5
Şerit Metre kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Genel Markalar Çelik Şerit Metre 5 Mt.

159 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çelik Şerit Metre 5 Mt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özçelik Ticaret Ltd Satıcı Ünvanı: ÖZÇELİK EL ALETLERİ HIRDAVAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0673060226600001 Vergi Kimlik Numarası: 6730602266
    Bu ürün Özçelik Ticaret Ltd tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisco Çelik Şerit Metre 5 Mt. 5 metrelik
  • Kolay kullanım
  • Dayanıklı,
  • Özel kilitleme sistemi
  • Fisko şerit 5 Metre
Geri Bildirim Ver

Fisco Çelik Şerit Metre 5 Mt 00284

Fisco çelik şerit metre 5 mt, ölçümler yapmak için kullanılan dayanıklı ve işlevsel bir ölçüm aracıdır. 5 metre uzunluğuna sahip olan metre, birçok ölçüm ihtiyacını karşılamak için yeterlidir. Metre uzunluğunun fazla olması, birçok meslek grubu tarafından kullanılabilir olmasını sağlar. Kolay kullanıma sahip olan metre, dayanıklı çelik malzeme kullanılarak yapıldığı için uzun ömürlü kullanım sunar.

  • Dayanıklı

  • Geniş kullanım alanı

  • 5 metre

Fisco Çelik Şerit Metre 5 mt Özellikleri

Fisco Çelik Şerit Metre 5 mt ÖzellikleriFisco çelik şerit metre 5 mt özellikleri arasında dayanıklı ve sağlam yapıya sahip olması ön plana çıkar. Üretiminde dayanıklı çelik malzeme kullanıldığı için hem daha uzun süre kullanım ömrüne sahip olur hem de güvenli kullanım sağlar. Genellikle metrik sistemde ölçüm yapmak için kullanılan metre, bazı modellerde imperial sistemde de ölçüm yapma yeteneğine sahiptir. Oldukça pratik kullanıma sahip olan metre, ölçüm yapmak için kullanılır. Şerit metrenin otomatik olarak kendini sarmalayabilen bir mekanizmaya sahip olmasından dolayı kullanım kolaylığı sağlar. Metrenin üzerinde bulunan sayılar ölçüm uzunluğunu ifade ederken ölçümü kilitlemek için bir mekanizma bulunur. Genellikle inşaat, marangozluk, mühendislik, ev dekorasyonu, bahçe işleri gibi birçok farklı alanın ölçüm ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılır. Ölçüm yapmak için şerit metreyi ölçüm alanının uzunluğu kadar açarak istediğiniz alanın ölçüm sonucunu öğrenebilirsiniz. Şeridi ölçülen yüzeye yerleştirin ve bitiş çizgisine denk gelen uzunluk birimini not alın. Ölçümü kilitlemek için kilitleme mekanizmasını kullanabilirsiniz.

Fisco Çelik Şerit Metre 5 mt Kullanımı

Fisco Çelik Şerit Metre 5 mt KullanımıBirçok farklı alanda yaygın kullanıma sahip olan şerit metre daha çok inşaat, mimarlık, marangozluk, ev dekorasyonu, mühendislik ve otomotiv sektörlerinde yaygın bir şekilde kullanılır. Yapı işleri sırasında uzunluk, genişlik ve yükseklik ölçümleri için kullanılır. Ahşap işleri yaparken kesimlerin doğru boyutlarda yapılmasına yardımcı olan metre, daha düzenli ve simetrik mobilyaların hazırlanmasında önemli bir yardımcıdır. Mobilya yerleştirme, perde montajı gibi ev dekorasyon işlerinde kullanılan metre, bahçe tasarımı ve bitki yerleştirmesi sırasında fidanlar arasının eşit olmasını sağlamak için gereken ölçüm işlemlerinde de kullanılır. Birçok farklı kullanım alanına sahip olan bu ürün, mühendislik ve otomotiv sektöründe de tercih edilir. Mühendislik projelerinde ölçüm yapmak için kullanılırken otomotiv sektöründe çeşitli ölçüm ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tercih edilir. Taşıma için uygun bir şekilde tasarlanan metreyi yanınızda taşıyabilir ve herhangi bir ölçüm işlemi için kullanabilirsiniz.

Fisco Çelik Şerit Metre 5 mt Fiyatı ve Yorumları

Fisco Çelik Şerit Metre 5 mt Fiyatı ve YorumlarıHassas ölçüm yapabilme özelliğine sahip olan Fisco çelik şerit metre, projelerinizi daha doğru bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur. Taşıma kancası veya klipsi sayesinde kolayca taşınabilir ve herhangi bir ölçüm işlemi için her zaman yanınızda olabilir. Çelik şerit metrenin dayanıklı yapısı uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Metrenin çelik malzemeden üretilmesi kırılma ya da deforme olmadan aktif kullanım sunmasına olanak tanır. Doğru ölçümler iş güvenliği açısından önemli olduğundan ve hatalı ölçümler kazalara yol açabileceğinden metrenin doğru ayarda olması ve pratik kullanım sağlaması önem taşır. Geniş kullanım alanına sahip olan bu metre, hem çelik gövdeye sahip olması hem de hassas ölçümleri yapabilmesi bakımından uzun ömürlü ve fonksiyonlu bir yapıya sahiptir. Fisco çelik şerit metre 5 mt yorum ve kullanıcı deneyimleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Fisco çelik şerit metre 5 mt fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.