5
Eğitim Yazılımları kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Zeybox Hızlı Okuma Programı Zeybox

1.499,21 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Zeybox Hızlı Okuma Programı Zeybox

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: turkcedilkursu Satıcı Ünvanı: BARAN SEREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7620220134
    Bu ürün turkcedilkursu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Eğer bir eğitimciyseniz veya kendi eğitim programınızı kendiniz yönetmek istiyorsanız Serbest Modda çalışabilirsiniz. Okuma hızı, bir defada gösterilen kelime sayısı ve yazı boyutu gibi ayarları kendiniz seçebilirsiniz. EGZERSİZLER Bu bölümde göz kaslarınızı güçlendirecek ve aktif görme alanını genişletecek uygulamalar bulunur. HIZLI OKU Bu bölümde ise gerçek okuma çalışmaları yapabilirsiniz. Seçtiğiniz hikaye-makale-masal üzerinde gözlerinizi hızlı okumaya zorlayan, aktif görüş alanını genişleten dinamik ayar yapılabilen uygulamalar vardır. TESTLER Bu bölümde okuma hızınızı ve anlama oranınızı ölçebileceğiniz testler vardır. Okuma sonunda okuduğunuz metni kapsayan sorular ile anlama oranınızı da ölçecektir. KÜTÜPHANEM Bu bölümü kullanarak okuma çalışmalarında kullanılan kitapları düzenleyebilirsiniz. Hatta kendi yazı metninizi bile kütüphanenize katabilir ve okuma çalışmalarını kendi metinleriniz üzerinden yapabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver