Sesu El Ağdası 250gr

138,40 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99 TL74,90 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
83,48 TL
400 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
83,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sesu El Ağdası 250gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sesu El Ağdası 250 gr Sesu El Ağdası özel formülüyle istenmeyen tüyleri temizler. Uzun süre pürüzsüz bir cilde sahip olmanızı sağlar. Tüyleri kökünden alır ve cildinizi yıpratmadan kadifemsi bir parlaklık kazandırır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Kavanoz
  • Ürün Tipi Normal Ağda
Geri Bildirim Ver

Sesu 8690605670023 250 g El Ağdası

Ağda, istenmeyen tüylerden kurtulmanın etkili bir yoludur. Özellikle kadınların tercihi olan ve pürüzsüz cilde kavuşmayı sağlayan birçok ağda türü vardır. Sesu 250 gr el ağdası, sıkça beğenilen ve kullanılan bir üründür. Tüyleri kolayca temizleyebilme özelliğine sahip olan ağda, oldukça etkili sonuç verir. Sesu 250 gr el ağdası, cildi temizlerken zarar durumunu minimum seviyeye indirir. Uzun süre tertemiz cilt görünümü ortaya koyan ürün, vücutta birçok yerde kullanılır..

  • Tüm cilt tiplerine uygundur.
  • Tüyleri kökünden alır.
  • Ağırlık: 250 gram.

Sesu El Ağdasının Özellikleri Nelerdir?

Sesu El Ağdasının Özellikleri Nelerdir?

Sesu el ağdası, 250 gram ambalajlarda satışa sunulur. Ürünü kuru, hassas ya da normal fark etmeksizin her cilt tipi güvenle kullanabilir. Uzun süre pürüzsüzlük hissi veren el ağdası, özel formüle sahiptir. Sesu 250 gr el ağdası şeker içermeyen içeriğiyle birçok kişinin tercihidir. Sesu, içeriği sayesinde kıl köklerinin beslenmesini ve çoğalmasını engeller. Ürünün kendisine has bir yapısı vardır. Kısa sürede vücuda yapışan ve kılları almayı sağlayan kıvam sayesinde işlem yapmak kolay hâle gelir. Sesu 250 gr el ağdası düzenli kullanımda kılların azalmasını da sağlar. Kıl kökleri söz konusu ürün sayesinde hem geç hem de daha az çıkar. Bu ağda çeşidi kol, bacak, koltuk altı ve bikini bölgesinde kullanıma uygundur. Pratik ve kolay bir çeşit olan ağda, zamandan tasarruf etmeyi sağlar.

Sesu El Ağdasını Kimler Kullanabilir?

Sesu El Ağdasını Kimler Kullanabilir?

Sesu 250 gr el ağdası, tüy probleminden şikayetçi olan herkesin kullanımına uygundur. Kıl yapısı fark etmeksizin birçok kişinin tercihi olan ürün, ergenlik döneminde ebeveyn kontrolünde kullanılabilir. Genellikle gençlerin ve orta yaş kadınların tercihi olan el ağdası, başarılı sonuçlarıyla beğeni kazanır. Sesu 250 gr el ağdası, erkekler tarafından da tercih edilir. Erkekler, vücudunda bulunan istenmeyen tüyleri bu yöntemle temizler. Sesu 250 gr el ağdası, profesyonel kullanıma da uygundur. Birçok kuaför ve güzellik salonu, el ağdasıyla etkili sonuçlar elde eder. El ağdasının hamilelik döneminde kullanılması tavsiye edilmez. Hamilelikte meydana gelen hormonal değişiklikler, ciltte farklı reaksiyonlar oluşmasına yol açabilir. Ayrıca bu dönemde cilt hassaslaştığı için epilasyon yapmak kızarıklık ve morarma gibi problemleri de beraberinde getirebilir. Söz konusu ürün hakkında kullanıcıların yorumlarından faydalanmak için Sesu 250 gr el ağdası yorum ve değerlendirmeler bölümüne bakılması gerekir. Bu sayede alışverişten elde edilen memnuniyet de artış gösterir.

Sesu 250 gr El Ağdası Nasıl Kullanılır?

Sesu 250 gr El Ağdası Nasıl Kullanılır?

Sesu 250 gr el ağdası, kolay kullanım özelliğine sahiptir. Kullanmadan önce kapağı kapalı şekilde suda 10 – 15 dakika kadar ısıtılır. Ağda, ısıtılması ile kıvam almaya ve epilasyona uygun hâle gelmeye başlar. Ardından ağdadan kullanılacak miktarda mermere ya da fayansa dökülür. Yüzeyin kuru ve temiz olmasına dikkat etmek gerekir. Ağda soğuduktan ve vücuda sürülmeye uygun sıcaklığa geldikten sonra parmakla kaldırılır. Ürün, uzatılarak birkaç kez katlanır. Bu noktada ağdanın parlak sarı renk alması gerekir. Sesu el ağdası, vücuda tüylerin çıkış yönünde sürülür. Ardından hızlı hareketlerle ters istikamette çıkarılır. Tüm ağda işlemi bittikten sonra bölge suyla durulanır. Ağda sonrası ürünler uygulanarak, cildin nemli hâle gelmesi sağlanır. Ağda işleminin başarılı geçmesi için vücut temiz olmalıdır. Birçok kişi, işlemden önce duş almayı tercih eder. Trendyol, birçok kategoride olduğu gibi Sesu el ağdası 250 gr fiyatı söz konusu olduğunda da ekonomik alışveriş yapmanızı sağlar.