Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (58)
9 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Süper Mart 200 TL ve üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200,65 TL
9 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Süper Mart 200 TL ve üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199 TL159 TL
23 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Süper Mart 200 TL ve üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
9 saat 22 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Süper Mart 200 TL ve üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
180 TL165 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Satıcı Ünvanı: EVREKA İNOVASYON VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383068339600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830683396
    Bu ürün Smart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Sorular Kitabım

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sandra Lebrun et Loic Audrain
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Yapı Kredi Yayınları 496238 Büyük Sorular Kitabım Sandra Lebrun Et Loic Audrain

Yapı Kredi Yayınları Sandra Lebrun Et Loïc Audrain Büyük Sorular Kitabım, hem eğlendirici hem de öğretici bir nitelik içerir. Çizimlerini Tiago Americo’nun üstlendiği kitap, çocukların görsel hafızalarının gelişimine katkıda bulunur ve çevrelerindeki nesneleri tanımalarına yardımcı olur. Bilişsel açıdan son derece geliştirici özelliklere sahip olan ürün, özellikle okul öncesi dönemde bulunan çocukların beğenisini kazanır. Basım dili Türkçe olan eser, Sandra Lebrun et Loïc Audrain tarafından kaleme alınmış bir içerik taşır. Söz konusu kitap, görsellerle desteklenen ve soru-cevap şeklinde ilerleyen sayfalardan oluşur.

  • Yaş: 0-3
  • Yazar: Sandra Lebrun et Loïc Audrain
  • Boyut: Büyük Boy

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım’ın Konusu Nedir?

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım’ın Konusu Nedir?

Yapı Kredi Yayınları Sandra Lebrun Et Loïc Audrain Büyük Sorular Kitabım 8 farklı konuda birçok resimli soru ve yanıt barındırır. Çocukların ilgisini kazanan kitap, onların yeni yeni merak etmeye başladıkları türlü sorulara verilen yanıtlardan oluşur. Söz konusu soru ve yanıtlar, dikkat çekici görsellerle desteklenir. Çizimler de çocukların bilgileri hafızalarında daha iyi tutmalarına yardımcı olur. Sayfalardaki resimlerin sayısı 150’den fazladır. Tüm bu çizimler çocukların sadece objeleri tanımasında değil onları isimlendirmesinde de rol sahibi olur. Ürün içeriğindeki sorular çocuklara armut, şemsiye, kavun çekirdeği, çizgili tişört, karides, atkı gibi farklı nesne ve canlıları tanıtır. Ayrıca kitap içeriği miniklerin itfaiyeci, kasap, palyaço gibi birtakım meslek gruplarını da kavramalarına yardımcı olur. Çocuklara beyin fırtınası yaptıran eser, muhakeme yapma ve sorgulama yeteneğini de besler.

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım Kimlere Hitap Eder?

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım temel olarak 0-3 yaş çocuklara hitap eden bir üründür. Özellikle okul öncesi çağda olan miniklerin ilgisini çeken ve zihinsel becerilerini destekleyen kitap, oldukça öğretici yapıda ve ders niteliğinde bir eserdir. Söz konusu ürün tüm bu olumlu ve kazanımlı özellikleriyle ebeveynlerin derin sevgisini kazanır. Yapı Kredi Yayınları Sandra Lebrun Et Loïc Audrain Büyük Sorular Kitabım, içeriğinde birçok soru barındırır. Bunlar; “Bu adamın mesleği ne?”, “Evde ayaklarına ne giyersin?”, “Futbol maçlarında kalede kim durur?” “Kışın ellerimizi ne ısıtır?” gibi akılda kalıcı sorulardır. Bu sayede çocuklar; dünya, toplumsal yaşam, çevre ve canlılar hakkında oldukça değerli bilgiler edinir. Ayrıca merak duyguları artar ve soru sorma becerileri desteklenir.

Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım’ın Yorumları Nasıldır?

Yapı Kredi Yayınları Sandra Lebrun Et Loïc Audrain Büyük Sorular Kitabım, ebeveynler tarafından oldukça beğenilmiş bir üründür. Zekâ gelişimi konusunda en kritik dönemlerden biri de 0-3 yaş arasıdır. Ailece eğlenmeye olanak tanıyan ve özellikle bu yaştaki çocuklara hitap eden kitap, miniklerin çevreyi tanıma ve kavrayış kapasitelerini pekiştirir. Bu bakımdan ailelerin başlıca tercihlerinden biri olur. Aynı zamanda kitap, büyük boy ebadı ve dolayısıyla okunabilirlik açısından uygun oluşu sayesinde de tercih sebebidir. Eser, anaokulu ve kreş döneminin hemen öncesinde çocuklara okutulabilecek bir kitaptır. Yapı Kredi Yayınları Sandra Lebrun Et Loïc Audrain Büyük Sorular Kitabım, rengarenk çizim ve baskı kalitesiyle de öne çıkar. Bu özellikler sayesinde eser hakkındaki düşünce ve yorumların geneli olumlu olur. Siz de Yapı Kredi Yayınları Sandra Lebrun Et Loïc Audrain Büyük Sorular Kitabım yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece ürüne dair kullanıcı deneyimleri hakkında fikri sahibi olabilirsiniz. Ardından ürünü Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıkla satın alabilirsiniz.