İlgili Kategoriler
Toplam Hacim
Renk
Genişlik
Fiyat
Enerji Sınıfı
Yükseklik
Dondurucu Yeri
Derinlik
Dondurucu Özelliği
Buzluk Tipi
Kurulum Gerekli mi?
Garanti Tipi
Kullanım Şekli
Fiyat Geçmişi
Tip
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
Siemens İNOX ÇEYİZ PAKETİ
Kargo Bedava

SiemensİNOX ÇEYİZ PAKETİ

Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
112.700 TL
109.499 TL
enerji sınıfı ikonu
Siemens KG76NVIE0N 526L Alttan Donduruculu No-Frost Buzdolabı
Kargo Bedava

SiemensKG76NVIE0N 526L
Alttan Donduruculu No-Frost Buzdolabı

5.0
(2)
Son 30 Günün En Düşük Fiyatı!
42.000 TL
39.889 TL

Uzun Ömürlü Siemens Buzdolabı Modelleri ve Fiyatları

Kaliteli ürünleri ve şık tasarımlı ev eşyaları ile öne çıkan marka, günümüz teknolojisine göre tasarladığı buzdolabı modelleri sayesinde de dikkat çeker. Siemens buzdolabı; ayarlanabilir soğukluk derecesi, derin dondurucu özellikleri ve geniş iç hacmi sayesinde yiyecekleri uzun süre muhafaza etmenizi sağlar. Uzaktan kontrol sistemi ve dolap içi kamera gibi ekstra özellikler ise hayatı kolaylaştırır. Bu ürünler, oldukça az enerji harcar.

Pek çok modelde kapağı açmadan dolabın içindekileri görebilmenizi sağlayan iki adet kamera bulunur. “Home connect” uygulaması ile evden uzaktayken bile buzdolabının içini görmek ve ısı ayarlarını değiştirmek mümkündür. Bu ürünler, dış mekânın sıcaklığına göre buzdolabının soğutma derecesini ayarlayabilen iSensoric teknolojisine sahiptir. Bu sayede satın aldığınız gıdalar uzun bir süre boyunca besleyiciliğini korur.

Siemens buzdolabı modellerinde bulunan teknolojik özellikler, dekoratif tasarımlar ile görsel olarak da güçlendirilmiştir. Klasik buzdolabı görüntüsünden farklı olan ve evdeki mobilyaların tasarımına uyum sağlayan bu ürünler, değişik renkleri ve boyutları sayesinde farklı dekorasyon tarzlarına hitap eder. Çeşitli yükseklik, genişlik ve derinlik değerlerine sahip olan buzdolabı modellerinin her dekorasyona uyum sağlayabilmesi, ortaya estetik bir görünümün çıkmasını sağlar.

Kullanıcının zevkine göre renk seçimi yapabileceği ürünler arasında bulunan Siemens siyah, gri buzdolabı modelleri oldukça ilgi çeker. Mutfak mobilyasının bir parçası olan Siemens ankastre buzdolabı çeşitleri ise hem fonksiyonel hem de şık görünümlü beyaz eşyalardır. Bu ürünlerin üzerinde bulunan dijital ekran, pek çok işlemin kolaylıkla gerçekleştirmesini sağlar. Siz de beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak kendinize en uygun olan Siemens buzdolabı modelini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Siemens Buzdolabı Modellerinin Enerji Sınıfları Nasıldır?

Siemens Buzdolabı Modellerinin Enerji Sınıfları Nasıldır?

Siemens buzdolabı modellerinin enerji etiketleri üzerinde yer alan harfler, bu ürünlerin verimliliğini gösterir. Bir beyaz eşyanın az elektrik harcaması hem çevre hem de kişiler için oldukça faydalı sonuçlar doğurur. Siemens A+++ buzdolabı modelleri enerjiden tasarruf eder. Oldukça verimli bir biçimde çalışan bu cihazlar, elektrik faturanızın kabarmasını önler.

