Nova Brezilya Keratin 1000 Ml.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,90 TL
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,88 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199 TL189 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nova Brezilya Keratin 1000 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polen Kozmetik Satıcı Ünvanı: POLEN KUAFÖR ÜRÜNLERİ VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732121353900001 Vergi Kimlik Numarası: 7321213539
    Bu ürün Polen Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brezilya Keratin 1000 Ml.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
  • Etki Elektriklenme Karşıtı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Nova Brezilya 1000 ml Keratin

Nova 1000 ml Brezilya keratin saçları onarıp güçlendirerek saçlara canlılık ve parlaklık kazandırır. Argan yağıyla zenginleştirilmiş özel formülü ile her bir saç telini kökten uca besler ve güçlenmelerine yardımcı olur. Yıpranmış ve cansız duran saçlara kapsamlı bakım yaparak saçların sağlığına ve doğal ışıltılarına yeniden kavuşmasını sağlar. Nova 1000 ml Brezilya keratin, saçları kökten uca nemlendirir ve ayrıca saç derisi sağlığına da katkıda bulunur. İçerdiği argan yağı ile gücünün büyük kısmını bitkisel kaynaklardan alan bir üründür. Nova 1000 ml Brezilya keratin doğru kullanımla saçları daha sağlıklı, dayanıklı ve yumuşak bir hâle getiren, saç bakımında son derece etkili bir araçtır.

  • Doğru uygulama için ürün paketindeki adımlar izlenmelidir.
  • Argan yağıyla güçlendirilmiş formülü ile saçlara sağlık ve canlılık kazandırır.
  • Ürün miktarı 1000 ml’dir.

Nova 1000 Ml Brezilya Keratin İçeriğinde Neler Vardır?

Nova 1000 Ml Brezilya Keratin İçeriğinde Neler Vardır?

Nova 1000 ml Brezilya keratinin son derece etkili formülünde en önemli bileşenlerden biri argan yağıdır. Bu yağ vitamin, antioksidan ve yağ asidi açısından son derece zengindir. İçerdiği E vitamini saç bakımında önemli etkisi bulunan ürünlerden biridir. Saç bakımında çok faydalı olan Argan yağı da saçları nemlendirir ve köklerini besler. Nova keratin, saçlara ışıltı ve yumuşaklık veren etkisini büyük ölçüde argan yağına borçludur. Ürünün içerdiği diğer bileşenler, saç bakım ürünlerinin pek çoğunda karşılaşılan ve saç bakımında önemli işlevleri olan kimyasal ve bitkisel kaynaklı maddelerdir. Bu bileşenler şu şekilde sıralanabilir: Su, karite yağı, setil ester, behentrimonium methosulfate / setearil alkol, hidrojenlenmiş bitkisel yağ, shea butteramidopropyltrimonium, klorid fosfolipid, glisin soya yağı, glikolipidler, glisin soya sterolleri, gliserin, Peg-90m, disodyum EDTA, hydroxtyethylcellulose, methillisothiazoline, hidrolize keratin/kreatin, parfüm, sitrik asit.

Nova 1000 Ml Brezilya Keratin Saça Faydaları Nelerdir?

Nova 1000 Ml Brezilya Keratin Saça Faydaları Nelerdir?

Nova 1000 ml Brezilya keratin, yıpranmış saçların eski sağlığına kavuşmasında etkili bir yardımcıdır. Saç derisi ve tellerine çok aşamalı bakım yaparak daha güçlü ve canlı saçlara kavuşmayı kolaylaştırır. Doğru kullanımla hızlı şekilde gözle görülür sonuçlar verir. İçerdiği argan yağı ile saç tellerini besler ve nemlendirir. Güçsüzleşerek kırılan ve kopan saçların onarımına destek olur. Saç tellerinin içerisine nüfuz ederek dıştan içe ve kökten uca etkili bakım ve onarım sağlar. Çeşitli işlemler sonucu yorularak cansız ve mat bir görünüm kazanmış olan saçların eski canlılığına ve ışıltısına kavuşmasında etkili bir rol oynar. Saç tellerine ihtiyaç duydukları besinleri sağlar ve nemlendirir. Bu sayede yumuşak ve ipeksi saçlara kavuşmakta etkili bir araç olur. Onarılıp güçlenen saçlar ileride oluşabilecek kırıklara karşı daha dayanıklı hâle gelir.

Nova 1000 Ml Brezilya Keratini Kimler Kullanmalıdır?

Daha sağlıklı ve canlı saçlara kavuşmak isteyen herkes Nova 1000 ml Brezilya keratin ürününe başvurabilir. Özellikle saç telleri çeşitli sebeplerle yorgun düşmüş ve bakım isteyen kişilerin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılayacak bir üründür. İncelerek kırılan ve kopan saçlarını bu problemler karşısında güçlendirmek isteyen kişilerce etkili bir saç bakım ürünü olarak kullanılabilir. Bu durumların yanı sıra Nova keratin, saçlara boya yaptıktan sonra rengin oturması ve doğal bir görünüm elde edilmesinde de oldukça etkili bir araçtır. Bu konuda merak ettiklerinizi Nova 1000 ml Brezilya keratin yorum sekmesinden iletebilir, aynı zamanda ürünü satın almış olan diğer kullanıcıların deneyimlerine göz atabilirsiniz. Saç bakımında etkili ve uygun bir ürün olan Nova Brezilya keratini şimdi Trendyol’dan satın alarak sağlıklı ve canlı saçlara bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Cazip indirim oranı ile avantajlı bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Satın alma işleminizi tamamladıktan sonra ürün adresinize hızlı ve sorunsuz bir biçimde iletilir.