Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1kg

189,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  189,99 TL
%5 indirim
5 x  180,49 TL
902,45 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞİFA GİDA Satıcı Ünvanı: ZEYNEP ÇIĞRIKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1545827954000001 Vergi Kimlik Numarası: 2490222862
    Bu ürün ŞİFA GİDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kızılcık kiraz kurusu
Geri Bildirim Ver

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1 kg

Şifa kızılcık kurusu ev yapımı 1 kg her evde bulunması gereken bir üründür. Geçmişten geleceğe uzanan serüvende kızılcık kurusu her daim şifa kaynağı olmuştur. Gerek özellikleri gerek tadıyla kullanan herkesi kendine hayran bırakan bu ürün her derde deva özelliğe sahiptir. Alternatif tıpta en çok kullanılan bu ürün bir değil birden fazla hastalığa iyi geldiği için geniş bir kullanım alanına sahiptir.

 
  • Besin değeri yüksek
  • Şifa kaynağı
  • Pratik kullanım

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1 kg Özellikleri

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1 kg Özellikleri

Ev yapımı ürünler katkı maddesi içermediği için tüketiciler tarafından daha çok tercih edilmektedir. Kızılcık kurusunun tamamen ev yapımı olması ve içerisinde katkı maddesinin olmaması ürünün en büyük özellikleri arasında yer alır. Yan malzemeler çoğu zaman kanserojen madde içerirken kızılcık kurusu ev yapımı olduğu için bu tarz zararlı maddelerin olması söz konusu olmamaktadır. Tam tersi ev yapımı kızılcık kurusu kanseri önlemeye yardımcı bir üründür. Yapılan bilimsel incelemeler sonucunda kızılcık kurusunun kansere iyi geldiği görüldüğü ve tümör gibi zararlı kitlelerin ise yayılmasını önlediği belirtilmiştir. İçerisinde bulundurduğu yüksek lif sayesinde bağırsak düzensizliği ve tembelliğini önlemede katkıda bulunur. Hazımsızlık problemi yaşayan bireyler kızılcık kuruşunu tüketerek bu sorundan kurtulmuş olurlar. Yine aynı şekilde sıkça yaşanan rahatsızlıklardan biri olan idrar enfeksiyonuna da iyi geldiği tespit edilmiş ürünün en belirgin özellikleri arasına girmiştir. Kızılcık kurusu oldukça şifalı bir bitki olmasına rağmen kullanmadan önce doktorunuza danışmanız şiddetle tavsiye edilmektedir.

 

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1 kg Kullanımı ve Yorumları

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1 kg Kullanımı ve Yorumları

Ev yapımı kızılcık kurusu kullanmadan önce kronik hastalığı ya da alerjisi olan bireyler doktorlarından onay alarak kullanması gereklidir. Kızılcık şerbetinin herhangi bir yan etkisi olmadığı belirtilmiştir. Tamamen doğal olduğu ve ev yapımı olduğu için toplumun geneli tarafından kullanılabilir. Kızılcık kurusu hiçbir işlem görmeden kullanabildiği gibi kaynatılarak da kullanılabilmektedir. En yaygın kullanım şekli olarak Şifa kızılcık kurusu ev yapımı 1 kg yorumları ve değerlendirmelerinin gösterdiği gibi çay gibi demlenip ılık bir şekilde tüketilmesidir. Bir bardak sıcak suya bir parça ev yapımı kızılcık kurusu eklenerek demlenmesi beklenir ve demlendikten sonra suyu ılık bir şekilde tüketilir. Kızılcık kurusu uzun sürekli dayanabilen ürünler içerisindedir. Oda sıcaklığında muhafaza ederek çeşitli aralıklarla kullanılabilir. Kızılcık kurusunun beklenen etkisini göstermesi için düzenli olarak kullanılmasına özen gösterilmelidir. Düzenli kullanımda faydaları gözle görülmektedir. Tıbbi açıdan alerjik reaksiyonlar hariç bir sorun teşkil etmediği belirtilmiştir. Alerjisi olan kişilerin kullanmaması tavsiye edilir. Kızılcık kurusunun 1 kilogramı belirli periyotlar aralığında düzenli olarak kullanılmasına rağmen uzun ömürlüdür. Uzun bir süre tükenmeden kullanılabilmektedir.

 

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1 kg Fiyatı

Şifa Kızılcık Kurusu Ev Yapımı 1 kg Fiyatı

Kızılcık tatlı bir ürün olduğu için demlenerek kullanılıp içildiği zaman ağızda tatlımsı bir tat oluşturur. Tatlı olmasından dolayı şeker hastalarının kullanılıp kullanılmaması merak edilen başlıklardan biridir. Tatlandırıcı bir madde içermediği ve tamamen doğal olduğu için ev yapımı kızılcık kurusunun şeker hastaları tarafından kullanılmasında bir sakınca görülmemektedir. Yine de doktora danışılarak kullanılmalıdır. Ev yapımı kızılcık kurusunun kullanımda herhangi bir kural yoktur. Sabah, öğlen veya akşam istenildiği zaman tüketilebilir. Sağlıklı beslenerek kilo vermek isteyenlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Tok tutma özelliği bulunan bu ürün uzun süre tokluk hissi yaratır. Düzenli tüketilmesi halinde yemek bozukluğu ortadan kalkacak daha sağlıklı bir ortam yaratılmış olacaktır. Siz de gerek Şifa kızılcık kurusu ev yapımı 1 kg fiyatı gerek kullanıcı yorumlarını inceleyerek ürünün siparişini Trendyol’dan oluşturabilirsiniz. Belirttiğiniz adrese gönderim yaparak daha sağlıklı bir hayatın kapılarını açabilirsiniz.