Sınıflandırmada aşağı doğru inildikçe enerji harcama seviyesi artar. Siemens A++ buzdolabı modelleri bu duruma bir örnek olarak gösterilebilir. Doğayı ve bütçesini korumak isteyen bireylerin enerji tasarrufu sağlayan beyaz eşyalara yönelmesi tavsiye edilir. Siemens buzdolabı fiyatlarının farklı olmasına sebep olan unsurlardan bir tanesi de budur. Öte yandan yıllık enerji tüketimi az olan bireyler tasarruf miktarı daha düşük olan ürünlere yönelebilir. Siemens A+ buzdolabı modelleri bu noktada öne çıkan kullanışlı beyaz eşyalardır.

Teknolojik gelişmeler, doğanın korunması için A+++ ve üzeri verimlilikte enerji tasarrufu sağlayan elektrikli aletlerin üretiminin de artmasını sağlamıştır. Bunun sonucunda ise beyaz eşya etiketlerinde yeni tanımlamalar yapılmıştır. Buzdolapları ve derin dondurucular için geçerli olan ve A+++ ile D arasındaki değerler dikkate alınarak yapılan sınıflandırmanın yerini sadece harflerin kullanıldığı etiketler almıştır.

Yüksek enerji tasarrufu sağlayan ürünler A etiketini almaya hak kazanır. Bu sınıflandırma aynı zamanda söz konusu ürünlerin bir senede tükettiği elektrik miktarını ve çalışırken çıkardığı sesi de kapsar. Bu etiketlerin üzerinde soğutucu ve dondurucu bölümlerinin ayrı ayrı iç hacimleri de belirtilir. Bu durum, satın alınacak olan buzdolabı çok hakkında daha net bir yargıya varılmasını sağlar. Beyaz eşyaların 39 ila 45 desibel arasında ses çıkarması, kişilere herhangi bir rahatsızlık vermez. Sonuç olarak, A sınıfında yer alan bir ürünü tercih etmek, mutfakta çok daha keyifli bir biçimde vakit geçirmenizi sağlar.

Siemens Buzdolabı Modellerinin Toplam Hacmi Nasıldır?

Siemens Buzdolabı Modellerinin Toplam Hacmi Nasıldır?

Siemens buzdolabı modellerinin farklı iç hacimleri vardır. Bu tür bir beyaz eşya satın almadan evvel mutfağınızın ölçülerini tam olarak bilmeniz, işinizi bir hayli kolaylaştırır. Buzdolapları 3 ayrı sınıfta incelenir. Bunlar; çift ya da tek kapılı, kombi tipi ve gardrop tipi olarak sıralanabilir. Çift kapılı buzdolaplarında dondurucu, soğutucunun altında ya da üstünde olabilir. Ayrıca her iki bölüm içinde farklı kapaklar bulunur.

Kombi tipi buzdolaplarının iç hacimleri ise oldukça geniştir. Bu ürünlerden bir tanesini tercih ederek pek çok gıdayı oldukça güvenli bir biçimde muhafaza edebilirsiniz. Gardrop tipi buzdolapları ise en az iki kapıya sahip olur ancak bunlar, bir dolap kapağı gibi açılır. Siemens solo ya da ankastre buzdolabı modelleri ise çok daha farklı tasarım detayları barındırır. Mutfağınıza hangi beyaz eşyayı almanız gerektiğini belirlemek için evde yaşayan kişi sayısını, kullanım alışkanlıklarınızı ve tükettiğiniz gıda miktarını göz önünde bulundurabilirsiniz.

Küçük iç hacimli buzdolabı modellerinin, 114 litrelik bir kapasitesi bulunur. Bu ürünler, tek başına yaşayan kişiler tarafından veya iş yerlerinde kullanılmak üzere gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Büyük bir iç hacme sahip olan beyaz eşyalar ise Siemens kombi tipi ya da 4 kapılı buzdolabı çeşitleridir. Bu ürünler özellikle kalabalık aileler tarafından tercih edilir. Çok sayıda erzağı güvenle muhafaza edebilen bu aletler, pek çok kişinin favorileri arasında yer alır.

Siemens XXL buzdolabı olarak da bilinen söz konusu beyaz eşyalar, en az 600 litrelik bir iç hacme sahip olur. Oldukça fonksiyonel olan bu ürünlerin içinde sebzeleri koymak için ayrı bir bölme de bulunur. Bu sayede satın aldığınız yiyecekler uzun bir süre boyunca tüketilebilir. Siemens 682 lt buzdolabı geniş iç hacmi sebebiyle özellikle sürekli olarak parça et tüketen kişiler tarafından tercih edilebilir. Bu ürünler içinde yer alan farklı bölmeler, erzakların güvenli bir biçimde saklanmasını sağlar.

