Electronic Arts Ps4 Oyun Apex Legends Lifeline

98,90 TL

Ürün Bilgileri

Electronic Arts Ps4 Oyun Apex Legends Lifeline

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosa Satıcı Ünvanı: TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836014439357137 Vergi Kimlik Numarası: 8360144393
    Bu ürün Teknosa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün teslim edildikten sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir. Bilinen uzayın sınırlarında Apex Oyununu bulacaksınız - Apex Şampiyonu ünvanı için mücadele eden kanunsuz ve uyumsuzlar takımlarının savaştığı Battle Royal oyunu. Kazan ve Efsane ol. Apex Legends Lifeline Edition içerik: - Efsanevi Guardian Angel Lifeline Giydirmesi - Efsanevi Chooser of the Slain Flatline Giydirmesi - Özel Winged Guardian Falaması - Özel Angel Struck Rozeti - 1,000 Apex Coin ÖZELLİKLER - Efsanevi Karakterler Listesi - Her biri kendine has kişiliğe, güce ve alması kolay fakat ustalaşması zorlayıcı yeteneklere sahip güçlü Efsanelerin gelişimini yönetin. - Ekibinizi Kurun - Efsanenizi seçin ve kendine has yeteneklerini diğer oyuncularla biraraya getirip efsanevi ekibiniz oluşturun. - Stratejik Battle Royale - Yeteneklerinizi ve aklınızı stratejik hamleler için kullanın , ekibinizin gücünü yeni mücadelelere adapte edin. - Tatlı Ganimetler! - Hemen atlayın gGüçlü silahların, çeşitli eklentilerin ve sizi koruyacak kullanışlı zırhları yağmalayın. Kapışamadan sonra , karakterinizi ve silahlarınızı özelleştirebileceğiniz bol miktarda kozmetik eklentileri toplayın ve savaş sırasında şovunuzu yapabileceğiniz yeni özelliklerin kilidini açın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü FPS
Geri Bildirim Ver