Bioderma Sebium Global 30 ml

500 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
633,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bioderma Sebium Global 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CE-SE SHOP Satıcı Ünvanı: CESE EVENT REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0206151710100001 Vergi Kimlik Numarası: 2061517101
    Bu ürün CE-SE SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bıoderma sebium global 30 ml problemli ciltler için özel bakım kremietki mekanizması seborestore tehcnology (fluidactivtm patent + bakuchiol) kompleksi sayesinde sebum kalitesinin ve dengesinin korunmasına destek olur
  • Aha esterleri ile inatçı cilt pürüzlerinin giderilmesine destek olur
  • Enoksolon ile cildi ve kızarık görünümü yatıştırmaya yardımcı olur
  • Cilt toleransı yüksektir
  • Kullanım talimatlarısabah ve/veya akşam – haftada 7 günsébium foaming gel veya sébium h2o ile temizlenmiş cilde günde 1 veya 2 kez uygulanabilir
  • Gözlerle temasından kaçının

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 300 + ml
  • Form Balm
Geri Bildirim Ver

Bioderma Sebium Global 30 ml

Cilt problemlerini gidermek adına kozmetik sektöründe önemli bir yere sahip olan Bioderma markası, kaliteli ham maddelerden üretilir. Çeşitli sebeplerden oluşan cilt lekelerini gidermek adına piyasaya sürdüğü Bioderma Sebium Global ürünü problemli ciltlerin ihtiyaç duyduğu bir bakım kremidir. Bioderma Sebium Global Cover kullananlar tarafından beğeni kazanmakla beraber şu özelliklere sahiptir:

  • Cilt toleransı
  • Sebum dengesinin korunması
  • Cildi arındırma

Sebium Global Kullanımı ve Faydaları

Sebium Global Kullanımı ve Faydaları

Cilt kızarıklıklarını gidermek adına kaliteli ham maddelerden üretilen temiz içeriğe sahip olan Sebium Global yatıştırıcı özelliğiyle dikkat çeker. Problemli ciltlerin kullanabileceği nitelikte olan ürün sayesinde cildinizde meydana gelen kızarıklıkları yatıştırabilir, renginizi dengeleyebilirsiniz. İçeriğinde yer alan eroksolon sayesinde cildin rahatlayıp yatışmasına ve renk eşitsizliklerinin giderilmesine aynı anda yardımcı olan Bioderma Sebium Global kremi satın alarak, cildinize iyi bakabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu özellikler şu şekilde sıralanabilir:

Sebium Global Cover kullananlar karma veya yağlı cilt tipine sahip olan kişilerdir. Bu cilt tipinin kullanabileceği, uygun bir içeriğe sahiptir. Özel formülü sayesinde gözenekleri tıkamayan bir yapıya sahiptir. Cilt toleransı yüksek olan Bioderma Sebium Global Cover 30ml cilde kolay bir şekilde uygulanabilir bir forma sahiptir. Kremin matlaştırıcı bir etkisi bulunur. Bu sayede cilt tarafından kolayca emilir. Oldukça inatçı cilt pürüzlerinin bile kısa süre içerisinde giderilmesine yardımcı olacak bir içeriğe sahiptir. .

    Cilt Pürüzlerinden Kurtulun

    Cilt Pürüzlerinden Kurtulun

    Bioderma Sebium Global sivilce lekelerini giderip cildin rahatlamasına, renk eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur. Kozmetik bir problem olabileceği gibi sağlık problemlerinden de ortaya çıkabilecek olan sivilcelerin ardında bıraktığı kırmızı lekelerden kurtulmak için tercih edebileceğiniz ürünle, pürüzsüz bir cilde kavuşabilirsiniz. Bioderma Global Cover ürününü sabah ve akşam olmak üzere temizlemiş olduğunuz cildinize uygulayabilirsiniz.

    Gerekli uygulama adımlarını takip ederek cildinize uygulayacağınız Bioderma Global krem AHA esterleri sayesinde cildinizin temizlenmesine yardımcı olur. Bioderma Sebium Global arındırıcı krem 30 ml cildinizi rahatlatır, rahatsız edici kızarıklık görüntüsünden kurtulmanıza yardımcı olur. Bioderma Sebium Global nasıl kullanılır sorusunun cevabı ise oldukça basittir. Harici bir şekilde cildinize uygulayıp masaj yaparak uygulama bölgesine yaymanız gerekir.

      Sebium Global Cover Trendyol’da

      Sebium Global Cover Trendyol’da

      Sebium Global Cover uygun fiyatlar üzerinden Trendyol aracılığıyla satın alabileceğiniz, cilt bakımında fark yaratmış bir üründür. Sebium Global krem için yazılan yorumları okuyabilir, ürünle ilgili diğer müşterilerin deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bioderma Sebium Global yorumlarına göz atabilir, Bioderma Global kullananların memnuniyeti hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Filtreleme özelliğini kullanarak Sebium Global fiyat araştırması yapabilir, bütçenize uygun ürünü rahatlıkla bulabilirsiniz. Bioderma Sebium Global 30 ml ile cildinize gerekli bakımı yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Sahip olduğunuz kızarıklıkları gidermek, cildinizi siyah noktalardan arındırmak için Bioderma Sebium Global soin intense purifiant özelliğiyle cildinize yoğun bir şekilde bakım yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Bioderma Sebium Global nemlendirici özelliğiyle de cildinize bakım yaparken aynı zamanda nem dengesini korumasına yardımcı olur. Bioderma Sebium Global fiyat olarak da müşteri dostu bir ürün olma özelliği gösterir.