Siemens XL buzdolabı çeşitler isei 500 ila 600 litre arasında bir iç hacme sahip olabilir. Bu ürünler, dört kişilik haneler için oldukça idealdir. Pek çok dijital özellik barındıran söz konusu beyaz eşyalar, akıllı cihazlar aracılığı ile rahatlıkla kontrol edilebilir. Bu tür bir beyaz eşyanın iç hacmi hesaplanırken dondurucu ve soğutucu kısmı bir arada değerlendirilir. İki kapılı Siemens 559 lt, 580 lt buzdolabı çeşitleri XL olarak adlandırılan grupta yer alır.

Siemens Buzdolabı Modellerinin Dondurucu Özellikleri Nasıldır?

Siemens Buzdolabı Modellerinin Dondurucu Özellikleri Nasıldır?

Buzdolabı modelleri dondurucuları açısından incelendiğinde iki ayrı sınıfa ayrılır. İlk grupta yer alan Siemens no frost buzdolabı modellerinde bulunan evaporatör, üründe bir ısı ve nem dengesizliği meydana geldiğinde fanlarını devreye sokar. Böylelikle buzdolabının işlevini herhangi bir aksaklık olmadan yerine getirmesi mümkün hâle gelir. No frost buzdolapları derin dondurucu da barındırabilir. Bu beyaz eşyaların buzluk bölümünün sıcaklık derecesi -25℃’ye kadar düşürülebilir.

Siemens dijital buzdolabı modellerinde ise sıcaklık değeri bir mobil cihaz aracılığı ile kontrol edilerek değiştirilebilir. Dondurucuda muhafaza edilen gıdalar uzun bir süre boyunca bozulmaz. Siemens dondurucusuz buzdolabı modelleri ise soğutma işlemini çok hızlı bir biçimde gerçekleştirir ve soğuk havayı ürünün içine eşit miktarda dağıtır. Günümüzün enerji verimlilik güncellemeleri, dört yıldızlı dondurucular da dâhil olmak üzere tüm buzdolaplarının arzu edilen sıcaklık derecesine en geç 18 saat içinde ulaşmasını zorunlu kılınmıştır.

Buzluk gibi küçük hacimli alanlarda bulunan gıdalar oldukça kısa bir süre içinde donar. Öte yandan içeceklere ilave edilecek olan bir buz parçası, en geç iki saat içinde tüketime hazır hâle gelir. Soğutucu kısmında yer alan hyperfresh bölümünde ise gıdalar dondurulmadan uzun bir süre boyunca taze kalır. Bir ısı sirkülasyonun gerçekleştiği bu alan, dolabın geri kalan kısımlarından 2 ila 4 ℃ daha soğuk olur.

Bu bölümde muhafaza edilen etlerin, balıkların, meyvelerin ve sebzelerin nemi içlerinde hapsolur. Bu sayede söz konusu gıdalar çok daha uzun bir süre boyunca tazeliğini korur. Hyperfresh plus özelliği bulunan soğutucular ise erzakların normalden 2 kat daha uzun bir süre boyunca saklanmasına imkân tanır. Hyperfresh premium soğutucular ise 0 ℃’lik bir sıcaklık seviyesine sahiptir. Bu bölümde muhafaza edilen tüm yiyecekler, normalden 3 kat daha uzun bir süre boyunca taze kalır.

Defrost buzdolaplarında, soğutma işlemi esnasında arka iç duvarda 7 – 8 mm kalınlığında bir karlanma meydana gelir. Bu durum, oldukça doğaldır ve satın alınan beyaz eşyanın normal bir şekilde işlevini yerine getirdiğini gösterir. Öte yandan bu ürünlerin arka duvarlarında otomatik eritme sistemi bulunur. Bu teknoloji, karlanma belirli bir kalınlığa eriştikten sonra dolabın iç kısmında biriken tüm buzları eritir. Bu işlemin sonucunda biriken sıvı ise buharlaştırma kabında toplanır ve zaman içinde buharlaşır.

