkündür. Baskılı yüzeylerde mikro kumaş kullanılarak etkileyici bir desen oluşturulur. Ürünün hızlı kuruması ve kolay ütülenebilir yapısı, kullanışlı ve pratik olmasını destekleyen faktörlerdir. Yatak odanızda bu örtü ile güzel bir dekor oluşturabilirsiniz. Bahar esintisi veren gül ve çiçekli desen tasarımları, her renk mobilya ile ahenk içindedir. Siz de bu ürüne kolayca ulaşarak odanıza ferahlatıcı bir ambiyans kazandırabilirsiniz.

  • Şık desenli
  • Kaliteli kumaş
  • İdeal ölçüler

Hoş Deseniyle Birdy Kapitone Yatak Örtüsü Özellikleri

Hoş Deseniyle Birdy Kapitone Yatak Örtüsü Özellikleri

Ev tekstil ürünleri sağlıklı hammaddeler kullanılarak üretilir. Farklı desen ve modellerde tasarlanan bu ürünler evinizin görünümüne direkt olarak etki eder. Örtüm Birdy çift kişilik kapitone yatak örtüsü %100 pamuk kumaştan üretilen kaliteli bir tekstil ürünüdür. Modelin tamamen pamuk malzeme kullanılarak üretilmesi kaliteyi artırır. Tekstil eşyalarının pamuk olması hem yıkarken hem de kuruturken avantaj sağlar. Pamuk dokulu kumaşlar insanlar üzerinde rahatlatıcı etkiye de sahiptir. Kumaşın %100 doğal olması ürünün sizin için sağlıklı bir yapıda olduğunu gösterir. Bunun yanında doğal malzemeler ürünün dokusunu iyileştirir. Yumuşak ve sağlıklı yapıya sahip olan pamuk tekstil ürünlerini kullanmanız sizin için yararlı olur. Çift kişilik kapitone yatak örtüsü kaliteli ve sağlıklı dokusu ile rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Siz de bu ürünü severek kullanabilirsiniz.

Kaliteli Birdy Çift Kişilik Kapitone Yatak Örtüsü

Kaliteli Birdy Çift Kişilik Kapitone Yatak Örtüsü

Tekstil ürünleri cildiniz ile direkt olarak temas eder. Bu yüzden kumaşların dokusuna ve kalitesine dikkat etmeniz sizin için faydalı olur. Birdy çift kişilik kapitone yatak örtüsü doğal yapısı ve dokusu sayesinde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir üründür. Yatak örtülerinin tüm yatağı kaplaması ve aşağı sarkması beklenir. Bu özel yatak örtüsü 250x260 cm boyutlarındadır. Ürüne beyaz ve pembe renkleri hakimdir. Oldukça etkileyici ve zarif gül desenine sahip olan bu model odanıza eşsiz bir hava katar. Üründe örtü ile beraber iki adet de yastık kılıfı bulunur. Yastık kılıfları 50x70 cm standart boyutlardadır. Örtünüz ile uyum sağlayan bu yastık kılıflarının kumaşı da kaliteli pamuk yapıdadır. Örtüm Birdy çift kişilik kapitone yatak örtüsü kullananlar ürünün kalitesinden memnun kalırlar. Siz de bu ürüne rahatlıkla ulaşarak faydalanabilirsiniz.

Örtüm Birdy Çift Kişilik Kapitone Yatak Örtüsü Fiyatları

Örtüm Birdy Çift Kişilik Kapitone Yatak Örtüsü Fiyatları

Birdy kapitone yatak örtüsü takımı kalitesi ve hoş görünümü ile öne çıkar. Örtü ve yastık kılıflarının ahenkli uyumu ile odanızın dekorasyonunu iyileştirmek mümkün olur. Örtüm Birdy çift kişilik kapitone yatak örtüsü yorumlarından ürünün kalitesi ve hoş deseni hakkında fazladan bilgiye ulaşabilirsiniz. Takımı uzun ömürlü kullanabilmeniz için çamaşır makinesinde düşük ısıda yıkamanız önemlidir. Yıkama sırasında ağartıcı kimyasalların ve çamaşır suyunun kullanılması tavsiye edilmez. Ürünü talimatlarına uygun şekilde kullanarak kumaş ömrünü uzatabilirsiniz. Böylece üründen aldığınız verim de artar. Birdy çift kişilik yatak örtüsü hafiftir ve hava geçirgenliği yüksektir. Hızlı kuruyan ve nefes alan bu ürün ideal özelliklere sahiptir. Örtüm Birdy çift kişilik kapitone yatak örtüsü fiyatları kampanya dönemlerinde değişiklik gösterebilir. Trendyol’un indirim fırsatlarını takip ederek avantajlı bir alışveriş yapabilirsiniz.