Detox Enterosgel Vücut U 225 Gr

649 TL

Ürün Bilgileri

Detox Enterosgel Vücut U 225 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHEL SAĞLIK Satıcı Ünvanı: AYŞE KARAKOLLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3372478576200001 Vergi Kimlik Numarası: 5150718899
    Bu ürün AHEL SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Detox 564814409 Vücut U 225 gr Enterosgel

Enterosgel 225 g vücut detoxu, vücuttaki zararlı bakterilerin atılmasına yardımcı olan önemli bir sağlık ürünüdür. Genellikle çocuklarda kullanılan Enterosgel detox, yetişkinler için de idealdir. İçeriğinde sağlığa zarar verecek herhangi bir bileşen bulunmaz. Özellikle ishal ve bulaşıcı olmayan karın ağrısı tedavisinde kullanılır. Enterosgel, sorbent grubunda yer alan modern bir takviye türüdür. Parçacıklı macun yapısı sayesinde hem bağırsakları hem de genel anlamda vücudu temizlemeye yardım eder. Zararlı maddeleri emme özelliği sayesinde sindirim sisteminin sağlıklı çalışmasına katkı verir.

  • Sağlık alanında kullanıma uygundur.
  • Ürün 225 gramdır.
  • Macun formundadır.

Enterosgel Vücut Detoxu 225 Gr İçeriği ve Yapısı Nasıldır?

Enterosgel Vücut Detoxu 225 Gr İçeriği ve Yapısı Nasıldır?

Enterosgel 225 g vücut detoxu, macununun ana maddesi silikon bazlı organik polimetilsiloksan polihidrattır. Ürünün özel bir aroma ya da tadı yoktur. Sindirim sisteminin nüfuz eden bu ilaç, toksik maddeleri vücuttan atmaya yarar. Enterosgel 225 g vücut detoxu toksinleri arındırırken mukoz zarını korumaya yardımcı olur. Macun formunda olan ürün alındıktan sonra adeta bir sünger gibi zararlı maddelerin emilmesini sağlar. Macunun formülünde insan sağlığına zarar verecek herhangi bir madde bulunmaz. Saflaştırılmış su oranı da oldukça yüksek olan bu detoks, zehirlenme durumlarında da oldukça etkilidir. Enterosgel 225 g vücut detoxu, suda rahatlıkla dağılabilir. Aşırı alımdan kaçınılarak tüketilmesi gerekir. Türkiye'de ve dünyada binlerce kişi tarafından kullanılan bu ilaç, sağlıklı bir sindirim sisteminin oluşumuna katkı sağlar. Bileşenleri sayesinde son derece güvenlidir.

Enterosgel Vücut Detoxu 225 Gr Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Enterosgel Vücut Detoxu 225 Gr Etkisini Ne Zaman Gösterir?

Enterosgel 225 g vücut detoxu, oldukça hızlı şekilde etki gösterir. Ürünü deneyimleyen birçok kullanıcı hastalık semptomlarının neredeyse iki günde kaybolduğunu ifade etmiştir. Ayrıca rahatsızlıkların nüksetme riskini de önemli ölçüde azalır. Enterosgel 225 g vücut detoxu kullanıldıktan birkaç saat sonra etkisini göstermeye başlar. Ürün kullanıldığında vücuttaki vitamin ve mineral maddelerinin emilimini bozmaz. Ayrıca bağırsaklardaki motor işlevleri etkilemez. Enterosgel 225 g vücut detoxu yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyan detaylardır. Ürün, hızlı etki etmesiyle birçok kişiden olumlu dönütler alır. Enterosgel 225 g vücut detoxunun kilo vermeye yardımcı olduğuna dair yorumlar bulunur. Bağırsak hareketlerini düzene koyduğu ve zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olduğu için günlük yaşam kalitesini artırır. Enterosgel 225 g vücut detoxundan bazı zehirlenme vakalarında da yararlanılabilir.

Enterosgel Vücut Detoxu 225 Gr Kimlerin Kullanımı İçin Uygundur?

Vücut detoksu hem yetişkinlerin hem de çocukların kullanımı için uygundur. Enterosgel 225 g vücut detoxu iki şekilde tüketilebilir. İlk seçenek bir miktar macunun su ile birlikte yutulmasıdır. İkinci seçenek ilacın yaklaşık yarım bardak su içerisinde çözülerek içilmesidir. Ürünün yemek sırasında ve sonrasında tüketilmesi tavsiye edilmez. Kabızlığa engel olan Enterosgel 225 g vücut detoxunun yetişkinlerde ve çocuklarda kullanım miktarı farklıdır. Ayrıca ishal, karın ağrısı gibi şikayetleri olan bebeklerde de belirli oranlarda kullanılabilir.

1 yaşından büyük bebeklerin doktor kontrolünde Enterosgel 225 g vücut detoxundan faydalanmaları sağlanabilir. 225 g'lık paketi ürünü uzun süreli kullanıma uygun hale getirir. Bu anlamda ilacın muhafaza koşullarına özen göstererek bir sonraki kullanım için saklanması mümkündür. Siz de karın ağrısı, ishal, kabızlık gibi şikayetlerden kurtulmak için Enterosgel 225 g vücut detoxunu tercih edebilirsiniz. Ürünü kendiniz için alabileceğiniz gibi çocuklarınızın ve yakınlarınızın sağlığını korumak için de alabilirsiniz. Trendyol’un güvenilir altyapısı ile ürünü dakikalar içerisinde sipariş edebilir, kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.