Fuwell Izole Bitkisel Protein

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fuwell Izole Bitkisel Protein

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 1. Fuwell İzole Bitkisel Protein Nedir? Hayvansal kaynaklı proteinlere olan hassasiyetin artması ve sürdürülebilirliğinin zor olması nedeniyle bitkisel kaynaklı proteinlere ilgi sürekli artmakta. Fuwell İzole Bitkisel Proteinler de hayvansal proteinler kadar besleyici olmasının yanı sıra doğal yöntemlere kullanılarak, GDO'suz bezelye kaynaklarından yüksek teknoloji ve bilimsel yöntemlerle üretilmektedir. 2. Niçin Fuwell Bitkisel Protein Kullanmalıyım? Daha sağlıklı bir yaşam için gereken günlük protein ihtiyacımızı Fuwell Bitkisel Protein sayesinde karşılayabiliriz. Özellikle içinden geçtiğimiz pandemi sürecinde bitkisel proteinlere ilgi ve ihtiyaç gitgide artmıştır. 3. Fuwell Bitkisel Protein Nasıl ve Ne ile Tüketilir? Fuwell Bitkisel Proteini direkt su, süt ya da yoğurda ekleyebiliriz. Bu ürünlere 3 çorba kaşığı bitkisel protein ekleyerek 24 gr saf protein kazanabiliriz. Bunun yanı sırada farklı meyve ve sebzelerle shake yapılabilir, katı gıdaları da proteince zenginleştirmek için kullanabiliriz. Örneğin
  • 1000 gram una 3 çorba kaşığı Fuwell İzole Bitkisel Protein ekleyerek proteinli ürünler üretebiliriz. 4. Fuwell İzole Bitkisel Proteinde Ne Kadar Protein Var? Fuwell İzole Bitkisel Protein %80 saflıkta bezelye proteini içermektedir. Karşılığında 100 gram et ise %26 protein içermektedir. 1 çorba kaşığı Fuwell İzole Bitkisel Protein en az 8 gram protein içermektedir. 5. Fuwell İzole Bitkisel Proteini Saklamak Zor mu? Aksine çok kolay. Fuwell İzole Bitkisel Protein oda sıcaklığında, güneş almayan bir yerde rahatlıkla saklanabilir. 6. Fuwell İzole Bitkisel Proteinin Farkı Nedir? Fuwell İzole Bitkisel Protein laktoz gibi alerjenler içermez, kolay sindirilir, içeriğinde GDO bulunmaz, yapay karbonhidrat ya da tatlandırıcı barındırmaz. Bu özellikleriyle temiz etikete sahiptir. Temiz etikete sahip ürünler günümüzde az olmakla birlikte giderek yaygınlaşmaktadır. 7. İçeriği İyi, Peki Dışı? Tamamen doğal olarak üretilen Fuwell Bitkisel Proteinin ambalajı da doğa dostudur. Doğada %100 çözünebilir yapısıyla doğaya zarar vermez.
Geri Bildirim Ver