BASF 2024/10 Goliath Jel Hamamböceği Jeli 35 gr

1.645 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.645 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BASF 2024/10 Goliath Jel Hamamböceği Jeli 35 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STİLLEX Satıcı Ünvanı: TÜNAY BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1850551113
    Bu ürün STİLLEX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2024/10 Goliath Jel Hamamböceği Jeli 35gr (kalorifer Böceği,alman Hamamböceği,amerikan Hamamböceği) **Ürün Açıklaması:** Goliath Jel 35 Gr Hamamböceği Jel Yem, etkili ve hızlı sonuç almak için tasarlanmıştır. Evlerinizde, iş yerlerinizde veya diğer mekanlarda görülen hamamböcekleriyle başa çıkmak için güvenilir bir çözüm sunar. Yüksek kaliteli içeriğiyle hamamböceklerine etkili bir şekilde karşı koyar ve hızlı bir şekilde kontrol altına almanıza yardımcı olur. **Ürün Özellikleri:** - Etkili Formül: Goliath Jel, özel formülü sayesinde hamamböcekleriyle etkili bir mücadele sağlar ve hızlı sonuçlar elde etmenizi sağlar. - Kolay Kullanım: Pratik jel formu, kolaylıkla uygulanabilir ve kullanıcı dostudur. Uygulama alanlarına temiz ve düzgün bir şekilde yerleştirilerek kullanılır. - Hızlı Sonuçlar: Goliath Jel, hızlı etki gösterir ve hamamböceklerinin kontrol altına alınmasına yardımcı olur. Kullanım talimatlarına uyulduğunda, sonuçlar çoğu durumda kısa sürede fark edilir. - Güvenilir Marka: Goliath, hamamböceği kontrolü konusunda uzmanlaşmış bir markadır. Yılların deneyimi ve güvenilirliğiyle bilinir. Evlerinizde ve iş yerlerinizde hamamböceklerinin kontrol altına alınması için Goliath Jel 35 Gr Hamamböceği Jel Yem'i tercih ederek, etkili ve güvenilir bir çözüm elde edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
Geri Bildirim Ver

BASF Goliath Hamam Böceği Jeli 35 gr (Kalorifer Böceği, Alman, Amerikan Hamam Böceği)

Böcek ve haşereler pek çok bakteri ve mikrobun yayılmasına neden olur. Mikropların yayılmasını sağlayan bu canlılar pek çok hastalığın insanlara bulaşmasına sebebiyet verir. Bu istenmeyen ve insan sağlığı için tehlikeli olan durumu engelleyebilmek adına değişik forma ve özelliğe sahip ilaçlar tasarlanır. Bu ilaçlar arasında yer alan BASF Goliath hamam böceği jeli 35 gr (kalorifer böceği, Alman, Amerikan hamam böceği) seçeneği kısa sürede etkisi sayesinde çeşitleri arasından öne çıkar. Ürün etkili sonuca ulaşması sayesinde müşteriler tarafından beğenilir. Her evin vazgeçilmez gereksinimleri arasında yer almayı başarır. Siz de haşerelerden kısa sürede kurtulmak istiyor, etkili bir sonuca ulaşmayı amaçlıyorsanız BASF Goliath hamam böceği jeli 35 gr (kalorifer böceği, Alman, Amerikan hamam böceği) satın alabilirsiniz.

  • Kısa sürede etkili sonuç
  • 35 gr miktar
  • Jel form

Etkili Sonuç İçin BASF Goliath Hamam Böceği Jeli 35 gr

Etkili Sonuç İçin BASF Goliath Hamam Böceği Jeli 35 gr

Goliath gel, içerisinde yer alan bileşenler ile kısa sürede istediğiniz sonuçları elde etmenize olanak sunar. Ürün; hamam böceği, kalorifer böceği, kakalak, Alman ve Amerikan hamam böceği gibi pek çok haşere üzerinde kullanılabilir. Bu canlıların sebep oldukları problemlere hızlı bir şekilde çözüm getirir. BASF Goliath jel insan sağlığı üzerinde olumsuz etkiler yaratmaz. Bu özelliği sonucunda ofis ya da ev gibi insanların bulunması gereken mekanlarda da rahat bir şekilde tercih edilir. Aynı zamanda ürününün koku özelliği yoktur. Kokusuz niteliği sayesinde kullanıldığı ortamın havalandırılması gibi zahmet gerektiren işlemlere ihtiyaç duyulmaz. Emek harcanmasına gereksinim olmadan kolay ve rahat bir şekilde uygulanır. Siz de kısa sürede etkili sonuca ulaşma imkanı tanıyan, pek çok değişik haşere üzerinde kullanılabilen ürünü gönül rahatlığı ile temin edebilirsiniz.

BASF Goliath Hamam Böceği Jeli 35 gr Yorumları

BASF Goliath Hamam Böceği Jeli 35 gr Yorumları

BASF Goliath hamam böceği jeli 35 gr (kalorifer böceği, Alman, Amerikan hamam böceği) yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Ürün, jel forma sahiptir. Jel yapısı sonucunda pek çok değişik ortamda kullanılabilir. Duvar, parke gibi farklı özelliğe sahip olan zemine rahat bir şekilde uygulanır. Bu özelliklerinin yanı sıra leke bırakmayan yapısı da müşterilerin ilgisini çeker. Kullanım sonrasında müşterileri zahmete sokmadan rahat bir biçimde temizlenir. Kullanıldığı ortamda leke ya da iz gibi görselliği olumsuz yönde etkileyen durumlar görülmez. Müşterilere sağladığı avantajlar ürünün tercih edilirliğini olumlu önde artırırken çok sayıda kişinin memnuniyetini kazanmasına aracı olur. BASF Goliath hamam böceği jeli 35 gr (kalorifer böceği, Alman, Amerikan hamam böceği) kullananlar üründen oldukça memnundur. Siz de koku özelliği bulunmayan, insan sağlığına herhangi bir olumsuz etkisi olmayan ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

BASF Goliath Hamam Böceği Jeli 35 gr Fiyatı

BASF Goliath Hamam Böceği Jeli 35 gr Fiyatı

Goliath hamam böceği jel ilacı kalıcılık etkisi sayesinde müşterilerin büyük beğenisini kazanır. Ürün minimum 4 ay ev ya da ofis ortamının haşerelerden kurtulmasına kaynaklık eder. Ürün içerisinde yer alan kimyasal maddeler sonucunda böceklerin birbirini yemesine sebep olur. Böylelikle haşerelerin yavru ya da larvalarına ulaşmaya ihtiyaç duyulmaz. Kısa sürede etkili ve kalıcılık oranı yüksek sonuçlar verir. Ürün, yüksek sıcaklıklarda da kullanılabilir. Böylelikle fırın, mutfak dolabı gibi pek çok ortamda etkili sonuca hızlı bir şekilde ulaşır. Sahip olduğu niteliklerle kullananlarının beğenisini kazanır. BASF Goliath hamam böceği jeli 35 gr (kalorifer böceği, Alman, Amerikan hamam böceği) fiyatı müşteri memnuniyetini kazanan miktar aralığındadır. Siz de leke gibi görüntüyü olumsuz yönde etkileyen çeşitli durumların görülmediği, kolay kullanım özelliğine sahip olan ürünü Trendyol aracılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.