Siemens Buzdolabının Derinliği ve Yüksekliği Nasıldır?

Siemens Buzdolabının Derinliği ve Yüksekliği Nasıldır?

Bir buzdolabı satın alınmadan önce mutfağın ölçüleri belirlenmelidir. Bu ürünlerin duvar gibi engelleyiciler ile bitişik hâlde kullanılması tavsiye edilmez. Buzdolapları genişlik ve yükseklik değerlerine göre çeşitlendirilir. Her modelin farklı boyutları bulunur. Dar ürünlerin, 55,6 cm ila 55,8 cm arasında bir genişliğe ve 177,5 cm’lik bir uzunluğa sahip olan, derin donduruculu ankastre ve solo buzdolapları olduğu belirtilebilir. Bu boyutlardaki beyaz eşyaların derinlikleri ise 65 cm kadardır.

82 cm genişliğe sahip ürünlerin arasında tezgâh altı ankastre çeşitleri de yer alır. Siemens mini buzdolabının yüksekliği 60 cm, derinliği ise yaklaşık olarak 55 cm’dir. Genişliği 70 cm olan ürünlerin boyları ise genellikle 185 – 190 cm arasında değişir. Bu modellerin derinlikleri 80 cm’dir. Genişliği 85 cm’den daha fazla olan buzdolaplarının yüksekliği ise 185 cm’nin üzerindedir.

Siemens gardrop tipi buzdolabı modellerini benzerlerinden ayıran ana unsur, bu ürünlerin iki kapısının da aynı anda açılabilmesidir. Söz konusu beyaz eşyaların yüksekliği 178 – 180 cm, derinliği ise 75 – 80 cm arasında değişir. Siemens kombi tipi buzdolabı modelleri ise benzerlerine kıyasla çok daha geniş bir iç hacme sahiptir. Öte yandan bu ürünlerde genellikle dondurucu kısım üstte, soğutucu kısım ise altta yer alır.

Siemens buzdolaplarının derinlik ölçüleri 60 cm ila 85 cm arasında değişir. Standart olan modellerin tamamında 60 cm civarı bir derinlik olsa da daha büyük ürünlerde bu değer 85 cm’ye kadar çıkabilir. Siemens 4 kapılı buzdolabı modelleri ise ayrıca bir buzluk kısmı barındırır. Bu nedenle söz konusu ürünlerin daha fazla kapıya sahip olması bir hayli doğaldır.

Siemens çift kapılı buzdolabı çeşitlerinde ise soğutucu ve dondurucu bölümlerinin kapakları birbirinden farklıdır. Bu ürünler, sıcaklık değerinin sabit kalmasını ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Öte yandan hyperfresh bölümleri için buzdolabının ekstra derim olmasına gerek yoktur. Bu alan, hava sirkülasyonunun avantajlarından faydalanılarak tasarlanmıştır. Mutfağınızın ölçülerini göz önünde bulundurarak kendinize uygun olan buzdolabı modelini kolayca belirleyebilirsiniz.

Siemens Buzdolabı Modellerinin Buzluk Tipi Nasıldır?

Siemens Buzdolabı Modellerinin Buzluk Tipi Nasıldır?

Siemens alttan donduruculu buzdolabı modellerinin kapak sayısı değişkenlik gösterebilir. Dondurucuların kapakları genellikle çok kısa bir süre için açılsa da bu, söz konusu bölmenin ısı dengesinin bozulmasına neden olabilir. Teknoloji odaklı markalar, kişilerin sadece buz almak ya da içeri bakmak istediğinde dondurucunun kapağını açma zorunluluğunu ortadan kaldırmak adına çeşitli sistemler geliştirmişlerdir.

Değişen buzluk tipleri de bu araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucunda tasarlanır. Hem enerji tasarrufu sağlamak hem de dondurucunun ısı dengesinin bozulmasını engellemek için Siemens buzdolabı modellerinin buzluk tipleri; twist, kartuşlu ve standart olmak üzere üç kategoriye ayrılmıştır.

