sabuncakiskadikoy Ficus Benjamin Yeşil Yapraklı Canlı Ev Ve Ofis Bitkisi

242 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,55 TL
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

sabuncakiskadikoy Ficus Benjamin Yeşil Yapraklı Canlı Ev Ve Ofis Bitkisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi Kaktüs Dünyası Satıcı Ünvanı: AYÇA GÜLÜMSER MAZMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440180351
    Bu ürün Bi Kaktüs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canlı Topraklı bitki Plastik saksı içerinde gönderilir. Yükseklik 105 cm / Saksı çapı 20 cm Ürünlerimiz gönderim sırasında zarar görmemesi için özel paketlenip karton kutuda gönderilmektedir. Müşteri iadelerinde ürünlerin zarar görmemesi adına aynı özenle sarılıp , kutuda paketlenip gönderilmesi gerekmektedir. Aksi durumda iadeler kabul edilemez.
Geri Bildirim Ver