Vileda Turbo Sap + Üçgen Başlık + Mikrofiber Püskül

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Vileda Turbo Sap + Üçgen Başlık + Mikrofiber Püskül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEKOSTAR Satıcı Ünvanı: DOST BOYA İNŞAAT VE OTOMOTİV SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310007717900016 Vergi Kimlik Numarası: 3100077179
    Bu ürün DEKOSTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül Kova hariç tüm vileda turbo set parçaları gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sap
Geri Bildirim Ver

Vileda Turbo Sap + Üçgen Başlık + Mikrofiber Püskül Birlikte

Paspas, ev ve işyeri temizliklerinde olmazsa olmazlar arasında yer alır. Temizlik işlemi esnasında çoğu kişi tarafından kullanılan ürünlerden biridir. Fazla güç harcanması gereken temizliklerde paspasın sapları kırılabilme ya da yerinde çıkabilmektedir. Bu gibi sorunlar ile karşılaşmamak için kaliteli ve dayanıklı saplardan yana tercih kullanılması gerekmektedir. Vileda turbo sap kalitesi ve sağlamlığı ile öne çıkıyor. Vileda markası temizlik ürünlerinde adından söz ettirmektedir. Bu sap turbo özelliğine sahiptir. Bu özelliği ile bastırıldığı anda döner ve sapın ucundaki Vileda mikrofiber paspas ucu daha rahat bir şekilde sıkılarak pratik bir temizlik sunar. Vileda turbo sap + üçgen başlık ev temizliğinde tercih edilen, dayanıklı ve kaliteli olmasından dolayı uzun süreli kullanıma olanak tanıyan bir üründür. Rahatça silinecek olan tüm alanları kolay bir şekilde silmenize yardım eder. Bununla beraber temizlikler kolay bir hale gelir ve olumlu sonuçlar verir.

  • Üçgen Başlık
  • Ergonomik Tasarım
  • Döner Başlık

Vileda Turbo Sap + Üçgen Başlık + Mikrofiber Püskül Avantajları

Vileda, temizlik alanında sunmuş olduğu ürünler ile adından söz ettiren markalar arasında yer alıyor. Kaliteli ve dayanıklı malzemelere yer vermesi alanında öncü markalardan birisi olmasını sağlıyor. Markanın bünyesinde yer alan Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül ürünü üçgen şeklindeki yapısı ile ev temizliğinde etkin rol oynuyor. Yedek şeklinde alınabilen bu ürün sayesinde olumsuz durumlarda çıkaracak kullanma avantajına sahip olabilirsiniz. Üçgen başlıklı olan bu ürün, daha kolay bir şekilde köşeleri temizlemenize olanak tanır. Bundan dolayı çoğu kullanıcının favorisi arasında yer almaktadır. Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül VDSET0921 ile ev ve ofis temizliklerinde kafanız rahat olur. Olası kırılma ya da kaybolma olaylarında ergonomik tasarıma sahip olan bu ürünü çıkararak temizliğinizde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ürünün üretiminde kaliteli ve dayanıklı malzemeler yer verilmesinden dolayı da uzun süreli kullanım avantajı tanır.

Vileda Turbo Sap + Üçgen Başlık + Mikrofiber Püskül Özellikleri

Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül özellikleri arasında en fazla göze çarpanı döner mekanizmaya sahip olmasıdır. Döner başlığın yer alması ürünün kullanışlılığını üst düzeye taşımaktadır. Döner başlığı ile bezi sıkma işlemi daha konforlu ve az enerji harcanmasını sağlamaktadır. Bu kullanışlı ürün sayesinde paspas sapını ek enerji ile döndürmeye gerer kalmamaktadır. Üstten bastırılmasıyla birlikte dönerek sıkma işlemi oldukça basit bir hale gelir. Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül yorumları kapsamında kullanıcıların görüşlerinin yer aldığı bu bölümde ürünün ne kadar kullanışlı olduğu gözler önüne serilmektedir. Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül indirimleri için ürünlere göz atabilirsiniz.

Vileda Turbo Sap + Üçgen Başlık + Mikrofiber Püskül Fiyatı

Vileda markasını sunmuş olduğu bu ürün üçgen başlığı sayesinde köşelere ve daha pek çok alana rahatlıkla erişebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu ürüne sahip olarak duvar diplerinde yer alan kir ve tozları kolay bir şekilde alabilirsiniz. Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül fiyatları her bütçeye uygun bir şekilde satışa çıkarılmaktadır. Bu ürünü satın alarak temizlik işlemini daha konforlu ve kolay hale getirebilirsiniz. Pek çok alanın temizlenmesinde yardımcı olan bu set ile ev ve ofis temizlikleri daha kolay bir hale gelmektedir. Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül kampanyalarını takip ederek avantajlı bir şekilde bu ürünü satın alabilirsiniz. Trendyol'dan Vileda turbo sap + üçgen başlık + mikrofiber püskül satın al işlemini kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.