Knorr Işkembe Çorbası 63 gr X 12 Adet

249 TL
(20,75 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
248,90 TL
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Knorr Işkembe Çorbası 63 gr X 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set.Uni.339
Geri Bildirim Ver

Hastalığa Birebir Knorr İşkembe Çorbası

Lezzetli çorbalardan Knorr işkembe çorbası artık daima elinizin altında olabilir. Özenle hazırlanan üç katlı ambalajı, lezzetli işkembe eti ve sürdürülebilir tarım destekçiliği ile Knorr’dan, tüm sevdiklerinize sofranızda ikram edebileceğiniz ezogelin çorbası karşınıza çıkmaktadır. Mutfakların vazgeçilmez çorbalarından biri olan Knorr işkembe çorbası kıvamı ile birçok kişi tarafından beğenilmektedir. Yapılışı oldukça kolay ve pratik olan bu çorba ile zamandan tasarruf ederken lezzetten mahrum kalmamış olacaksınız. Knorr ürünleri dayanıklı ve nem geçirmeyen ambalajlara konulur. Bu sayede daha kolay ve daha sağlıklı bir saklama alanı sağlar. Knorr işkembe çorbası 63 gr x 12 adet dayanıklı ambalajı sayesinde besin değerlerini son tüketim tarihine kadar koruyabilir. Damak zevkinize göre limon suyu ve sirke de ilave edebilirsiniz. Lezzetlerin karışımı ile verdiği tatla en güzel aromaların yakalanabileceği bu çorba hastalıklar karşısında bünyenizi koruma etkisine sahiptir.

  • Yumuşak İçim
  • Kolay Kullanım
  • Düşük Kalori

Knorr İşkembe Çorbası Özellikleri

İşkembe çorbası evde yapılması zahmetli çorbalardan biridir. Bu sebep ile genellikle lokanta veya restoranlarda tercih edilen bir çorba çeşididir. Evinizde de aynı lezzette ve aynı yoğunlukta bir çorba lezzeti tatmak ve deneyimlemek isterseniz Knorr işkembe çorbası tam size göre olacaktır. Kullanımda pratikliği sayesinde zamandan tasarruf etmenize, mutfakta oluşan bulaşık dağıyla uğraşmadan rahat ve kolay bir şekilde Knorr işkembe çorbasının tadına varabilirsiniz. Türk mutfağında da azımsanmayacak bir yeri olan efsane lezzetlerden işkembe çorbası şifa deposu olarak bilinmektedir. Kökleri Osmanlı’ya kadar uzanan bu çorbanın protein bakımından zengin olması en yararlı özelliklerinden biridir. Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için özellikle grip ya da soğuk algınlığı yaşayan hastaların tüketmesi tavsiye edilir. İşkembe kültürümüzde çok fazla tüketilen ve birçok yemek çeşidi olan bir sakatattır. Birçok yemeğin ana malzemesidir fakat işkembe dendiğinde ilk akla gelen çorba olmaktadır.

Knorr İşkembe Çorbası İçeriği

Hava, ışık ve neme karşı koruma sağlayabilmesi için özel olarak geliştirilmiş 3 katlı paketleme işlemi ile çorbaların tazeliği ve ömrü uzatılarak korunur. Akşam yemekten önce içeceğiniz bir kâse işkembe çorbası bünyenize iyi gelebilir. Kolay ve pratik bir şekilde Anadolu’nun geleneksel, nefis ve lezzetli çorbalarından bir tanesini evde yapabilirsiniz. Knorr işkembe çorbası 63 gr, bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek birçok hastalıkla baş etmenize yardımcı olabilir. İçinizi ısıtacak bir çorba yorgunluk hissini gidererek size iyi gelebilir. Baharat ve sebze yönünden zenginliklerle dolu olan Türk mutfağına özgü ve çok sevilen Knorr işkembe çorbası içindekiler ile hızlıca ve pratik bir şekilde hazırlanabilir. Paketlenme aşamasında kontrol edilen ve ambalajlarında BPA içermeyen özel yapısıyla özenle hazırlanmakta ve sizlere sunulmaktadır.

Knorr İşkembe Çorbası Fiyatları

Knorr işkembe çorbası 63 gr x 12 adet SET.UNİ.339 paketlemesi sayesinde uzun süreler lezzetini korur. Özellikle soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak bu çorbayı hızlı bir şekilde emek harcamadan kolaylıkla yapabileceksiniz. Knorr işkembe çorbası kalori açısından dikkat eden kişilere sorun çıkarmamaktadır. Protein ve vitamin deposu olan çorba 13 kaloridir. Knorr işkembe çorbası nasıl yapılır sorusunun cevabı ise oldukça basit ve pratiktir. Önerilen miktarda suyun içerisine pakette bulunan tozu koyduktan sonra kaynayana kadar karıştırmanız yeterlidir. Knorr işkembe çorbası fiyatını incelemek için Trendyol’u ziyaret edebilir ve Knorr işkembe çorbası yorum ve değerlendirmelerini okuyarak bilgi alabilirsiniz. Knorr işkembe çorbası 63 gr x 12 adet satın al seçeneği ile ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.