Wellmatt Lateks Yastık

2.759 TL

Ürün Bilgileri

Wellmatt Lateks Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wellmatt Satıcı Ünvanı: B2C MEDİKAL ORGANİZASYON TEKSTİL REKLAM AJANS TURİZM İNTERNET VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0195025525100016 Vergi Kimlik Numarası: 1950255251
    Bu ürün Wellmatt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet Ürün Fiyatıdır. %100 Doğal Lateks Yastıktır. Kampanyalı üründür. 10cm kalınlığındadır. Doğallık ve Konforun birleşimi Lateks Yastıklar, esnek yapısıyla baş ve boynunuzun şeklini alarak basıncın eşit bir şekilde dağılmasını sağlarken, hava dolaşımı yapabilen özel dokusu ile terlemeden rahat bir uyku çekmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Yatış pozisyonunuza göre uyum sağlayabilme özelliği bulunur. Lateks, doğada bulunan birçok bitkinin salgıladığı ve hava ile karşılaştığında katılaşan sütlü bir bitki özüdür. İçerisinde protein, nişasta, alkaloid, şeker, yağ, sakız, tahin, reçine gibi birçok doğal madde bulunur. Ağrılı hassas bölgeleri ve basınç rahatsızlığı olanlar için üretilmiş keyif yastığıdır. Her türlü kullanıma uygun olarak tasarlanmıştır. Çok fonksiyonlu olup, vücudun farklı bölümlerinde kullanılabilir. Aynı zamanda ortopedik özelliği ile omuz bölgesini doldurur. Arzu edildiğinde fermuarlı kılıfı çıkartılıp 30 dereceye kadar yıkanabilme özelliği vardır. Alçak yastık sevenler ve terleme problemi olanlar için idealdir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 40 x 60
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Wellmatt Wellltkyas Lateks Yastık

Wellmatt 40x60 gri lateks yastık, konforlu bir uyku deneyimi için tasarlanır. Vücudunda ağrılı hassas bölgeler ve rahatsızlığı olan bireyler için üretilir. Bir keyif yastığı olarak kullanıcı karşısına çıkan bu ürün, maksimum rahatlık sağlar. Esnek yapısı sayesinde vücudun şeklini alır. Bu yastığı yalnızca uyurken değil, gün içinde vücudun farklı bölgelerine yönelik kullanmanız da mümkündür. Örneğin bu ürünü, bel yastığı olarak tercih edebilirsiniz. Ürünü doğrudan kendi kılıfıyla kullanabilirsiniz. Bu kılıfı, çamaşır makinesinde kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Yastığın üretim aşamasında doğal bitki özlerinden imal edilen, sağlıklı malzemeler kullanılır. Hem doğal koşullarda üretilen hem de omurganızı koruyan bu ürünü tercih ederek sağlığınızı geri kazanabilirsiniz.

  • Ortopedik
  • Çift taraflı kullanıma uygun
  • Nefes alan kumaş

Wellmatt 40x60 Gri Lateks Yastık Ebatı

Wellmatt 40x60 Gri Lateks Yastık Ebatı

Wellmatt 40x60 gri lateks yastık, tek kişilik bir üründür. Yastığın genişliği 60 cm, uzunluğu ise 40 cm’dir. Standart ölçüleri sayesinde bu yastık, tek kişilik yataklara mükemmel uyum sağlar. Çift kişilik yataklarda da kullanıma uygundur. Aynı zamanda bu ölçüler, yastığın standart kılıflarla birlikte kullanılmasına yardımcı olur. 40 x 60 ölçülerdeki standart yastık kılıflarından dilediğinizi seçerek bu ürüne geçirmeniz mümkündür. Yastığın kendine ait bir fermuarlı kılıfı bulunduğu için ekstra bir kumaş kullanmanız şart değildir. Bu kılıf, fermuarı yardımıyla kolayca çıkarılarak çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir. Wellmatt lateks yastık 14 cm derinliğe sahiptir. Bu ürün, alçak yastık kullanmayı sevenler için ideal bir tercihtir.

Wellmatt 40x60 Gri Lateks Yastık Kumaşı Nasıl?

Wellmatt 40x60 Gri Lateks Yastık Kumaşı Nasıl?

Wellmatt 40x60 lateks yastık, organik malzemeden imal edilen bir kumaşa sahiptir. Bu yastığın kumaşında kullanılan lateks, kauçuk ağacının sütünden elde edilir ve tamamen doğal şekilde hazırlanır. Lateks, doğada birçok bitki tarafından salgılanan ve hava ile temas ettiğinde katılaşan özlerdendir. Sağlıklı bir madde olan lateksin içeriğinde protein, nişasta, alkaloid, şeker, yağ, sakız, tahin ve reçine gibi doğal maddeler bulunur. Bu yastık, tam 14 cm lateks katmana sahiptir. Tüm katmanları organik malzemeden imal edilen bu ürün, organik eşyalar kullanmaya özen gösteren bireyler için uygundur. Yastığın doğrudan cildinize temas eden kılıfının kumaşı ise 4 mevsim rahat etmenizi sağlar. Kılıfın yüzeyindeki milyonlarca hava kanalı sayesinde cildiniz nefes alır. Siz de ferah ve sağlıklı bir uyku deneyimi yaşarsınız.

Wellmatt 40x60 Gri Lateks Yastık Ergonomik mi?

Wellmatt 40x60 Gri Lateks Yastık Ergonomik mi?

Wellmatt 40x60 gri lateks yastık, konforlu uykular için özel olarak tasarlanır. Baş, boyun ve omuz bölgesinin anatomisine uygun olarak üretilen, ergonomik bir yastıktır. Kendiliğinden esnek bir malzeme olan lateks sayesinde, ilk kullanımdan itibaren başınızın ve boynunuzun şeklini alır. Bu formu âdeta akıllı bir cihaz gibi hafızasında tutar ve sonraki uyku süreçleri için korur. Bu sayede ürün, başınızı ve boynunuzu mükemmel şekilde sararak koruma altına alır. Ortopedik özelliğiyle omuz bölgesini doldurarak ekstra destek sağlar. Basıncın eşit şekilde dağılmasına yardımcı olarak ağrıları azaltır. Yatış pozisyonunuza uyum sağlayacak olan bu ürün, kullanıcıya keyifli uykular sunar. Çok yönlü olarak da kullanılabilen yastık, vücudun farklı bölgeleri için uygundur. Çift taraflı bu yastığın iki yüzü de aynı konforu sunar. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüşlerinden ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Wellmatt 40x60 gri lateks yastık yorumlarını inceleyebilirsiniz. Uyku kalitenizi bir hayli artıracak olan bu ergonomik ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.