Pek çok kişinin aşina olduğu twist modellerin içinde biriken buz, bir mekanizma çevrilerek kaba boşaltılır. Ardından bireyler kabın içindeki buzları oldukça kolay bir biçimde toplar ve amaçları doğrultusunda kullanır. Bu sistem, dondurucunun için yer alan buz haznesinin rahat bir biçimde doldurulup boşaltılması için geliştirilmiştir.

Kartuşlu buzluk modellerinde ise ilgili aparatın içine su doldurulur ve bu parça dondurucunun içine konur. Genellikle çekmeceli buzluk çeşitleri için tercih edilen bu teknoloji, temizlik ve yeniden doldurma işlemlerini oldukça kolay bir hâle getirir. Bu ürünlerin pek çoğunda bulunan hızlı dondurma özelliği sayesinde kartuş dondurucunun içine yerleştirildikten oldukça kısa bir süre sonra buzlar kullanıma hazır hâle gelir.

Standart buzluk tipleri ise genellikle buzdolabının dondurucu kısmına konulan kalıplar aracılığı ile kişilerin buz elde etmesini sağlar. İçeceklerinizin içine koymak için veya başka bir amaç doğrultusunda sık sık buza ihtiyaç duyuyorsanız twist ve kartuş tipi buzluk barındıran ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu noktada, kullanım alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurarak bir tercih yapabilirsiniz. Örneğin ofisiniz için bir Siemens buzdolabı almayı düşünüyorsanız kısa süre içinde çok sayıda buz üreten modelleri tercih etmeniz çok daha mantıklı olur.

Siemens Buzdolabı Modellerinin Kurulumu Nasıldır?

Siemens Buzdolabı Modellerinin Kurulumu Nasıldır?

Siemens buzdolabı modellerinin kurulumu benzerdir ancak elbette farklı ürünlerin kullanıma hazır hâle getirilmesi için bazı teknik detaylara dikkat etmek gerekir. Bir buzdolabının kurulumuna başlamadan evvel bu beyaz eşyayı konumlandıracağınız yerin çok dar olmamasına ve doğrudan güneş ışığı almamasına özen göstermeniz gerekir.

Kurulum esnasında ise kullanım kılavuzunda yer alan yönergeleri dikkate almanız büyük bir önem arz eder. Özellikle bir Siemens cam kapaklı buzdolabı modelinin kurulumunu yaparken ürünün üzerinde çizik ya da göçük gibi deformasyonların meydana gelmemesi için üst kapak ve panel korumasını işlemi tamamladıktan sonra çıkarmanız gerekir.

Bir Siemens buzdolabı WiFi özelliğine sahip ise bu ürün, kurulum tamamlandıktan sonra kablosuz ağa dâhil edilmelidir. Bu işlemi gerçekleştirmek için kullanma kılavuzunda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olur. Home Connect uygulamasını mobil cihazınıza indirdikten sonra bu ürünün kurulumunu kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ürününüzü Home Connect uygulamasına tanıtmak için Siemens Electronic buzdolabının kullanım kılavuzunda yer alan QR kodu mobil cihazınızın kamerasına göstermeniz gerekir. Ardından buzdolabı kablosuz ağınıza bağlanır. Daha sonra ise uygulama üzerinden bazı ayarları kişiselleştirebilir, satın aldığınız ürünün fonksiyonlarını kullanım alışkanlıklarınızın doğrultusunda ayarlayabilirsiniz.

Siemens kameralı buzdolabı modellerinin kurulumunu da Home Connect uygulamasının kullanarak kolayca tamamlayabilirsiniz. Bu esnada bağlanmaya çalıştığınız kablosuz ağda herhangi bir problem olmadığından emin olmanız gerekir. Bu ürünler, buzdolabının içinde yer alan gıdaları Home Connect uygulaması üzerinden kolaylıkla görmenizi sağlar. Bu sayede eve gelmeden önce buzdolabınızın içinde neyin eksik olduğunu fark edebilirsiniz.

Bir Siemens akıllı buzdolabı hem hayatınızı kolaylaştırır hem de barındırdığı teknolojiler sayesinde pek çok ayarlamayı mobil cihazınız üzerinden kolaylıkla yapabilmenizi sağlar. Siz de yaşam kalitenizi artıracak olan Siemens buzdolabı modelini Trendyol üzerinde hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.